Muuttopalvelu Sauvo


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Sauvossa, paikkakunnalle Sauvo tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Sauvossa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Sauvo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Sauvossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Sauvossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Positiivinen ja tehokas porukka. Voin suositella.

Muutto Sipoo - Porvoo

mukavat,asialliset ja asiansaosaavat kaverit

Muutto Kerava - Tuusula

Aikataulu pysyi erinomaisesti. Kaikki tavarat ehjiä, lasit, taulut, ei naarmuja huonekaluissa. Edullinen, ripeä, luotettava, asiallinen. Muuttotilanteessa varmisteli, kyseli etukäteen, jos oli siihen tarvetta, ei sooloiltu. Voin ilomielin suositella.

Muutto Espoo - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Sauvossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vantaa - Sauvo, 69 m² kerrostalo kolmio
Muuttoauton saa ajettua oven eteen kummasakin paikassa. Muuttolaatikoita tarvitaan noin. 30 kpl. etukäteen että saadaan tavarat valmiiksi pakattua. Ei painavia huonekaluja, sänky 200x180, pyykinpesukone ja yksi iso sohva joka menee myös hissiin. Kuljettajan lisäksi ei tarvita kantomiehiä, mutta jos kuljettaja osaa auttaa tavaroiden autoon järjestelyssä, että saadaan kaikki tavarat yhteen kuormaan. Tikkurila, kerrostalo. Sauvo keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sauvo - Sauvo, 240 m² toimisto
Hei, seurakunnan toimistot siirretään toiseen paikkaa, muutettava on 5 työntekijän huoneiden tavarat ja työpöydät ja ehkä muutamia kaappeja sekä arkiston mapit, kopiokone. Pääasiassa kaapeissa ja arkistossa on mappeja. Muuttolaatikoita tarvitaan jo viikolla 15 noin 200 kpl ja muutto olisi viikolla 17. Omasta takaa ei ole kantomiehiä. Muuttomatka on alle kilometri, joten ajamiseen ei mene aikaa. Sauvo keskusta, toimisto. Sauvo keskusta, toimisto.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Sauvo, 36 m² yksiö
Lisäksi Sauvon omakotitalosta olisi tarkoitus muuttaa samalla kerralla keittiön pöytä, keittiön vitriinikaappi, pyykinpesukone ja kaksi sänkyä + parisängyn pääty toiseen omakotitaloon Sauvossa. Ei mitään muuta irtaimistoa. Turun asunnosta suurin osa vaatteista ja pientavarasta on muutettu itse aiemmin. Sieltä kyytiin sänky, pyöreä pöytä, tuoleja 5 kpl, pieni kirjahylly, lipasto, vanha kirjoituspöytä (kevyt, mutta hauras), pyykinpesukone sekä astiat, keittiön pienkoneet, kirjat, cd-levyt, peti- ja liinavaatteet ym. Ei varastoa. Vain vähän vaatteita ja muuta irtosälää. Asunnon eteen on mahdollista ajaa muuttoauton kanssa. Samoin omakotitalojen pihaan. Kohdeosoitteen taloon pitää kulkea rappuset n. 10 askelmaa. Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomiehet, ei kantajia omasta takaa. Turkuun tarve muutamalle muuttolaatikolle. Turku keskusta, rivitalo. Sauvo keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sauvo - Turku, 30 m² yksiö
Huonekaluina ainoastaan vuodesohva, tv-taso (pieni), kirjahylly (pienehkö), baaripöytä+jakkarat, olkkarin pöytä. Mattoja+vaatteet+henk.koht tavarat. Noin yksiön irtaimisto yhteensä. Jos kuljettaja toimii yhtenä kantomiehenä, voin itse toimia toisena. Muita ei tarvita, huonekalut kevyehköjä. Muuttolaatikoita 10 kpl. Pakkaan itse tavarat kun haetaan kuorma (EI monen tunnin projekti!) Muuttoauton saa ajettua talon eteen Sauvossa. Tavarat viedään Turun tai Kaarinan alueella sijaitsevaan minivarastoon säilytykseen. Eli perillä vain tavaroiden kanto varastoon. Sauvo keskusta, rivitalo. Vartiovuori-Samppalinna, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Sauvo

Sauvossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Sauvo »