Muuttopalvelu Sotkamo


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Tavoita yli 300 muuttofirmaa kilpailuttamalla muutto Muuttomaailman sivuilla. Välitämme tarjouspyynnön heti kaikille palvelussa mukana oleville muuttofirmoille ja saat ensimmäiset tarjoukset vuorokauden sisällä tarjouspyynnön jättämisestä. Muuttofirma voi tehdä vapaiden aikojen puitteissa tarjouksen muutosta Sotkamossa, Sotkamoon, tai Sotkamosta ja pääset lukemaan muuttoarvostelut tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista. Lopulta valitse muuttopalvelu joka vastaa sinun tarpeitasi parhaiten. Auta itseäsi ja muuttofirmaa muutossa lukemalla Muuttomaailman muuttovinkit ja lataa myös Suomen kattavin muuttajan muistilista muistuttamaan muuton eri vaiheissa.

Kilpailuta muuttopalvelu Sotkamo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Sotkamossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Sotkamossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Sotkamo muuttoja ja kokemuksia

Muutto Lappajärveltä Sotkamoon

Kantajia ei välttämättä omasta takaa, kun muutto viikolla. Kyselen vielä ja varmistan asiaa. Toki olen itse apuna ja muuttanut ennenkin. muuttolaatikoita en tarvitse. Laatikoihin pakattua tavaraa vien jo pari farmariautolastillista etukäteen, joten irtolaatikoita ei hirmu paljon varsinaiselle muuttopäivälle jää ja niitäkin mahtuu silloin omaan autoon. Lähinnä kyseessä siis huonekalut. Normaali setti, kulmasohva, jonka saa kahteen osaan, 140 cm jenkkisänky, lipastoa ja hyllyä. Yksi painavampi vanha lipasto peilillä ja kookas vaatekaappi. Ei painavia kodinkoneita. Auton saa oven eteen molemmissa päissä. Varasto on mutta, sieltä enää vain auton talvirenkaat.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopivin muuttofirma muuttoon löytyi 2 päivän päästä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi muuttofirman muuttoon Oulusta. Muuttomatka oli noin 255 kilometriä ja siksi muuttofirma teki tarjouksen urakkahintaisena. Muutto suoritettiin kuorma-autolla, että kaikki muuttotavarat saataisiin varmasti yhdellä kuljetuksella kuljetettua muuttokohteiden välillä. Muuton yksityiskohdista keskusteltiin puhelimen välityksellä, koska puhelimessa saatiin sovittua muuton aloitusajankohta, muuttoauton koko ja muuttomiesten määrä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Sotkamosta Juvaan

Kantajia omasta takaa ehkä kolme Sotkamossa. Juvalla ehkä useampi. Juvan asunto on rivitalo. Normaalit kaksion tavarat. Muoviset muutolaatikot olisivat tarpeen. Kirjoituspöytä,pyykkikone ja sohva ovat painavimmat muutettavat.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi alle kahden vuorokauden sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Valittu muuttofirma sijaitsee Kuopiossa. Muuttofirma sopi asiakkaan kanssa, että muuttolaatikoita tuodaan muuttopäivänä, mutta etukäteen niitä ei voitaisi ottaa matkaan. Osa tavaroista pakattiin banaanilaatikoihin ennen muuton alkua ja muuttopäivänä muuttofirman toimittamiin muuttolaatikoihin. Muutto tehtiin urakkahinnoitellusti siten, että muuttofirma lähetti kantavan kuskin muuttoon 37 kuution muuttoautolla. Muutossa oli mukana myös suojaviltit ja nokkakärryt helpottamassa muuttoprosessia.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki sujui hienosti. Suosittelen kaikille."

Muutto Sotkamosta Ikaaliseen

Muutto omakotitalosta paritaloon. Nykyisessä asunnossa 12m2 pihavarasto. Muuttokuormaan kuuluu piano. Kantajat itsellä eli tarvitaan kuljetusajoneuvo sekä kuski. Muuttoauton saa ulko-oven eteen sekä Sotkamossa että Ikaalisissa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Hyvä muuttofirma löytyi hyvin nopeasti tarjouspyynnön jättämisen jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Tampereelta lähti tekemään muuttoa Sotkamosta Ikaaliseen. Muuttofirmalta tuli iso kuorma-auto (55 m3) ja kuljettaja avuksi muuttoon. Muuttofirmalla luvat kunnossa, että muuttoja voidaan tehdä luotettavasti. Muuttoautossa oli myös suojia tavaroita varten. Muuttomaailmasta saat tarjouksia myös muuttofirmoilta jotka eivät paikkakuntasi lähellä olisikaan. Jätä tarjouspyyntö ja ylläty tarjouksista positiivisesti.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Luotettava ja hyvä toimija. Saimme myös erinomaisen kuljettajan. Hoiti hommansa ammattitaidolla ja iloisella asenteella :)"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Pikkumuutto meni reilulla ja rivakalla tyylillä aikataulussa. Suosittelen.

