Muuttopalvelu Sauvo


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Sauvossa, paikkakunnalle Sauvo tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Sauvossa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Sauvo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Sauvossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Sauvossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Tehokasta ja kohteliasta. Kiitos Mikolle.

Muutto Somero - Nurmijärvi

Muuttomiehet olivat todella reippaita ja jaksoivat hoitaa koko muuton kunnialla, vaikka olikin iso muutto.

Muutto Sipoo - Laukkoski

30 neliöisen yksiön tavarat kolmen kilsan päähän alle tunnissa. Pakuun meni kaikki kerralla, ja toinen kantomies kuskin apuna. Reippaita molemmat, ei turhaa juoksemista ees taas ja tavarat ehjinä perillä. Kympin suoritus.

Muutto Nokia - Nokia

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Sauvossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Varsinais-Suomi

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Sauvo - Sauvo, 240 m² toimisto
Hei, seurakunnan toimistot siirretään toiseen paikkaa, muutettava on 5 työntekijän huoneiden tavarat ja työpöydät ja ehkä muutamia kaappeja sekä arkiston mapit, kopiokone. Pääasiassa kaapeissa ja arkistossa on mappeja. Muuttolaatikoita tarvitaan jo viikolla 15 noin 200 kpl ja muutto olisi viikolla 17. Omasta takaa ei ole kantomiehiä. Muuttomatka on alle kilometri, joten ajamiseen ei mene aikaa. Sauvo keskusta, toimisto. Sauvo keskusta, toimisto.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Sauvo, 36 m² yksiö
Lisäksi Sauvon omakotitalosta olisi tarkoitus muuttaa samalla kerralla keittiön pöytä, keittiön vitriinikaappi, pyykinpesukone ja kaksi sänkyä + parisängyn pääty toiseen omakotitaloon Sauvossa. Ei mitään muuta irtaimistoa. Turun asunnosta suurin osa vaatteista ja pientavarasta on muutettu itse aiemmin. Sieltä kyytiin sänky, pyöreä pöytä, tuoleja 5 kpl, pieni kirjahylly, lipasto, vanha kirjoituspöytä (kevyt, mutta hauras), pyykinpesukone sekä astiat, keittiön pienkoneet, kirjat, cd-levyt, peti- ja liinavaatteet ym. Ei varastoa. Vain vähän vaatteita ja muuta irtosälää. Asunnon eteen on mahdollista ajaa muuttoauton kanssa. Samoin omakotitalojen pihaan. Kohdeosoitteen taloon pitää kulkea rappuset n. 10 askelmaa. Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomiehet, ei kantajia omasta takaa. Turkuun tarve muutamalle muuttolaatikolle. Turku keskusta, rivitalo. Sauvo keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sauvo - Turku, 30 m² yksiö
Huonekaluina ainoastaan vuodesohva, tv-taso (pieni), kirjahylly (pienehkö), baaripöytä+jakkarat, olkkarin pöytä. Mattoja+vaatteet+henk.koht tavarat. Noin yksiön irtaimisto yhteensä. Jos kuljettaja toimii yhtenä kantomiehenä, voin itse toimia toisena. Muita ei tarvita, huonekalut kevyehköjä. Muuttolaatikoita 10 kpl. Pakkaan itse tavarat kun haetaan kuorma (EI monen tunnin projekti!) Muuttoauton saa ajettua talon eteen Sauvossa. Tavarat viedään Turun tai Kaarinan alueella sijaitsevaan minivarastoon säilytykseen. Eli perillä vain tavaroiden kanto varastoon. Sauvo keskusta, rivitalo. Vartiovuori-Samppalinna, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Raisio - Sauvo, 74 m² kolmio
Tarvitsen: muuttoauton ja kuljettajan, 1 hlö kantoapu (+kuljettaja) ja 60 kpl muovisia muuttolaatikoita: esim. 50 x 36 x 30 cm, 7 vrk. Tuonti ja nouto hinta. En tarvitse apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Isoimpia huonekaluja: pyykinpesukone, sängyt ja sohva. Pieni ulkovarasto 6 m2. Omasta takaa on 1-2 hlö kantoapuna. Hakinmäki, rivitalo. Sauvo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Sauvo

Sauvossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Sauvo »