Muuttopalvelu Siuntio


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Siuntiossa, paikkakunnalle Siuntio tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Siuntiossa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Siuntio »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Siuntiossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Siuntiossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Olivat lukeneet tarjouspyyntöni ajatuksella ja tekivät tarjouksen juuri minulle sopivana. Itse muutto ja laatikoiden toimituskin olivat juuri sitä mistä oli sovittu. Lisäksi oli mukava ja kohtelias henkilökunta.

Muutto Espoo - Espoo

Tulivat ajallaan ja toimivat ripeästi. Kaikki suojattiin tarpeen mukaan eikä mitään hajonnut. Elämämme helpoin muutto.

Muutto Kirkkonummi - Upinniemi

Koskaan ei ole muutto mennyt niin sujuvasti kuten tällä kertaa. Todella ammattitaitoista ja yksityiskohdatkin oli huomioitu viimeisen päälle. Suosittelen lämpimästi, kiitos!

Muutto Tampere - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Siuntiossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kirkkonummi - Siuntio, 90 m² omakotitalo
Tarvitsemme apua raskaiden tavaroiden muutossa. Eli 2 moottorisänkyä, 4 hengen ruokapöytä, päältä täytettävä pyykinpesu kone, noin metrin korkuinen kaappi pakastin, painava kirjoituspöytä, tv taso, 2 ovinen lasivitriinikaappi, vanha iso kaappi, vanha iso lipasto, vanha kirstu ja vanha poltettava ompelukone, vanha korkea kaappi, kirjahylly, pihakeinu ja puinen pihakalusto. Asumme omakotitalossa mutta oven eteen ei pääse autolla. Kantomiehet ja kuljettajan tarvitsemme. Uusi osoitteemme on rivitalo ja siellä pääsee autolla oven eteen. Porkkala, omakotitalo. Siuntio Asemanseutu, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 26 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Siuntio, 65 m² rivitalo kolmio
Vantaa (mistä muutetaan): yksikerroksinen rivitalohuoneisto (3h / 65 m2 + varasto). Kuorma-autolla ei pääse oven eteen eli arvioitu matka kuorma-autolta ulko-ovelle on noin 80 metriä. Lisähaasteena jyrkähkö mäki ja talvi, jonka takia mäki osittain liukas vaikka hiekoitettu (voidaan suolata tarvittaessa). Huonekalut ja laatikoissa olevat tavarat siirretään, samoin kahden auton kesärenkaat, grilli ja pihakalusteet. Osa laatikoista on Orhtexin tai IKEAn kannellisia ja pinottavia laatikoita eli ne joissa tavaraa on säilytetty asumisen aikana (ei pakata laatikkoa laatikkoon). Muut esineet/astiat pakataan lainalaatikon muuttolaatikoihin. Irralliset esineet, kuten lakaisuharja, haravat, tikkaat, painepesuri, jne. pyritään kuljettamaan itse omalla autolla. Siuntio (minne muutetaan): yksikerroksinen omakotitalo, jonka pihalle johtaa loiva mäki. Kuorma-autolla pitäisi päästä lähelle ulko-ovea. Muutossa on omasta takaa yksi kantaja eli muuttomiesten, kuljettajan ja muutoauton pitäisi kuulua hintaan. Korso, rivitalo. Siuntio Asemanseutu, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 48 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Masala - Siuntio, 100 m² rivitalo
Tarvitsemme muuttoon apua suurien huonekalujen kuljetukseen ja kantoon (kuten kirjahyllyt, hyllyköt, sohva, pöydät, tuolit, senkit, kerrossänky, parisänky, lipastot, tv-pöytä, pesukone, kuivausrumpu, vuodesohva). Tarvitaan ainakin 2 kantomiestä. Tavarat kuljetetaan Masalasta 2-kerroksisesta rivitalosta kahteen eri osoitteeseen Siuntiossa: Koulutie (kerrostalon 3.krs, ei hissiä) ja Haaganmäki (omakotitalon kellarikerros). Muut kuin suuret huonekalut muutamme itse. Masala, rivitalo. Siuntio Asemanseutu, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siuntio - Tikkakoski, 80 m² rivitalo kolmio
2-kerroksisesta rivitalosta omakotitaloon. Lähtökohteessa isoja muutettavia 2.kerroksessa (esim. pyykkikone ja kuivausrumpu, kaksi sänkyä 90*200, lasten kerrossänky osissa). Omia kantajia on 6, muuttolaatikoita tms. pakkausmateriaalia ei tarvita. Muuttoauton saa oven eteen, kantomatka ei ole pitkä. Siuntio Asemanseutu, rivitalo. Tikkakoski, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Siuntio

Siuntiossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H., 13.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Siuntio »