Muutto Kaarina - Helsinki

Kohtelias, asiallinen, asiansa osaavat mukava ihminen. Muutto sujui ripeästi ja hyvin! Suosittelen 🙂

Muutto Seinäjoki - Vaajakoski

Hyvä kokemus ja positiivinen meininki

Muutto Espoo - Kauniainen

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Sotkamossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Savitaipale - Sotkamo, 56 m² kerrostalo kaksio
Kantajia on lähtöpäässä omasta takaa ja perillä olisi tarkoitus hoitaa purku kaksistaan (perillä ei rappusia tms.). Muuttovälineet ja -laatikot on jo hommattu. Tavaraa neliöihin nähden vähänlaisesti ja kaikki on laatikoissa/jätesäkeissä. Erikokoisia laatikoita on noin 30-40 kappaletta. Suurimmat muutettavat esineet ovat kolmen hengen sohva, futon-patja, päältä täytettävä pyykinpesukone ja mahdollisesti mukaan otettava astianpesukone. Huonekaluja on muutamia (muutama sohvapöytä, tuoleja, pieni hylly, keskikokoinen pöytä ja parvekekalusteet). Normaalin kokoiseen pakettiautoon tavarat tuskin mahtuvat, mutta iso rekka olisi liioittelua. Jonkinlainen välimallin muuttoauto olisi järkevin ratkaisu. Muuttoauton saa lähtiessä ajettua oven eteen jalkakäytävälle (jos parkkiruutua ei ole vapaana) ja perillä asunnon eteen. Varastotilaa ei ole. Periaatteessa hakusessa on siis pienehkö kuorma-auto. Savitaipale keskusta, kerrostalo. Sotkamo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lappajärvi - Sotkamo, 40 m² yksiö
Kantajia ei välttämättä omasta takaa, kun muutto viikolla. Kyselen vielä ja varmistan asiaa. Toki olen itse apuna ja muuttanut ennenkin. Muuttolaatikoita en tarvitse. Laatikoihin pakattua tavaraa vien jo pari farmariautolastillista etukäteen, joten irtolaatikoita ei hirmu paljon varsinaiselle muuttopäivälle jää ja niitäkin mahtuu silloin omaan autoon. Lähinnä kyseessä siis huonekalut. Normaali setti, kulmasohva, jonka saa kahteen osaan, 140 cm jenkkisänky, lipastoa ja hyllyä. Yksi painavampi vanha lipasto peilillä ja kookas vaatekaappi. Ei painavia kodinkoneita. Auton saa oven eteen molemmissa päissä. Varasto on mutta, sieltä enää vain auton talvirenkaat. Lappajärvi keskusta, rivitalo. Sotkamo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ristijärvi - Sotkamo, 100 m² omakotitalo
Omaisen muutto omakotitalosta, jossa käytössä ollut 2 huonetta + tupa-olohuone-keittiö. Osa pienemmistä tavaroista viedään itse etukäteen. Tavarat: Sohva 3-istuttava, pöytä (kokoontaitettava) + 6 tuolia, pöytä+4 tuolia, pystyvitriini, isohko TV + alla oleva vitriinikaappi, sänky 160 cm (viedään osissa), laverisänky 80 cm, auton kesärenkaat, puinen karhu, sohvapöytä. Pyykinpesukone, pyykinkuivauskone. Muutama muuttolaatikko. Ristijärvi Keskus-Hiisijärvi, omakotitalo. Sotkamo keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuusankoski - Sotkamo, 200 m² omakotitalo
Kaksion verran tavaroita omakotitalosta 50 neliöiseen kerrostaloon. Raskaimmat parisänky, pyykinpesukone ja sohvakalusto. Muutama vaatekaappi, vitriini tms. Pahvilaatikot hyvin pakattuja. Ei tavitse purku-pakkaamisapua. Osa muuttolaatikoista on jo toimitettu, eli kaikki laatikot ei tule kuormaan. Kantomies, kuski ja auto tarvitaan. Laitoin useamman päivämäärän siksi, että varmasti onnistuu teidän puolelta. Muutto tuskin vie päivää enempää. Kuusankoski keskusta, omakotitalo. Sotkamo keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Sotkamo

Sotkamossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Sotkamoon muutto ja kaupunkitietoa

Sotkamo sijoittuu Kainuun maakunnassa eteläosaan. Sotkamon kunnassa asustaa viimeisten mittausten mukaan 10 401 henkeä ja pinta-alaltaan se on 2 951,86 km², joista vesistöjä on 302,65 km². Sotkamossa on myös Kirkonkylän ja Vuokatin taamat, joiden etäisyys toisistaan on kuusi kilometriä. Vuonna 2000 Sotkamo on valittu Suomen luovimmaksi kunnaksi ja vuonna 2008 taloustutkimus julkaisi tutkimuksen, minkä mukaan Sotkamo on ollut alle 20 000 asukkaan kunnista imagoltaan kaikkein paras.

Sotkamon naapurikunnat ovat Kajaani, Kuhmo, Nurmes, Paltamo, Rautavaara, Ristijärvi, Sonkajärvi, Valtimo, Iisalmi ja Siilinjärvi

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Sotkamo »