Muuttopalvelu Suonenjoki


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Suonenjoella, Suonenjoelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Suonenjoella.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Suonenjoki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Suonenjoella

Muutto tai kuljetus hakusessa Suonenjoella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin tarkka hinta-arvio ja ripeää ajantasaista toimintaa. Suosittelen lämpimästi.

Muutto Helsinki - Järvenpää

Kaikki sujui helposti ja nopeasti, niin kuin pitääkin.

Muutto Forssa - Turku

Kaikki sujui niin kuin oli sovittu. Pitkä matkaakin sujui mukavasti Tavarat suit sait paikasta toiseen

Muutto Helsinki - Savonlinna

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Suonenjoella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Pohjois-Savo

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lappeenranta - Suonenjoki, 80 m² rivitalo kolmio
Muuttoauton saa suhteellisen lähelle asuntoa parkkipaikka on tilava ja siitä on lyhyt matka asunnolle. Muutto apua tarvitsee vain isompien tavaroiden takia 3sänkyä yksi iso pari sänky sitten pöydät hyllyt kaapit pesu ja tiski koneet. Jos olisi mahdollista saada kaikki yhdellä kertaa isoimmat ja tärkeimmät tavarat asumisen kannalta muuten saan muuton itse tehtyä. niin ja uusi asunto on rivitalo asuintilat ovat kahdessa kerroksessa on erillinen häkki varasto ja oma pieni varasto heti asunnon ovella Skinnarila, rivitalo. Suonenjoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Renko - Suonenjoki, 57 m² kaksio
Kelpaako yrityksellesi Kelan maksusitoumus ja kuinka lemmikkieläimet muutettaessa? Mukana muuttaisi 10 vuotias venäjänvinttikoira. 2 pakastinta; kaappi ja pieni arkku, pesukone ja kuivausrumpu sekä 3 palainen kirjahylly, jossa 2 kaappiosaa yläosa lasikaappi ja alaosa tavan hyllykaappi. Tässä varmaan huushollin isoimmat tavarat. Kantoapua on todennäköisesti saatavissa molempiin päihin, jotta yhdellä muuttomiehellä ja nokkakärryillä selvittäisiin. Molemmat asunnot ovat katutasossa. Renko kk, rivitalo. Suonenjoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Suonenjoki, 72 m² rivitalo kolmio
Kyseessä kotimuutto rivitalosta omakotitaloon eri paikkakunnalle, maaseudulle. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Rivitalo maantasassa, yksitasoinen. Omakotitalossa, johon muutetaan kaksi kerrosta sekä sisääntulossa portaat. Osa huonekaluista kannettava yläkertaan. Kantajia omasta takaa yksi ja toivomme muuttopalvelun kattavan muuttoauton sekä kuljettajan, joka kantaa kanssamme tavarat. Ei tarvitse kantomiehiä erikseen. Tavaroina normaalia kodin irtainta, pesukone, suuri sohva ja varaston tavarat. Muuttolaatikoita tai pakkausapua ei tarvitse. Tarjoukset sähköpostilla, kiitos. Litmanen, rivitalo. Suonenjoki keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 22 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Joensuu - Suonenjoki, 90 m²
Tarvitsemme lisäksi ainakin yhden kantajan, kantajia on omasta takaa 2-3. Muutto tapahtuisi joko 22. tai 23.9. Muutama huonekalu jää vanhaan asuntoon paikalleen (keittiönpöytä, tv-taso ja varastoa ei tyhjennetä). Muuttolaatikoita tarvittaisiin. Ei tarvetta apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Pyykkikone on mahdollisesti kannettavana. Rantakylä-Latola, rivitalo. Suonenjoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Suonenjoki

Suonenjoella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Suonenjoki »