Muuttopalvelu Teuva


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Teuvassa, paikkakunnalle Teuva tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Teuvassa.

Tutustu myös Teuvassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Teuva »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Teuvassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Teuvassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erinomaisen hyvä muuttofirma, tekivät juurikin niin kuin toivoimmekin. Hintakin oli kohdallaan. Muuttomiehet asiansa osaavia, kohteliaita jne. Ja jos uusi muutto tulee vielä, muuttofirma on jo valittu. Terveisin Liisi ja Ilpo

Muutto Helsinki - Ylöjärvi

Muutto hoidettiin kovalla ammattitaidolla, laittamattomalla kohteliaisuudella ja erinomaisen jämptisti täsmälleen niin kuin sovittiinkin. Laatufirma. Ehdoton suositus.

Muutto Helsinki - Utsjoki

Suosittelen, kaikki meni hyvin, paitsi olisi ollut hyvä että olisi ollut vielä kolman muuttomies. Luulin että auton mukana oli kuski kolmantena mutta näin ei ollutkaan. Reippaasti silti homma hoitui vaikka kestikin työpäivän verran.

Muutto Upinniemi - Mäntsälä

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Teuvassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kaskinen - Teuva, 60 m² kerrostalo kaksio
Tavarat ovat kerrostaloasunnossa: 1. krs, kaksi ulkoporrasta, käytävässä kaksi porrasta, auton saa ulkoportaiden eteen, ei varastotilaa. Muutetaan omakotitaloon: yksi ulkoporras, pihalla hyvin tilaa autolle, asuintilat yhdessä kerroksessa. Tavanomainen irtaimisto: sohva, kaksi nojatuolia, tv-taso, senkki, kirjahylly sekä irtonainen hylly, keittiön ruokailuryhmä (neljä tuolia), parisänky, yöpöydät, muutama pieni hyllykkö, muutama tuoli, kirjoituspöytä, pesukone, valaisimet, iso peili, lattiavalaisin. Tavarat pakattu pahvilaatikoihin. Ei tarvetta muuttolaatikoille Kantomiehet tarvitaan, en voi siinä auttaa. Kaskinen, kerrostalo. Teuva keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Teuva - Hämeenlinna, 80 m² omakotitalo kolmio
Tavarat haetaan Teuvalta jolloin voin kantaa myös itse. Hämeenlinnaan en itse pääse mukaan ajoissa joten siellä tavaroille pitäisi olla kantajat muuttofirmasta. Isoja tavaroita on parisänky, pesukone ja pöytä (ei kovin iso). Laatikoita noin parikymmentä ja hieman muuta tavaraa. Auton saa oven lähelle Teuvalla sekä Hämeenlinnassa. Teuva keskusta, omakotitalo. Hätilä, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Teuva, 90 m²
Omasta takaa on muutama kantaja. Tarvitsemme myös noin 90 muuttolaatikkoa. Apua tarvitsemme erityisesti huonekalujen kanssa. Muuttolaatikoiden toivoisimme saapuvan hyvissä ajoin ennen muuttoa. Lippajärvi-Järvenperä, rivitalo. Teuva keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 58 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Teuva - Tampere, 43 m² rivitalo kaksio
Tarkoitus on muuttaa Teuvalta rivitalosta kaksiosta, Tampereelle kerrostalokaksioon. Uuden asunnon tietojen mukaan, Tampereella sijaitseva kerrostaloasunto olisi kakkos kerroksessa ja talossa on hissi (Emme ole ehtineet käydä paikanpäällä kiireiden vuoksi). Periaatteessa muuttopäivää voidaan tarvittaessa siirtää jonkin verran, kunhan muutto vain tapahtuu samalla viikolla. Ainakin Teuvassa auton saa ajettua ihan asunnon oven eteen. Tampereellakin näyttäisi tämä olevan mahdollista. Muutossa tarvitsisimme auton ja kuljettajan lisäksi jonkin verran kantoapua, erityisesti huonekalujen siirtoa varten. Huonekaluista ja kodinkoneista mainittavissa olisi pesukone, parisänky, kolmen istuttava sohva, ruokapöytä, toimistopöytä ja lipasto. Käytännössä huonekalut ovat purettavissa ja voimmekin ne purkaa jos niin olisi järkevintä, joten niiltäosin tilaa säästyisi kuljetuksessa. Meillä on omasta takaa pakkauslaatikoita ja asunnon sisältö tuleekin jo muuttopäivänä olemaan valmiiksi pakattuna meidän omasta toimestamme. Teuvan puolella asunnon lisäksi on myös pieni varasto, mutta sen olemme jo tyhjentäneet, eli siitä ei koidu lisätavaraa. Teuva keskusta, rivitalo. Hervanta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Teuva

Teuvassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Teuva »