Muuttopalvelu Suonenjoki


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Suonenjoella, Suonenjoelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Suonenjoella.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Suonenjoki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Suonenjoella

Muutto tai kuljetus hakusessa Suonenjoella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui hienosti. Suosittelen👍

Muutto Vaala - Tornio

Kiitos. Kaikki meni hyvin. Ystävällistä palvelua :). Suosittelen

Muutto Lieksa - Raisio

Erittäin hyvä kokemus! Kaikki tapahtui niin kuin oli sovittu. Tehokasta toimintaa, johon hyvä henki, mukava huumori ja rento ote tulivat kaupanpäällisiksi. Suosittelen todella lämpimästi!

Muutto Rovaniemi - Pinjainen

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Suonenjoella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Suonenjoki, 62 m² rivitalo kolmio
Yksi kantaja omasta takaa, kuljettajan lisäksi tarvitaan yksi kantomies. Tarvitsemme noin 50 muuttolaatikkoa. Iso 160 cm jenkkisänky ja 2 isoa sohvaa. Sähköpiano ja pari hyllyä ja pöytää myös isompia huonekaluja. Muuttoauton saa ajettua kadun varteen, johon on 5 metrin matka ovelta. Alakerrassa ja ulkovarastossa on jonkin verran tavaraa, mutta ei mitään isoa. Konala, rivitalo. Suonenjoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 21 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lappeenranta - Suonenjoki, 80 m² rivitalo kolmio
Muuttoauton saa suhteellisen lähelle asuntoa parkkipaikka on tilava ja siitä on lyhyt matka asunnolle. Muutto apua tarvitsee vain isompien tavaroiden takia 3sänkyä yksi iso pari sänky sitten pöydät hyllyt kaapit pesu ja tiski koneet. Jos olisi mahdollista saada kaikki yhdellä kertaa isoimmat ja tärkeimmät tavarat asumisen kannalta muuten saan muuton itse tehtyä. niin ja uusi asunto on rivitalo asuintilat ovat kahdessa kerroksessa on erillinen häkki varasto ja oma pieni varasto heti asunnon ovella Skinnarila, rivitalo. Suonenjoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Renko - Suonenjoki, 57 m² kaksio
Kelpaako yrityksellesi Kelan maksusitoumus ja kuinka lemmikkieläimet muutettaessa? Mukana muuttaisi 10 vuotias venäjänvinttikoira. 2 pakastinta; kaappi ja pieni arkku, pesukone ja kuivausrumpu sekä 3 palainen kirjahylly, jossa 2 kaappiosaa yläosa lasikaappi ja alaosa tavan hyllykaappi. Tässä varmaan huushollin isoimmat tavarat. Kantoapua on todennäköisesti saatavissa molempiin päihin, jotta yhdellä muuttomiehellä ja nokkakärryillä selvittäisiin. Molemmat asunnot ovat katutasossa. Renko kk, rivitalo. Suonenjoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Suonenjoki, 72 m² rivitalo kolmio
Kyseessä kotimuutto rivitalosta omakotitaloon eri paikkakunnalle, maaseudulle. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Rivitalo maantasassa, yksitasoinen. Omakotitalossa, johon muutetaan kaksi kerrosta sekä sisääntulossa portaat. Osa huonekaluista kannettava yläkertaan. Kantajia omasta takaa yksi ja toivomme muuttopalvelun kattavan muuttoauton sekä kuljettajan, joka kantaa kanssamme tavarat. Ei tarvitse kantomiehiä erikseen. Tavaroina normaalia kodin irtainta, pesukone, suuri sohva ja varaston tavarat. Muuttolaatikoita tai pakkausapua ei tarvitse. Tarjoukset sähköpostilla, kiitos. Litmanen, rivitalo. Suonenjoki keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 22 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Suonenjoki

Suonenjoella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Suonenjoki »