Muuttopalvelu Tervola


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Tervolassa, paikkakunnalle Tervola tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Tervolassa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Tervola »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Tervolassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Tervolassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni nappiin jo alusta saakka. Sain hyvän tarjouksen, jossa kaikki oli eritelty. Aikataulu piti täysin. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja käytös kohteliasta. Tuli turvallinen olo, kun kodin tavaroita olen muuttamassa. Suosittelen lämpimästi!

Muutto Uusikaupunki - Kaskinen

Ahkerat ja nopeat muuttomiehet. Saivat rekankin peruutettua lähes mahdottomaan paikkaan ongelmitta. Suosittelen 100%

Muutto Helsinki - Helsinki

Erinomainen, ystävällinen ja reippaat miehet töissä. Mamma sai vain istuskella ja olla päällysnaisena. Sydämelliset Kiitokset koko tiimille.

Muutto Lempäälä - Lempäälä

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Tervolassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tervola - Vuostimo, 120 m² omakotitalo
Piano ja n 100 kg painava jääkaappipakastin painavimmat, pyykkikone,pieni pakastearkku,paloihin menevä sohva, kolme sänkyä, muutama pöytä ja lipasto,ikean vaatekaappi, kevyehkö. 50"TV. Pikkukamat suurimmaksi osaksi kuljetellaan itse. Tarkka muuttopäivä riippuu vapaapäivistä,mutta ei ole niin päivän päälle,onnistunee sovitella jos tarvis. Autolla pääsee liki ovea,vähän ylämäkeä siinä,uudessa kodissa tasainen maa. Molemmissa kuistilla muutama porras,talossa yläkerta,painavat kaikki alhaalla. Pianon sijoituspaikka vielä epäselvä,tuleeko uudessa kodissa yläkertaan vai alas . Tervola keskusta, omakotitalo. Vuostimo, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tervola - Helsinki, 42 m² kerrostalo yksiö
Tarvitaan 4 muuttomiestä, ei yhtään omasta takaa. Tavarat pakattuna laatikkoihin valmiiksi. Kalusteita, tietokoneita. Uudessa kohteessa käytössä henkilöhissi, mutta johon sohva ei mahdu. Uuden kohteen sisäänkäynti kadun puolelta. Tervola keskusta, kerrostalo. Sörnäinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Marttila - Tervola, 50 m² rivitalo kaksio
Rivitalosta rivitaloon tai omakotitaloon. Kantajat on, en tarvitse pakkaamista tai laatikoita Marttila, rivitalo. Tervola keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tervola - Riihimäki, 80 m² kolmio
Kantajat omasta takaa. Ei tarvi laatikoita. Ei tarvi apua purkamisessa tai pakkaamisessa. Vain kuljetus sovittuna aikana Tervolasta Riihimäelle. Tervola keskusta, rivitalo. Riihimäki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 42 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Tervola

Tervolassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Tervola »