Muuttopalvelu Siikainen


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Siikaisessa, Siikaiseen tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Siikaisessa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Siikainen »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Siikaisessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Siikaisessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Vaikka auto tuli myöhässä sovitusta- syy oli jäätävän kelin, muutto sujui joutuisasti. Kaikki toimi, kuten sovittiin.

Muutto Lieto - Lieto As

Voin ehdottomasti suositella, muutto sujui nopeasti ja ammattitaidolla! 👍🏻

Muutto Tampere - Rovaniemi

Tulivat ajoissa, olivat iloisia, kohteliaita ja ystävällisiä sekä hoitivat homman reippaasti ja sovitusti. Huippua!

Muutto Hyvinkää - Hyvinkää

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Siikaisessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Siikainen - Rovaniemi, 40 m² luhtitalo yksiö
Kantajia on omasta takaa kaksi (ainakin). Muutossa on 120cm leveä sänky, ruokailupöytä ja neljä tuolia (pöydän saa purettua), toinen pienempi ruokailupöytä (purettuna), kaksi tv-tasoa, kirjoja, vaatteet, astiat, kissojen kiipeilyteline (saa purettua), olohuoneen pöytä (saa purettua). Mukaan EI tule sohvaa, ei pyykkikonetta, ei mikroa. Asun tällä hetkellä luhtitalon alimmassa kerroksessa, maan tasolla. Oven eteen saa auton. Siikainen keskusta, luhtitalo. Rovaniemi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siikainen - Helsinki, 40 m² kerrostalo yksiö
Kantajia on omasta takaa 2-4, tarvitsemme kuljettajan lisäksi ainakin yhden kantomiehen. Emme tarvitse muuttolaatikoita emmekä pakkaustarvikkeita. Kaikki muuttotavarat ovat pakattu, kun muuttomiehet tulevat paikalle. Puramme tavarat itse. Isoja huonekaluja muutossa ovat; jenkkisänky, kaksi nojatuolia, sohva ja kaksi lipastoa. Muuttoauton saa ajettua molemmissa osoitteissa rapun eteen. Arvioimme, että muuton kesto tulee olemaan 2-3h. Siikainen keskusta, kerrostalo. Toukola-Vanhakaupunki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siikainen - Kuopio, 98 m² kerrostalo
Muutetaan koko nykyisen asunnon sisältö + häkkivaraston sisältö. Suurimmat tavarat muutettaessa pesukone + kuivausrumpu, sekä parisängyn runko ja kirjahylly (n. 2m x 2m x 40cm.) Muuten perus tavaraa, kompakti sohva, vuodesohva, pari lasten sänkyä, keittiön pöytää, tuoleja, lipastoja, parvekeryhmä, pari nojatuolia, työpöytä, työtuoli yms. Vuosien saatossa tavaraa on kertynyt komeroihin melkoisesti. Pakkaustarpeiksi tarvitsisi varmaan kuplamuovia lasiovien suojaamiseen (tai jotain muuta suositeltavaa), muuttolaatikoita voitaisiin vuokrata, mutta voidaan myös ostaa itse muuttopahvilaatikoita. Omasta takaa ei välttämättä ole kuin yksi kantaja Siikaisin päässä (allekirjoittanut) Kuopion päähän saataneen kantoapua enemmän, eli kantoapua olisi hyvä olla ainakin Siikaisissa. Tarjouksessa voitte myös ilmoittaa mitä Kuopion pään kantoapu tosin maksaa. Muuttopäivässä on tarvittaessa jonkin verran joustoa, aikaisintaan viides päivä mutta viimeistään joku kymmenes päivä. Muuttoauton pakkaus ehkä päivä yksi, ja seuraavana päivänä purkaminen johtuen etäisyydestä, vai onnistuuko saman päivän aikana? Siikainen keskusta, kerrostalo. Haapaniemi, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Siikainen, 37 m² kerrostalo yksiö
Kyseessä yksiöstä muutto toiseen, noin kolmenkymmenen neliön yksiöön, Tampereelta Siikaisiin. Yhden hengen talous, mutta tavaraa yksiöksi melko paljon, ainakin tekstiiliä ja kirjoja. Haasteena se, että pitäisi saada kaikki kuljetettua kerralla, yksiön tavaroiden ja kalusteiden lisäksi siis myös kaksi jopo-mallista pyörää. Yritän saada sänkyni myytyä ennen muuttoa, joten isompia huonekaluja olisi ainoastaan Ikean laatikkomallinen expedit- kirjahylly, n.147 x 147 cm. (Lisäksi 2 x pienempää Ikean expedia-laatikkohyllyä, pirtinpöytä (josta kannen ja jalat saa irrotettua), pieni lipasto, tikashylly + astiat, tekstiilit, vinyylilevykokoelma ja kirjakokoelma (ei kovin isoja määriä, mutta vaatii laatikoita jonkin verran). Näillä näkymin kantajia ei ole omasta takaa kuin 1-2, joten tarvitsisin myös kantajat. Jos muuttolaatikoiden tilaaminen onnistuu saman yrityksen kautta, olisi se myös plussaa ja helpottaisi käytännön järjestelyjä. Lähtöpaikassa (1.kerros) muuttoauton saa aivan ovien eteen, muuttokohteessakin luultavasti kadulle lähelle ulko-ovea. Varastotilasta ei ole muutettavaa. Tampere Keskus Läntinen, kerrostalo. Siikainen keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Siikainen

Siikaisessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS, 17.2.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Siikainen »