Muuttopalvelu Siuntio


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Siuntiossa, paikkakunnalle Siuntio tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Siuntiossa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Siuntio »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Siuntiossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Siuntiossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto kävi ripeästi, kaksion muutto jossa välimatka 20km meni kesti kaikkiaan 1.5h. Erinomainen palvelu, suosittelen!!

Muutto Ylöjärvi - Tampere

Muutosta ei olisi tullut mitään ilman ammattilaisia ja heidän kalustoaan. Fiksut ammattitaitoiset miehet hoitivat homman kiitettävästi. Palvelu oli jokaisen euron arvoinen. Kiitos!

Muutto Pori - Pori

Hyvä kokemus ja positiivinen meininki

Muutto Espoo - Kauniainen

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Siuntiossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Siuntio - Vantaa, 178 m² omakotitalo
Ei kantajia omasta takaa, uskoakseni kuski+1 kantaja olisi riittävä yhden hengen tavaroiden muuttamiseen. Tarvitsen muuttolaatikoita 35 kpl, ei pakkaustarvikkeita eikä apua pakkaamiseen tai purkamiseen. Isoimmat huonekalut ovat sohva ja 120 cm leveä sänky sekä sähköpiano. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen sekä vanhassa että uudessa osoitteessa. Siuntio Asemanseutu, omakotitalo. Kivistö, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Veikkola - Siuntio, 150 m² omakotitalo
Kaksi naiskantajaa on omasta takaa, eli toivoisimme kantoapua kuljettajan lisäksi. Tavaroita ei tarvitse pakata, eikä purkaa. Isoja tavaroita (muuttolaatikoiden lisäksi) asunnosta muutetaan kaksi sänkyä, 3-4 pöytää, kaappi, nojatuoli ja pitkät tikkaat. Kodinkoneita ei muuteta. Muuttoauto ei pääse ihan asunnon oven eteen lähtöpäädyssä, kävelyä on noin 10m. Perillä taas pitäisi päästä ihan oven eteen. Veikkola, omakotitalo. Siuntio Asemanseutu, omakotitalo.
Asiakas sai 9 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kirkkonummi - Siuntio, 90 m² omakotitalo
Tarvitsemme apua raskaiden tavaroiden muutossa. Eli 2 moottorisänkyä, 4 hengen ruokapöytä, päältä täytettävä pyykinpesu kone, noin metrin korkuinen kaappi pakastin, painava kirjoituspöytä, tv taso, 2 ovinen lasivitriinikaappi, vanha iso kaappi, vanha iso lipasto, vanha kirstu ja vanha poltettava ompelukone, vanha korkea kaappi, kirjahylly, pihakeinu ja puinen pihakalusto. Asumme omakotitalossa mutta oven eteen ei pääse autolla. Kantomiehet ja kuljettajan tarvitsemme. Uusi osoitteemme on rivitalo ja siellä pääsee autolla oven eteen. Porkkala, omakotitalo. Siuntio Asemanseutu, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 26 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Siuntio, 65 m² rivitalo kolmio
Vantaa (mistä muutetaan): yksikerroksinen rivitalohuoneisto (3h / 65 m2 + varasto). Kuorma-autolla ei pääse oven eteen eli arvioitu matka kuorma-autolta ulko-ovelle on noin 80 metriä. Lisähaasteena jyrkähkö mäki ja talvi, jonka takia mäki osittain liukas vaikka hiekoitettu (voidaan suolata tarvittaessa). Huonekalut ja laatikoissa olevat tavarat siirretään, samoin kahden auton kesärenkaat, grilli ja pihakalusteet. Osa laatikoista on Orhtexin tai IKEAn kannellisia ja pinottavia laatikoita eli ne joissa tavaraa on säilytetty asumisen aikana (ei pakata laatikkoa laatikkoon). Muut esineet/astiat pakataan lainalaatikon muuttolaatikoihin. Irralliset esineet, kuten lakaisuharja, haravat, tikkaat, painepesuri, jne. pyritään kuljettamaan itse omalla autolla. Siuntio (minne muutetaan): yksikerroksinen omakotitalo, jonka pihalle johtaa loiva mäki. Kuorma-autolla pitäisi päästä lähelle ulko-ovea. Muutossa on omasta takaa yksi kantaja eli muuttomiesten, kuljettajan ja muutoauton pitäisi kuulua hintaan. Korso, rivitalo. Siuntio Asemanseutu, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 48 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Siuntio

Siuntiossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Siuntio »