Muuttopalvelu Siikainen


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Siikaisessa, Siikaiseen tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Siikaisessa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Siikainen »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Siikaisessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Siikaisessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin tarkka hinta-arvio ja ripeää ajantasaista toimintaa. Suosittelen lämpimästi.

Muutto Helsinki - Järvenpää

Erinomainen kokemus. Muutto sujui rivakasti ja tehokkaasti ammattimiehiltä, myös muuttoauto oli iso johon mahtui kaikki tavarat kerralla. Asiakaspalvelu oli kiitettävää ja hinnoittelu oli rehtiä. Itse en enää jatkossa muuttoa omin voimin tee vaan tilaan ammattilaiset tekemään homman.

Muutto Jyväskylä - Leppävesi

Sovitut ajalla olit pojat paikassa ja ripeästi kantaisit kaikki tavaraat. Kaikki toimis tosi hyvin ja nopeasti. KIITOS.

Muutto Rauma - Eurajoki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Siikaisessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Siikainen, 38 m² kerrostalo yksiö
Muutan henkilökohtaiset tavarani, kuten vaatteet yms kesäasunnolleni pois kaupungista. Kaupunkiin jää huonekalut ja astiat, koska aion vuokrata asuntoa jatkossa kalustettuna. Muuttokuormaan tulisi kuitenkin 2 nojatuolia, mutta muuten ainoastaan pientä irtaimistoa; vaatteita, lakanoita, kirjoja yms. Vain joitain muutamia astioita. Kyllä voisin tarvita muutaman muuttolaatikon. Muuttopäivä ei ole tarkka, se voi myös olla joku muu, olen joustava sen suhteen. Kallio, kerrostalo. Siikainen keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hiltulanlahti - Siikainen, 85 m² kolmio
Tarvitsemme muuttoautoon kuljettajan, auto pitää olla kuorma-auto että kaikki tavarat mahtuvat. Hiltulanlahti, rivitalo. Siikainen keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siikainen - Rovaniemi, 40 m² luhtitalo yksiö
Kantajia on omasta takaa kaksi (ainakin). Muutossa on 120cm leveä sänky, ruokailupöytä ja neljä tuolia (pöydän saa purettua), toinen pienempi ruokailupöytä (purettuna), kaksi tv-tasoa, kirjoja, vaatteet, astiat, kissojen kiipeilyteline (saa purettua), olohuoneen pöytä (saa purettua). Mukaan EI tule sohvaa, ei pyykkikonetta, ei mikroa. Asun tällä hetkellä luhtitalon alimmassa kerroksessa, maan tasolla. Oven eteen saa auton. Siikainen keskusta, luhtitalo. Rovaniemi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siikainen - Helsinki, 40 m² kerrostalo yksiö
Kantajia on omasta takaa 2-4, tarvitsemme kuljettajan lisäksi ainakin yhden kantomiehen. Emme tarvitse muuttolaatikoita emmekä pakkaustarvikkeita. Kaikki muuttotavarat ovat pakattu, kun muuttomiehet tulevat paikalle. Puramme tavarat itse. Isoja huonekaluja muutossa ovat; jenkkisänky, kaksi nojatuolia, sohva ja kaksi lipastoa. Muuttoauton saa ajettua molemmissa osoitteissa rapun eteen. Arvioimme, että muuton kesto tulee olemaan 2-3h. Siikainen keskusta, kerrostalo. Toukola-Vanhakaupunki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Siikainen

Siikaisessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Siikainen »