Muuttopalvelu Soini


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Soinissa, paikkakunnalle Soini tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Soinissa.

Tutustu myös Soinissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Soini »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Soinissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Soinissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto etelästä pohjoiseen 900km päähän onnistui oikein mukavasti! Kuljettaja oli reipas ja auttavainen, suosittelen!

Muutto Orimattila - Sirkka

Ylitti kaikki odotukset. Ystävällinen ja KIIREETÖN palvelu. Teki muutosta todella helpon!

Muutto Riihimäki - Joensuu

Erinomainen tiimityöskentely, suunnittelu ja toteutus.😊 Oli suuri ilo meidän puolella työskennellä näiden ammattilaisten kanssa😊

Muutto Oulu - Vaasa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Soinissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Soini - Klaukkala, 86 m² kerrostalo kolmio
Toivomme tarjousta siten, että muuttokuorma hoitaa kokonaisuudessaan valmiiksi pakattujen tavaroiden kannon. Tavarat pakkaamme valmiiksi omiin muuttolaatikoihin ja puramme ne omasta takaa. Isoimmat huonekalut on sohva, parisänky (menee kahteen eri osaan), ruokapöytä, pyykinpesukone sekä vitriini. Vitriini on osittain purettavissa. Meillä on varasto, jonka tavarat voimme kantaa itse muuttoauton luokse. Muuttoauton saa oven eteen molemmissa kohteissa. Soini keskusta, kerrostalo. Klaukkala keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 54 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vartiala - Soini, 132 m² omakotitalo
Olen itse kantamassa. Pakkaan tavarat pahvisiin muuttolaatikoihin. Vanhoja kalusteita tulee kierrätettäväksi (sohva, keittiön pöytä+tuolit, kirjahyllyt, sänky) Isoimmat ja hankalimmat tavarat ovat: Parisänky, pyykinpesukone, vitriinilipasto, vanha painava työpöytä, 2 m korkea palmu. Varastoista ja autotallista ei tule enää montaa laatikkoa muutettavaksi. Kiinteistön uudelle omistajalle jää kiinteistön hoitoon liittyvät tavarat sekä "kuntosali"laitteet. Vartiala, omakotitalo. Soini keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Soini - Vantaa, 50 m² kerrostalo kaksio
Toivoisin että muuttofirma hoitaa kaiken kantamisen - pakkaaminen ja purkaminen onnistuu itse. Muuttoauton saa ajettua suoraan oven eteen. Tarvitsen 50kpl muuttolaatikoita, tuonti about to 20. päivä ja palautus 2 viikkoa myöhemmin. Mahdollisesti ostaisin myös kuplamuovia sekä astiapaperia. Asunnossa on 120cm sänky jossa puinen pääty ja runko (säilytystila alla), patjan saa irti rungosta. Pesutorni. Divaanisohva (kahdessa osassa). Varastotila tyhjennetään muuten itse, mutta sielä on yksi lasiovinen lipasto joka pitää pakata mukaan. Plussaa jos pesutornin asennus onnistuisi uuteen asuntoon. Soini keskusta, kerrostalo. Kivistö, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 25 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Soini - Helsinki, 30 m² kerrostalo yksiö
Muutetaan yksiöllinen tavaraa toiseen yksiöön, vanhaan asuntoon jää huonekaluista sänky ja sohva. Muuttoapua ei ole omasta takaa, itse toki osallistun, eli myös kantomiehiä tarvitaan. Muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita, apua tavaroiden pakkaamisessa ja purkamisessa en tarvitse. Koska sänkyä ja sohvaa ei muuteta, suurin yksittäinen huonekalu/kodinkone on pyykinpesukone - eli ei mitään merkittävää tai ns. tavallisesta poikkeavaa. Asunnon lisäksi on häkkivarasto, mutta tämä sisältää lähinnä muuttolaatikoita ja kodinkoneiden ym. suojapakkauksia, joten tätäkään ei tarvinne erikseen huomioida. Muuttoauton saa ajettua rapun oven eteen talossa mistä muutetaan, talossa mihin muutetaan tämä on vielä epäselvää. Rapun edessä on jalkakäytävä ja sisäpihalle nousee ramppi porttikongin läpi, mutten osaa sanoa mahtuuko muuttoautolla näistä kumpaankaan. Soini keskusta, kerrostalo. Kallio, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Soini

Soinissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Soini »