Muuttopalvelu Siikalatva


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Siikalatvassa, paikkakunnalle Siikalatva tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Siikalatvassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Siikalatva »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Siikalatvassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Siikalatvassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ei jäänyt muuttofirman toiminnasta mitään valittamista. Muutto sujui molemmissa päädyissä ammattitaitoisesti ja ripeästi.

Muutto Espoo - Kolari

Kaikki toimi viimeisen päälle. Asiat oli helppo hoitaa ja kuljettaja oli reipasotteinen ammattimies.

Muutto Espoo - Pieksämäki

Erittäin hyvä ja nopea palvelu. Paras muuttoni tähän asti.

Muutto Nokia - Nivala

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Siikalatvassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Siikalatva - Espoo, 0 m² kerrostalo yksiö
Yhden henkilön tavaroiden muutto. Auton saa tarvittaessa oven eteen. Kumpikin asunto 3. kerroksessa, ei hissiä. Isoimmat huonekalut 120cm sänky, keinutuoli, pöytä, tv-taso + tv. Irtaimisto on pakattuna muuttolaatikoihin. Ei kantoapua omasta takaa. Muutto mielellään aamulla/aamupäivällä. Siikalatva keskusta, kerrostalo. Otaniemi, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Varkaus - Siikalatva, 70 m² kerrostalo kolmio
Tarvitaan kuski ja apumies. Muuttopäiväksi käy välillä 26.-28. joku päivä. Omasta takaa molemmissa suunnissa minun lisäksi ainakin kaksi kantajaa. Tavarat on valmiiksi pakattuna pahvilaatikoihin, matkalaukkuihin, vaatteita jätesäkeissä ja riittää, että saadaan siirrettyä uuteen osoitteeseen. Kannamme laatikoita aamulla ennakkoon odottamaan alaovelle. Varkaudessa on 3 x9 porrasta pihan puolen oven kautta. Siikalatvan osoitteessa autoa ei saa ihan ulko-ovelle, matalat portaat ja ehkä oli luiskakin. Talossa pieni hissi. Painavin tavara on 40 cm leveä pyykkikone, lisäksi auton talvirenkaat ja polkupyörä. Puinen kaappi ( 105 x38 cm, k. 130 ) ja puinen rulokaappi (40x98cm, k. 130 cm) . Näistä hyllyt on erillään. Pisimmät osat on 2,5 m pituiset Lundian kirjahyllyn päätytikkaat, lev 30 cm, kevyitä ja kiristemuovilla nipussa. Hyllylevyjä 25 kpl. Ei tule mitään sänkyä, vain osiin purettuna levitettävä metallirunkosohva ja yht 4 patjaa. Keinutuoli, ruokapöytä ja 6 kpl tuoleja, 3 nojatuolia, puinen kirjoituspöytä (125x60cm), pari pikku laatikostoa. Kirjoja on varmaan keskivertoa enemmän, mutta pakkaan ne painon huomioiden muun kanssa laatikoiden pohjalle. Tietokone, tv, printteri ym todennäköisesti kulkee omassa autossa. Kaikki tavara on lähtiessä asunnossa/ tai jo ovella, ei vintissä tms. Kommila, kerrostalo. Siikalatva keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 38 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siikalatva - Espoo, 54 m² kerrostalo kaksio
Lisäksi varastotila. Laatikoille on tarve. Isoimmat huonekalut ovat divaani-vuodesohva (joka otettava 2-3 osaan siirtoa varten), lipasto (puinen, 9 laatikkoa), sänky 140 x 210 cm, Kallax hyllykkö (2 x 4 välikköä), ruokapöytä. Lähtökohteessa muuttoauton saa todennäköisesti kävelykadulle talon sisäpihan viereen. Siitä kaksi ovea rappuun ja 1 krs ylöspäin). Loppukohteessa saa varmasti peruutettua kävelytielle oven eteen josta pari askelmaa rappuun. Osa arvokkaimmista tavaroista muutetaan varmasti itse ennakkoon, mahdollisuuksien mukaan myös varastosta ainakin osa. Kantajia omasta takaa ei välttämättä ole, mutta tämä voi tarkentua lähempänä. Siikalatva keskusta, kerrostalo. Olari, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 30 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siikalatva - Iisalmi, 58 m² kerrostalo kaksio
Yksi reipas kantaja omasta takaa. En tarvitse kuljettajan lisäksi ylimääräisiä kantomiehiä, kuljettaja riittää avuksi. En tarvitse muuttolaatikoita. En tarvitse pakkaustarvikkeita. En tarvitse apua tavaroiden pakkaamisessa enkä purkamisessa. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Asunnon lisäksi ei ole varastotilaa, pelkkä asunnon sisältö. Suuria esineitä ovat 120cm leveä sänky. Kolmen hengen divaanisohva (saa useaan pienempään osaan, teen itse). Noin metrin levyinen tv-taso. Noin metrin korkuinen lipasto. 150x150 hyllykkö(voin laittaa osiin). Sähköpiano jonka saa kahteen osaan, helppo kantaa, ei ole raskas. En ole varma onko määränpäässä hissiä, asuntoni on 2. Kerroksessa. Ainut sopiva päivä on kuun ensimmäinen päivä, kellonaika mikä tahansa. Siikalatva keskusta, kerrostalo. Iisalmi Keskus, Eteläinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Siikalatva

Siikalatvassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Siikalatva »