Muuttopalvelu Siikainen


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Siikaisessa, Siikaiseen tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Siikaisessa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Siikainen »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Siikaisessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Siikaisessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

suosittelen, oikein hyvä

Muutto Karkkila - Helsinki

Palveluhenkistä luotettavaa palvelua.10....

Muutto Lapua - Seinäjoki

Ripeä toiminta ja ystävällinen palvelu

Muutto Vaasa - Ilmajoki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Siikaisessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Satakunta

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Hiltulanlahti - Siikainen, 85 m² kolmio
Tarvitsemme muuttoautoon kuljettajan, auto pitää olla kuorma-auto että kaikki tavarat mahtuvat. Hiltulanlahti, rivitalo. Siikainen keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siikainen - Rovaniemi, 40 m² luhtitalo yksiö
Kantajia on omasta takaa kaksi (ainakin). Muutossa on 120cm leveä sänky, ruokailupöytä ja neljä tuolia (pöydän saa purettua), toinen pienempi ruokailupöytä (purettuna), kaksi tv-tasoa, kirjoja, vaatteet, astiat, kissojen kiipeilyteline (saa purettua), olohuoneen pöytä (saa purettua). Mukaan EI tule sohvaa, ei pyykkikonetta, ei mikroa. Asun tällä hetkellä luhtitalon alimmassa kerroksessa, maan tasolla. Oven eteen saa auton. Siikainen keskusta, luhtitalo. Rovaniemi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siikainen - Helsinki, 40 m² kerrostalo yksiö
Kantajia on omasta takaa 2-4, tarvitsemme kuljettajan lisäksi ainakin yhden kantomiehen. Emme tarvitse muuttolaatikoita emmekä pakkaustarvikkeita. Kaikki muuttotavarat ovat pakattu, kun muuttomiehet tulevat paikalle. Puramme tavarat itse. Isoja huonekaluja muutossa ovat; jenkkisänky, kaksi nojatuolia, sohva ja kaksi lipastoa. Muuttoauton saa ajettua molemmissa osoitteissa rapun eteen. Arvioimme, että muuton kesto tulee olemaan 2-3h. Siikainen keskusta, kerrostalo. Toukola-Vanhakaupunki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siikainen - Kuopio, 98 m² kerrostalo
Muutetaan koko nykyisen asunnon sisältö + häkkivaraston sisältö. Suurimmat tavarat muutettaessa pesukone + kuivausrumpu, sekä parisängyn runko ja kirjahylly (n. 2m x 2m x 40cm.) Muuten perus tavaraa, kompakti sohva, vuodesohva, pari lasten sänkyä, keittiön pöytää, tuoleja, lipastoja, parvekeryhmä, pari nojatuolia, työpöytä, työtuoli yms. Vuosien saatossa tavaraa on kertynyt komeroihin melkoisesti. Pakkaustarpeiksi tarvitsisi varmaan kuplamuovia lasiovien suojaamiseen (tai jotain muuta suositeltavaa), muuttolaatikoita voitaisiin vuokrata, mutta voidaan myös ostaa itse muuttopahvilaatikoita. Omasta takaa ei välttämättä ole kuin yksi kantaja Siikaisin päässä (allekirjoittanut) Kuopion päähän saataneen kantoapua enemmän, eli kantoapua olisi hyvä olla ainakin Siikaisissa. Tarjouksessa voitte myös ilmoittaa mitä Kuopion pään kantoapu tosin maksaa. Muuttopäivässä on tarvittaessa jonkin verran joustoa, aikaisintaan viides päivä mutta viimeistään joku kymmenes päivä. Muuttoauton pakkaus ehkä päivä yksi, ja seuraavana päivänä purkaminen johtuen etäisyydestä, vai onnistuuko saman päivän aikana? Siikainen keskusta, kerrostalo. Haapaniemi, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Siikainen

Siikaisessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Siikainen »