Muuttopalvelu Siikalatva


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Siikalatvassa, paikkakunnalle Siikalatva tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Siikalatvassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Siikalatva »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Siikalatvassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Siikalatvassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erinomainen muuttofirma. Mukavat ja erittäin tehokkaat muuttomiehet, jotka hoiti ison muuton kolmessa tunnissa. Kustannukset täysin paikkaansapitäviä myös. Otan uudestaan, jos tarvii muuttaa.

Muutto Espoo - Vantaa

Ammattimaista toimintaa, nopeaa ja vastuullista.

Muutto Espoo - Nurmijärvi

Muutosta ei olisi tullut mitään ilman ammattilaisia ja heidän kalustoaan. Fiksut ammattitaitoiset miehet hoitivat homman kiitettävästi. Palvelu oli jokaisen euron arvoinen. Kiitos!

Muutto Pori - Pori

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Siikalatvassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Siikalatva, 60 m² rivitalo kaksio
Minulla ei ole kantajia isoille ja painaville tavaroille, itse voimme kantaa kevyempiä tavaraoita. Tarvitsen n 15 muuttolaatikkoa. Näiden kantaminen kuuluisi pakettiin, lisäksi n 20 banaanilaatikkoa. Isoista tavaroista siirretään yksi 160x200m sänky (saa kahteen osaan), keittiön pöytä 120cm*80cm ja tuolit (kevyet ja menevät kaikki päällekkäin) , kaksi sohvaa 193cm ja 175cm pitkät, peilikaappi 100cm*62cm, kolme lipastoa 62cm*62cm, yksi pitkä kevyt vaatekaappi, televisio . Lisäksi kolme polkupyörää pihavarastoon sekä 2-3 kaappia kellari/ullakkovarastoon (nämä saattaa jäädä poiskin). Osa banaanilaatikoista menee varastoihin. Auton saa ajettua vanhassa osoitteessa etuoven eteen, tavaroita saa kannettua ulos myös takaovesta jos katsotaan että se on helpompaa. Uuden asunnon edessä auton saa ulko-oven eteen. Laajasalo, rivitalo. Siikalatva keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siikalatva - Espoo, 0 m² kerrostalo yksiö
Yhden henkilön tavaroiden muutto. Auton saa tarvittaessa oven eteen. Kumpikin asunto 3. kerroksessa, ei hissiä. Isoimmat huonekalut 120cm sänky, keinutuoli, pöytä, tv-taso + tv. Irtaimisto on pakattuna muuttolaatikoihin. Ei kantoapua omasta takaa. Muutto mielellään aamulla/aamupäivällä. Siikalatva keskusta, kerrostalo. Otaniemi, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Varkaus - Siikalatva, 70 m² kerrostalo kolmio
Tarvitaan kuski ja apumies. Muuttopäiväksi käy välillä 26.-28. joku päivä. Omasta takaa molemmissa suunnissa minun lisäksi ainakin kaksi kantajaa. Tavarat on valmiiksi pakattuna pahvilaatikoihin, matkalaukkuihin, vaatteita jätesäkeissä ja riittää, että saadaan siirrettyä uuteen osoitteeseen. Kannamme laatikoita aamulla ennakkoon odottamaan alaovelle. Varkaudessa on 3 x9 porrasta pihan puolen oven kautta. Siikalatvan osoitteessa autoa ei saa ihan ulko-ovelle, matalat portaat ja ehkä oli luiskakin. Talossa pieni hissi. Painavin tavara on 40 cm leveä pyykkikone, lisäksi auton talvirenkaat ja polkupyörä. Puinen kaappi ( 105 x38 cm, k. 130 ) ja puinen rulokaappi (40x98cm, k. 130 cm) . Näistä hyllyt on erillään. Pisimmät osat on 2,5 m pituiset Lundian kirjahyllyn päätytikkaat, lev 30 cm, kevyitä ja kiristemuovilla nipussa. Hyllylevyjä 25 kpl. Ei tule mitään sänkyä, vain osiin purettuna levitettävä metallirunkosohva ja yht 4 patjaa. Keinutuoli, ruokapöytä ja 6 kpl tuoleja, 3 nojatuolia, puinen kirjoituspöytä (125x60cm), pari pikku laatikostoa. Kirjoja on varmaan keskivertoa enemmän, mutta pakkaan ne painon huomioiden muun kanssa laatikoiden pohjalle. Tietokone, tv, printteri ym todennäköisesti kulkee omassa autossa. Kaikki tavara on lähtiessä asunnossa/ tai jo ovella, ei vintissä tms. Kommila, kerrostalo. Siikalatva keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 38 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siikalatva - Espoo, 54 m² kerrostalo kaksio
Lisäksi varastotila. Laatikoille on tarve. Isoimmat huonekalut ovat divaani-vuodesohva (joka otettava 2-3 osaan siirtoa varten), lipasto (puinen, 9 laatikkoa), sänky 140 x 210 cm, Kallax hyllykkö (2 x 4 välikköä), ruokapöytä. Lähtökohteessa muuttoauton saa todennäköisesti kävelykadulle talon sisäpihan viereen. Siitä kaksi ovea rappuun ja 1 krs ylöspäin). Loppukohteessa saa varmasti peruutettua kävelytielle oven eteen josta pari askelmaa rappuun. Osa arvokkaimmista tavaroista muutetaan varmasti itse ennakkoon, mahdollisuuksien mukaan myös varastosta ainakin osa. Kantajia omasta takaa ei välttämättä ole, mutta tämä voi tarkentua lähempänä. Siikalatva keskusta, kerrostalo. Olari, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 30 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Siikalatva

Siikalatvassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Siikalatva »