Muuttopalvelu Suonenjoki


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Suonenjoella, Suonenjoelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Suonenjoella.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Suonenjoki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Suonenjoella

Muutto tai kuljetus hakusessa Suonenjoella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Tosi asiallinen kaveri joka oli sekä hyvissä ajoin paikalla, että hoiti hommansa todella nopeasti. Suosittelen!

Muutto Hyvinkää - Tornio

Muutto sujui hienosti. Suosittelen👍

Muutto Vaala - Tornio

Otettiin hyvin yhteyttä, kun ei itse ehtinyt vielä asiaa ajatella prosessin eri vaiheessa! Reilu peli!

Muutto Kempele - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Suonenjoella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Renko - Suonenjoki, 57 m² kaksio
Kelpaako yrityksellesi Kelan maksusitoumus ja kuinka lemmikkieläimet muutettaessa? Mukana muuttaisi 10 vuotias venäjänvinttikoira. 2 pakastinta; kaappi ja pieni arkku, pesukone ja kuivausrumpu sekä 3 palainen kirjahylly, jossa 2 kaappiosaa yläosa lasikaappi ja alaosa tavan hyllykaappi. Tässä varmaan huushollin isoimmat tavarat. Kantoapua on todennäköisesti saatavissa molempiin päihin, jotta yhdellä muuttomiehellä ja nokkakärryillä selvittäisiin. Molemmat asunnot ovat katutasossa. Renko kk, rivitalo. Suonenjoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Suonenjoki, 72 m² rivitalo kolmio
Kyseessä kotimuutto rivitalosta omakotitaloon eri paikkakunnalle, maaseudulle. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Rivitalo maantasassa, yksitasoinen. Omakotitalossa, johon muutetaan kaksi kerrosta sekä sisääntulossa portaat. Osa huonekaluista kannettava yläkertaan. Kantajia omasta takaa yksi ja toivomme muuttopalvelun kattavan muuttoauton sekä kuljettajan, joka kantaa kanssamme tavarat. Ei tarvitse kantomiehiä erikseen. Tavaroina normaalia kodin irtainta, pesukone, suuri sohva ja varaston tavarat. Muuttolaatikoita tai pakkausapua ei tarvitse. Tarjoukset sähköpostilla, kiitos. Litmanen, rivitalo. Suonenjoki keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 22 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Joensuu - Suonenjoki, 90 m²
Tarvitsemme lisäksi ainakin yhden kantajan, kantajia on omasta takaa 2-3. Muutto tapahtuisi joko 22. tai 23.9. Muutama huonekalu jää vanhaan asuntoon paikalleen (keittiönpöytä, tv-taso ja varastoa ei tyhjennetä). Muuttolaatikoita tarvittaisiin. Ei tarvetta apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Pyykkikone on mahdollisesti kannettavana. Rantakylä-Latola, rivitalo. Suonenjoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Suonenjoki - Tampere, 74 m² kolmio
Muuttolaatikoita 45 kpl n. 2 viikon ajaksi. Kantoapua 1-2 henkilöä, omasta takaa 2-3 henkilöä. Muutossa pyykinpesukone ja astianpesukone sekä 2 kpl Unikulman moottoroituja vuoteita (painavimmat tavarat). Auton saa ajettua oven eteen molemmissa paikoissa. Suonenjoki keskusta, rivitalo. Pispala, rivitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Suonenjoki

Suonenjoella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS, 17.2.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Suonenjoki »