Muuttopalvelu Tervo


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Tervossa, paikkakunnalle Tervo tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Tervossa.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Tervo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Tervossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Tervossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Aivan mahtavia ihmisiä ja pitkän matkan muutto sujui erittäin hyvin. Ahkeria miehiä. Kiitos kaikesta! Hyvää jatkoa urallenne.

Muutto Rovaniemi - Vantaa

Olivat ajallaan ja tekivät ripeästi hommat, mukavia muuttomiehiä kaiken lisäksi ☺

Muutto Sotkamo - Lempäälä

Muutto sujui moitteitta. Muuttoauto ja miehet saapuivat paikalle ajalleen ja työt hoidettiin ripeästi. En voi kuin suositella kaikille.

Muutto Kouvola - Lapinlahti

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Tervossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vantaa - Tervo, 49 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsen kuorma-auton, kaksi kantajaa ja muuttolaatikot 30 kpl. Osallistun itse kantamiseen. Huonekalut: parvekekalusteet (pieni sohva, nojatuoli ja pöytä). Pieni lipasto. 3-istuttava sohva. Nojatuoli. Kaksi lipastoa, pienehkö/keskikokoinen. Ruokapöytä 130 cm ja 7 tuolia. Lastensänky sekä 2 x 80 cm sängyt petareineen. Kaksi varastohyllyä. 2-4 polkupyörää. Muuttolaatikot pakattuina. Mahdollisesti irtosälää kuten mattoja tms. Tammisto, kerrostalo. Tervo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tervo - Turku, 42 m² kerrostalo yksiö
Kuljettaja + kantaja (2 kantajaa), omasta takakaa ei kantajia, itse pystyn kantamaan rajoitetusti, tavarat pakattu eikä tarvitse purkaa. Suurimmat huonekalut: kulmasohva osisssa, Pyykkikone, 120cmx200cm sänky+patja, yöpöytä, 2 hyllykköä, 2 lipastoa, keittiön pöytä + 4 tuolia, irtotavarat pakattu isoihin laatikoihin (banaanilaatikoihin) ja pehmeät tavarat jätesäkkkeihin, telkkari. Ei varastotilaa. Normaali pakettiauto ei ollut riittävä viime muutossa. Tervo keskusta, kerrostalo. Turku keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pieksämäki - Tervo, 14 m² kerrostalo yksiö
Hei! Asiakkaamme muuttaa palvelukodista toiseen. Muutettavia kalusteita on mm. sairaalasänky, nojatuoli, pöytä ja pari tuolia sekä pyörätuolin kokoluokkaa olevaa suihkutuoli. Sen lisäksi vähäinen määrä henkilökohtaisia tavaroita, joita ovat suurimmaksi osaksi vaatteita. Muuttolaatikoita emme tähän muuttoon tarvitse. Tavaroiden muutto tapahtuu aamulla esim klo 8.00 Pieksämäki keskusta, kerrostalo. Tervo Keskus-Eliaksela, omakotitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kajaani - Tervo, 60 m² omakotitalo
Muutto Kajaanista Tervoon. Kajaanissa omakotitalo, melkein kaikki tavarat alakerrassa. Ei hurja määrä tavaraa, toivon pakkausta, lamppujen, pesukoneen irrotusta ym. Mahdollisimman ns. "helppo muutto" minulle. Tervossa pääsee suoraan oven eteen, ei portaita. Siellä jos onnistuu ainakin yhden lampun asennus plus pesukone. Kajaanista lähtee suunnilleen 2 x pieni pakastin, ei jääkaappi, keittiön pöytä, 3 paksua nukkumapatjaa, ei sänkyjä, koirahäkkejä jotka voi laittaa lyttyyn, pikkuhylly, TV ja lipasto, pari pikkupöytää, tuoleja, pikkutavaraa vähän ja vaatteita. Kuntopyörä. Olohuoneesta ja keittiöstä verhot. Autonrenkaat, muutama iso säkki koivuklapeja. Omasta takaa ei muuttoapuja, eli toiveena koko palvelu. Muuttoajankohta voidaan sopia maaliskuun loppu / huhtikuun alku melkein mihin vain, ei tiettyä päivää. Lehtikangas, omakotitalo. Tervo Keskus-Eliaksela, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Tervo

Tervossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen, 4.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Tervo »