Muuttopalvelu Sonkajärvi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Sonkajärvellä, Sonkajärvelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Sonkajärvellä.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Sonkajärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Sonkajärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Sonkajärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Tehokasta ja kohteliasta. Kiitos Mikolle.

Muutto Somero - Nurmijärvi

Kaikki sujui erinomaisesti, ja palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä. Erittäin hyvä muuttokokemus. Suosittelen lämpimästi!

Muutto Kouvola - Helsinki

Muutto tapahtui sovittuna aikana ja sujui oikein mutkattomasti. Luotettavaa ja hyvää palvelua! Suosittelen!

Muutto Jyväskylä - Jyväskylä

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Sonkajärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Sonkajärvi - Rovaniemi, 10 m² yksiö
Muutto tapahtuisi mitä todennäköisimmin niin, että Iisalmesta pakattaisiin kolmen istuttava sohva muuttoautoon. Sen jälkeen siirtyminen osoitteeseen Sonkajärvelle. Siellä noin 10 neliön varasto, jossa suurimmat huonekalut ovat kirjahylly sekä futon-sohva. Muuten irtaimisto pakattu pahvi- ja muovilaatikoihin. On mahdollista, että piano tulee muuttokuormaan mukaan. Voinko saada tarjouksen pianolla ja ilman, kiitos. Kuljettajan lisäksi yksi kantaja. Sonkajärvi keskusta, rivitalo. Rovaniemi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Imatra - Sonkajärvi, 61 m² kerrostalo kaksio
61 neliöinen kaksio kyseessä. ei paljoa tavaraa (asunnon neliö määrä hämää paljo) mutta isoimmat kannettavat on pesukone, 3 istuttava sohva, sohvapöytä, tv-taso, 120*200cm jenkkisänky, poikani jatkettava sänky, ruokapöytä ja kaksi tuolia siihen kuuluvaa, telkkari 32" ja lapsen syöttötuoli. Tarvitsen kanto apuja teiän puolelta, koska ei ole omasta takaa ollenkaa apua saatavil kantamisessa. Itse en voi oikein kantaa mitään koska vahdittavana on 3v poikaa. Muuttoauton saa ajettua oven eteen alas. Varastotila on tyhjä eli asunnosta olevat tavarat vaan mukaan. Rajapatsas-Teppanala, kerrostalo. Sonkajärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sonkajärvi - Turku, 65 m² omakotitalo kolmio
Muutto pienestä ok-talosta hissillisen kerrostalon 7 kerrokseen, auton saa takapihalle oven eteen. Tavaraa n. pienen kaksion tavara määrä 2 aikuisen talous. Muuttomatka on pitkä n. 600 km Sonkajärvi-Turku. Tarvitaan auto + kuski + apumies, kuljettaja osallistuu kantamiseen, itse autamme kevyen tavaran kannossa voimien mukaan. Sonkajärvi keskusta, omakotitalo. Turku keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 48 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pihtipudas - Sonkajärvi, 80 m² omakotitalo kolmio
Muutto omakotitalosta toiseen, kerroksia 1, ei pahoja portaita yms. Laatikoita on noin 35 kpl (omat) ja kodin perus irtaimisto. Auton saa ajettua ovien eteen. Tarvitaan kantamiseen osallistuva kuljettaja ja apumies (tai kaksi apumiestä). Osallistumme itse jonkin verran kantamiseen. Muutto toivotaan alkavaksi klo 9.00. Pihtipudas keskusta, omakotitalo. Sonkajärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Sonkajärvi

Sonkajärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M., 2.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Sonkajärvi »