Muuttopalvelu Sodankylä


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Sodankylässä, paikkakunnalle Sodankylä tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Sodankylässä.

Tutustu myös Sodankylässä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Sodankylä »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Sodankylässä

Muutto tai kuljetus hakusessa Sodankylässä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttomiehet olivat taitavia ja mukavia!

Muutto Valkeakoski - Valkeakoski

Homma pelitti siten miten oli sovittu. 2 tuntia ja tavarat olivat toisessa osoitteessa.

Muutto Paimio - Paimio

Ensimmäistä kertaa käytin muuttofirmaa. Hommat hoitui reippaasti ja palvelu oli ystävällistä. Suosittelen.

Muutto Kerava - Tuusula

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Sodankylässä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Lappi

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Sodankylä - Rovaniemi, 68 m² rivitalo kolmio
Tarvitsemme kuljettajan, joka toimii apuna kantamisessa. Meillä on omasta takaa kantajia ja tavarat pakataan/ puretaan omasta toimestamme, emmekä tarvitse muuttolaatikoita. Isoimmat kantamukset ovat pyykinpesukone, astianpesukone ja kulmasohva, jonka saa laitettua osiksi. Lisäksi yksi lipasto, ruokapöytä (6 hengen) ja 4 sänkyä. Muuttoauton saa ajettua ulko-oven eteen, kantomatkan ollessa huomattavan lyhyt. Sama pätee uudessa kohteessa, auton saa ulko-oven eteen. Sodankylä keskusta, rivitalo. Sahanperä-Ratantaus, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sodankylä - Helsinki, 20 m² yksiö
Tavarat läjättynä talon `pikkupuolelle` Tavaroina painavahko vuodesohva, pieni kirjahylly, polkupyörä sekä muutamia pienempiä huonekaluja. Lisäksi useita säkkejä ja laatikoita joissa vaatteita ja käyttötavaroita. Sodankylässä 2 kantajaa ja Helsingissä 3 kantajaa eli ei tarvita kuljettajan lisäksi kantomiehiä. Helsingin asuntoon saadaan avaimet kuluvan kuun 16. päivä ja toiveena olisi että kuorma olisi periiä ko. iltana. Tuon kuormanhan voi tarvittaessa hakea Sodankylästä jo reilusti aiemminkin jos tarvetta välivarastoinnille. Muuttoauton saa ajettua oven eteen molemmissa päissä. Sodankylä keskusta, rivitalo. Pihlajamäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 55 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Sodankylä, 57 m² luhtitalo kaksio
Kotimuutto. Olen muuttamassa luhtitalosta (asunto maantasalla) Sodankylään, todennäköisesti rivitaloon. Isoja huonekaluja esim. sohva, pyykinpesukone, sänky 160 cm sekä piano. Sodankylässä asunto on todennäköisesti rivitalo. Muuttoajankohta kuluva kuukausi, tarkka muuttoajankohta ei ole vielä tiedossa. Pakkaan itse tavarat omiin laatikoihin/pahvilaatikoihin. Osallistun tavaroiden kantamiseen lähtöpäässä. Ei omia muuttomiehiä, joten kuljettajan lisäksi 1 kantaja riittänee. Koivukylä-Havukoski, luhtitalo. Sodankylä keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Sodankylä, 50 m² luhtitalo kaksio
Muutettavat tavarat: 180 cm sänky, sivustatäytettävä pesukone, iso kulmasohva (menee kahteen osaan), 4-hengen keittiönpöytä + tuolit. Toiveena olisi, että mahtuisi pakettiautoon. Yksi kantaja omasta takaa, tarvitaan kantoapua. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen kummassakin talossa. Ei tarvita muuttolaatikoita. Taskila-Toppila, luhtitalo. Sodankylä keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Sodankylä

Sodankylässä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Sodankylä »