Muuttopalvelu Savitaipale


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Savitaipalessa, paikkakunnalle Savitaipale tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Savitaipalessa.

Tutustu myös Savitaipalessa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Savitaipale »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Savitaipalessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Savitaipalessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hienosti sujunut muutto!Kaikki meni aikataulujen mukaan!

Muutto Espoo - Oulu

Muutto alkoi 10min myöhässä, muuten kaikki sujui oikein hyvin.

Muutto Salo - Espoo

Kaikki sujui kuin suunniteltiin, joustavasti ja aikataulussa. Firman kautta järjestyi myös erittäin ripeää ja ahkeraa kantoapua. Hienoa ystävällistä ja luotettavaa palvelua, jota voin vilpittömästi suositella!!!

Muutto Kokkola - Vantaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Savitaipalessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Etelä-Karjala

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Porvoo - Savitaipale, 75 m² omakotitalo kolmio
Muuttopäivä 11. päivä aloitus Porvoossa klo 12:00. Huonekaluistamme osa on annettu aikaisemmin pois kierrätyskeskukseen. Meillä on omat muuttolaatikot 30-40 kpl. Kaikki irtotavarat taulut, valaisimet ym. viemme omalla autolla. Meillä on kolme henkilöä kantamassa tavaroita ja toivomme, että teidän autokuski osallistuu muuttoon. Porvoossa muuttoauto pääsee n. 20 m päähän omakotitalon ulko-ovea. Tavaroiden siirto pitäisi mennä nopeasti n. 2h. Isoja huonekaluja ei ole, pyykinpesukone ei, eikä pianoa. Savitaipaleella muuttoauton saa aivan oven eteen. Meillä on 2-3 henkilöä kantamassa ja toivomme, että kuljettaja auttaa myös. Tavaroiden purkuaika n. 2h. Kevätkumpu, omakotitalo. Savitaipale keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Savitaipale - Sotkamo, 56 m² kerrostalo kaksio
Kantajia on lähtöpäässä omasta takaa ja perillä olisi tarkoitus hoitaa purku kaksistaan (perillä ei rappusia tms.). Muuttovälineet ja -laatikot on jo hommattu. Tavaraa neliöihin nähden vähänlaisesti ja kaikki on laatikoissa/jätesäkeissä. Erikokoisia laatikoita on noin 30-40 kappaletta. Suurimmat muutettavat esineet ovat kolmen hengen sohva, futon-patja, päältä täytettävä pyykinpesukone ja mahdollisesti mukaan otettava astianpesukone. Huonekaluja on muutamia (muutama sohvapöytä, tuoleja, pieni hylly, keskikokoinen pöytä ja parvekekalusteet). Normaalin kokoiseen pakettiautoon tavarat tuskin mahtuvat, mutta iso rekka olisi liioittelua. Jonkinlainen välimallin muuttoauto olisi järkevin ratkaisu. Muuttoauton saa lähtiessä ajettua oven eteen jalkakäytävälle (jos parkkiruutua ei ole vapaana) ja perillä asunnon eteen. Varastotilaa ei ole. Periaatteessa hakusessa on siis pienehkö kuorma-auto. Savitaipale keskusta, kerrostalo. Sotkamo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Savitaipale - Pori, 51 m² kerrostalo kaksio
Ajankohdaksi sopisi mihin aikaan vuorokaudesta tahansa joko 19. tai 20. päivä tätä kuuta, kumpi nyt vain olisi mahdollisesti halvempi - jos ei hintaeroa, voisi 20. päivä olla parempi. Kantamassa meitä on molemmissa päissä mieheni, joka saa muuttofirman kantajan kanssa kannettua painavatkin huonekalut, ja minä (itse en pysty painavia kantamaan, kaikkea muuta kyllä). Muuttoauton saa ajettua kummassakin päässä lähelle ovea. Huonekalut: 230 cm leveä sohva (jonka saa ilmeisesti kahteen osaan), 120 cm leveä sänky, n. 100 cm levyinen pyöreä ruokapöytä + 4 tuolia, pesukone, kapea (n. 40 cm) kaappi, kapea eteisen pöytä, kapea sohvapöytä, tietokonetuoli, kokovartalopeili, vaaterekki (kevyt, voi pinota miten vaan), televisio, pieni yöpöytä sekä parvekkeen eurolavapenkki. Vaatteet ovat päällekkäin pinottavissa säilytyslaatikoissa. Muuttokyytiin tulevan muun irtaimiston pakkaan valmiiksi, mutta sitä on normaalia määrää varmasti aika lailla vähemmän. Tavaroita on nimittäin muutamaan otteeseen kuskattu jo uuteen kämppään, lisäksi pääsemme niitä täältä muuttopäivän jälkeenkin hakemaan. Tarve muuttoa varten on siis sellainen auto (pakettiauto?), johon mahtuvat vähintään isoimmat huonekalut (mielellään tietysti kaikki, jos pakettiauton puitteissa mahdollista) + yksi kantomies (onko se siis samalla kuljettaja?) mieheni kanssa painavia asioita kantamaan. Savitaipale keskusta, kerrostalo. Impola, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lappeenranta - Savitaipale, 60 m² kerrostalo kaksio
Muutto kahdesta osoitteesta yhteen. Savonkatu 50m2 kaksio sekä Valtakatu vintti- ja kellarikomerot sekä piano asunnosta neljännestä kerroksesta. Savonkadun kaksiossa ei ole kovin paljon huonekaluja, painavia ja hissiin mahtumattomia sänky ja sohva. Valtakadun tavaroista suurin osa on laatikoita, lisäksi astianpesukone. Piano ei mahdu hissiin. Muuttokohde on rivitaloasunto yhdessä tasossa. Lappeenranta keskus, kerrostalo. Savitaipale keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Savitaipale

Savitaipalessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Savitaipale »