Muuttopalvelu Tervo


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Tervossa, paikkakunnalle Tervo tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Tervossa.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Tervo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Tervossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Tervossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvä ja asiakasystävällinen palvelu! Suosittelen kaikille lämpimästi❤️

Muutto Tampere - Pirkkala

Pikkumuutto meni reilulla ja rivakalla tyylillä aikataulussa. Suosittelen.

Muutto Kaarina - Helsinki

Homma sujui mallikkaasti ja kuten oli sovittu. Suosittelen!

Muutto Kajaani - Kokkola

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Tervossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Pikkala - Tervo, 30 m² kerrostalo yksiö
olen yksin. kannettavana on yksi painava sohva, kevyt puusänkyrunko, lokeriton työpöytä, 2 hengen ruokapöytä tuoleineen, pieni pesukone, iso painava matto, useampi kitara, vaatteet ja muu pienirtaimisto. pyydän tarjousta kelan muutotukea varten. Pikkala, kerrostalo. Tervo Keskus-Eliaksela, omakotitalo.
Asiakas sai 15 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Järvenpää - Tervo, 120 m² omakotitalo
Apua tarvitaan kahden sohvan, työpöydän, runkopatjan sekä kirjahyllyn ja sohvan siirtoon. Muut tavarat ovat pienempiä. Auton saa lähelle ovea. Muuttolaatikoita tai pakkausapua ei tarvita. Luultavasti pelkkä kuljettaja riittää. Muuttopäivä ei ole lukkoonlyöty, siitä on vielä neuvoteltava mutta joka tapauksessa kuluvan kuun aikana. Loutti, omakotitalo. Tervo Keskus-Eliaksela, omakotitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Tervo, 49 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsen kuorma-auton, kaksi kantajaa ja muuttolaatikot 30 kpl. Osallistun itse kantamiseen. Huonekalut: parvekekalusteet (pieni sohva, nojatuoli ja pöytä). Pieni lipasto. 3-istuttava sohva. Nojatuoli. Kaksi lipastoa, pienehkö/keskikokoinen. Ruokapöytä 130 cm ja 7 tuolia. Lastensänky sekä 2 x 80 cm sängyt petareineen. Kaksi varastohyllyä. 2-4 polkupyörää. Muuttolaatikot pakattuina. Mahdollisesti irtosälää kuten mattoja tms. Tammisto, kerrostalo. Tervo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tervo - Turku, 42 m² kerrostalo yksiö
Kuljettaja + kantaja (2 kantajaa), omasta takakaa ei kantajia, itse pystyn kantamaan rajoitetusti, tavarat pakattu eikä tarvitse purkaa. Suurimmat huonekalut: kulmasohva osisssa, Pyykkikone, 120cmx200cm sänky+patja, yöpöytä, 2 hyllykköä, 2 lipastoa, keittiön pöytä + 4 tuolia, irtotavarat pakattu isoihin laatikoihin (banaanilaatikoihin) ja pehmeät tavarat jätesäkkkeihin, telkkari. Ei varastotilaa. Normaali pakettiauto ei ollut riittävä viime muutossa. Tervo keskusta, kerrostalo. Turku keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Tervo

Tervossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Tervo »