Muuttopalvelu Sievi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Sievissa, paikkakunnalle Sievi tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Sievissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Sievi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Sievissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Sievissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Olivat sovittuna ajankohtana paikalla ja muutto sujui nopeammin ja kätevämmin kuin osasin ajatellakaan. Ei mitään moitittavaa.

Muutto Seinäjoki - Seinäjoki

Koskaan ei ole muutto mennyt niin sujuvasti kuten tällä kertaa. Todella ammattitaitoista ja yksityiskohdatkin oli huomioitu viimeisen päälle. Suosittelen lämpimästi, kiitos!

Muutto Tampere - Helsinki

Suosittelen, kaikki meni hyvin, paitsi olisi ollut hyvä että olisi ollut vielä kolman muuttomies. Luulin että auton mukana oli kuski kolmantena mutta näin ei ollutkaan. Reippaasti silti homma hoitui vaikka kestikin työpäivän verran.

Muutto Upinniemi - Mäntsälä

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Sievissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Sievi, 20 m² kerrostalo yksiö
2-3 kantajaa omasta takaa, tarvitsemme nokkakärryt. Isoja huonekaluja on muutama: Sohva, vaatekaappi ja lipasto. Muutoauto saa ehkä ovien viereen(kadulla voi olla muita autoja edessä). Asunnossa on häkkivarasto , mutta siellä ei ole paljoa tavaraa/mitään. Purettavassa kohteessa auton saa helposti purettua ja varastotilaa/tilaa on paljon.Purkamisessa on paikalla 2-3 henkilöä. Kyseessä on omakotitalo, jossa on erillinen yksiö. Kallio, kerrostalo. Sievi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Sievi, 101 m² omakotitalo
Emme tarvitse kuin kuljettajan. 5kpl parimetrisiä kaappeja yläkerrasta. Ei tarvita muuttolaatikoita. Tarvitsemme tätä palvelua isojen huonekalujen, sängyt, sohvat, ruokapöytä ja kaapit, kantamiseen. Muuttoauton saa oven eteen. Kuivasjärvi, omakotitalo. Sievi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulunsalo - Sievi, 94 m² rivitalo
Kaksikerroksinen rivitaloasunto, auton saa oven eteen, tavarat pakattu. Lisäksi ulkovarasto 4m2. Kantajia omasta takaa kaksi naista. Tarvitaan kantoapua. Omakotitaloon, kaksi kerrosta. Oulunsalo keskusta, rivitalo. Sievi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sievi - Kauhava, 72 m² rivitalo kolmio
Tarjouspyyntö: Muutto yhdestä osoitteesta kahteen eri osoitteeseen. Isot huonekalut, astianpesukone sekä pyykinpesukone ja osa laatikoista muutetaan Alahärmään, loput laatikot puolestaan Kauhavalle. Muutettava talo Sievissä rivitalo, sisäänmuuttoasunto Kauhavalla rivitalo ja vielä tuntematon Alahärmän asunto samaa kokoluokkaa. Asukkaat pakkaavat ja purkavat tavarat itse, mutta tarvitsevat muuttoavuksi kaksi miestä (autamme myös itse muutossa, lisäksi apuna on mahdollisesti yksi henkilö omasta takaa). Eri asuntoihin menevät laatikot merkitään selkeästi ja pidetään nykyisessä asunnossa erillään toisistansa, jotta muutto sujuisi sujuvasti. Sievissä asunnon piha-alue on mäkinen, joten muuttoautolla liikkuminen voi tämän vuoksi olla vaikeaa kelistä riippuen. Asunnon ohi kulkeva pihatie on alamäkeen ja siitä on noin 5 metrin matka asunnon ovelle ja 2 metrin matka varaston ovelle. Kauhavalla auton saa lähes täysin oven eteen, pihatie on tasainen ja siitä ovelle on noin 2,5 metrin matka. Alahärmästä emme osaa vielä sanoa mitään. Jos tarvitsette lisätietoja muuttoon liittyen, kysykää. Sievi keskusta, rivitalo. Kauhava keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Sievi

Sievissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Sievi »