Muuttopalvelu Siuntio


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Siuntiossa, paikkakunnalle Siuntio tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Siuntiossa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Siuntio »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Siuntiossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Siuntiossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvä ja asiakasystävällinen palvelu! Suosittelen kaikille lämpimästi❤️

Muutto Tampere - Pirkkala

Kaikki meni paremmin kuin hyvin, vaikka olin jo muuttostressissäni valmistautunut täyteen katastrofiin pakkaussekoilujeni vuoksi. Mutta mukavien muuttomiesten tultua loppui kyllä stressi siihen paikkaan, kun huomasi että heillä oli homma hallussa. Erinomaista palvelua ja kaikki hoitui sovitusti (tai paremminkin), tällaisen muuton haluaisin ehdottomasti seuraavallakin kerralla!

Muutto Helsinki - Helsinki

mukavat,asialliset ja asiansaosaavat kaverit

Muutto Kerava - Tuusula

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Siuntiossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Uusimaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Veikkola - Siuntio, 150 m² omakotitalo
Kaksi naiskantajaa on omasta takaa, eli toivoisimme kantoapua kuljettajan lisäksi. Tavaroita ei tarvitse pakata, eikä purkaa. Isoja tavaroita (muuttolaatikoiden lisäksi) asunnosta muutetaan kaksi sänkyä, 3-4 pöytää, kaappi, nojatuoli ja pitkät tikkaat. Kodinkoneita ei muuteta. Muuttoauto ei pääse ihan asunnon oven eteen lähtöpäädyssä, kävelyä on noin 10m. Perillä taas pitäisi päästä ihan oven eteen. Veikkola, omakotitalo. Siuntio Asemanseutu, omakotitalo.
Asiakas sai 9 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kirkkonummi - Siuntio, 90 m² omakotitalo
Tarvitsemme apua raskaiden tavaroiden muutossa. Eli 2 moottorisänkyä, 4 hengen ruokapöytä, päältä täytettävä pyykinpesu kone, noin metrin korkuinen kaappi pakastin, painava kirjoituspöytä, tv taso, 2 ovinen lasivitriinikaappi, vanha iso kaappi, vanha iso lipasto, vanha kirstu ja vanha poltettava ompelukone, vanha korkea kaappi, kirjahylly, pihakeinu ja puinen pihakalusto. Asumme omakotitalossa mutta oven eteen ei pääse autolla. Kantomiehet ja kuljettajan tarvitsemme. Uusi osoitteemme on rivitalo ja siellä pääsee autolla oven eteen. Porkkala, omakotitalo. Siuntio Asemanseutu, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 26 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Siuntio, 65 m² rivitalo kolmio
Vantaa (mistä muutetaan): yksikerroksinen rivitalohuoneisto (3h / 65 m2 + varasto). Kuorma-autolla ei pääse oven eteen eli arvioitu matka kuorma-autolta ulko-ovelle on noin 80 metriä. Lisähaasteena jyrkähkö mäki ja talvi, jonka takia mäki osittain liukas vaikka hiekoitettu (voidaan suolata tarvittaessa). Huonekalut ja laatikoissa olevat tavarat siirretään, samoin kahden auton kesärenkaat, grilli ja pihakalusteet. Osa laatikoista on Orhtexin tai IKEAn kannellisia ja pinottavia laatikoita eli ne joissa tavaraa on säilytetty asumisen aikana (ei pakata laatikkoa laatikkoon). Muut esineet/astiat pakataan lainalaatikon muuttolaatikoihin. Irralliset esineet, kuten lakaisuharja, haravat, tikkaat, painepesuri, jne. pyritään kuljettamaan itse omalla autolla. Siuntio (minne muutetaan): yksikerroksinen omakotitalo, jonka pihalle johtaa loiva mäki. Kuorma-autolla pitäisi päästä lähelle ulko-ovea. Muutossa on omasta takaa yksi kantaja eli muuttomiesten, kuljettajan ja muutoauton pitäisi kuulua hintaan. Korso, rivitalo. Siuntio Asemanseutu, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 48 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Masala - Siuntio, 100 m² rivitalo
Tarvitsemme muuttoon apua suurien huonekalujen kuljetukseen ja kantoon (kuten kirjahyllyt, hyllyköt, sohva, pöydät, tuolit, senkit, kerrossänky, parisänky, lipastot, tv-pöytä, pesukone, kuivausrumpu, vuodesohva). Tarvitaan ainakin 2 kantomiestä. Tavarat kuljetetaan Masalasta 2-kerroksisesta rivitalosta kahteen eri osoitteeseen Siuntiossa: Koulutie (kerrostalon 3.krs, ei hissiä) ja Haaganmäki (omakotitalon kellarikerros). Muut kuin suuret huonekalut muutamme itse. Masala, rivitalo. Siuntio Asemanseutu, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Siuntio

Siuntiossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Siuntio »