Muuttopalvelu Siikajoki


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Siikajoella, Siikajoelle tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Siikajoella.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Siikajoki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Siikajoella

Muutto tai kuljetus hakusessa Siikajoella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Tehokasta ja kohteliasta. Kiitos Mikolle.

Muutto Somero - Nurmijärvi

Täydellistä! Ei voi muuta sanoa kun että suosittelen 100% . Pojat olivat tehokkaita ja erittäin nopeita.

Muutto Muurame - Kerava

Oikein reippaita muuttomiehiä, ja hoitivat erittäin nopeasti muuton. Avuliaita ja iloisia. 🙂

Muutto Hyvinkää - Kerava

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Siikajoella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Turku - Siikajoki, 57 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa voi löytyä 1 kantaja. Kuljettajan lisäksi 1 kantomies. Ei tarvita muuttolaatikoita eikä pakkaamisapua. Painavimpia ovat pyykinpesukone ja kirjelaatikot. Suurimpia ovat parisängyn runkoelementit ja vuodesohva. Löytyy myös astianpesukone. Loput huonekalut puran osiin. Lisäksi löytyy 4kpl kirjahyllyn lasiovia ja 2kpl 1m x 1m -kokoisia seinäpeilejä. Muuttoauton saa ajettua alaoven eteen. Lisäksi kellarikerroksessa on häkkivarasto jossa on tavaraa. Turku keskusta, kerrostalo. Siikajoki keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 38 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siikajoki - Helsinki, 45 m² kerrostalo kaksio
Tarvitaan: Muuttolaatikoita ja kantajia (näitä voi tulla myös omasta takaa avuksi). Isoimmat huonekalut: 160cm sänky (runko siirtyy purettuna osiin, jos selviää muutosta :D), sohva. Kodinkoneita: pyykinpesukone. Kohteessa pieni hissi. Lähtöpisteessä iso hissi ulko-oven lähellä. Siikajoki keskusta, kerrostalo. Sörnäinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Siikajoki, 82 m² kerrostalo kolmio
Kantajat vähissä tarvitaan varmaan 2-3 henkilöä. Muuttolaatikoita olisi hyvä olla viikkoa ennen muuttoa pakkaamista varten. Parisänky. Kaksi sohvaa. Toinen mahd jätteisiin. Kirjahylly 2m leveä. TV taso. Pesukone. Pari pöytää. Lasivitriini. Muutto isommasta pienempää joten osa tavaroista menee jätepisteeseen. Lastatessa auton saa ulko-ovien viereen ja purkupäässä ulko-oven edessä auton parkkipaikkoja talon seinustan suuntaisesti. Peltolammi, kerrostalo. Siikajoki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 24 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Siikajoki, 70 m² kerrostalo kolmio
Olemme kolmihenkinen perhe, joka muuttaa Kuopiosta Siikajoelle. Kaksi aikuista ja yksi 4-vuotias lapsi. Omia kantajia on Kuopiossa 4-6 kpl ja Siikajoella 3-5. Muuttolaatikoista voisimme ottaa tarjouksen, joka on eritelty omaksi kokonaisuudeksi. Todennäköisesti muuttolaatikoille ei ole tarvetta. Apua emme tarvitse tavaroiden pakkaamisessa emmekä purkamisessa. Isoimpia huonekaluja ovat: 160cm lev. parisänky (koostuu kahdesta runko-osasta), sohva, keittiönpöytä, puinen lipasto, työpöytä ja pyykinpesukone. Auton saa ajettua ovien eteen molemmissa kohteissa. Asunnon lisäksi on varastotilaa molemmissa kohteissa. Männistö, kerrostalo. Siikajoki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Siikajoki

Siikajoella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Siikajoki »