Muuttopalvelu Teuva


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Teuvassa, paikkakunnalle Teuva tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Teuvassa.

Tutustu myös Teuvassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Teuva »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Teuvassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Teuvassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kiitos! Pojat oli ahkeria ja reippaita! Muutto meni kivasti suosittelen

Muutto Kuopio - Karkkila

Muutto Oulusta Rovaniemelle sujui oikein mutkattomasti ja hienosti! Suosittelen!

Muutto Oulu - Rovaniemi

aivan mahtavaa palvelua, sovitusti paikalla, ripeä kanto, suosittelen

Muutto Salo - Turku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Teuvassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Espoo - Teuva, 90 m²
Omasta takaa on muutama kantaja. Tarvitsemme myös noin 90 muuttolaatikkoa. Apua tarvitsemme erityisesti huonekalujen kanssa. Muuttolaatikoiden toivoisimme saapuvan hyvissä ajoin ennen muuttoa. Lippajärvi-Järvenperä, rivitalo. Teuva keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 58 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Teuva - Tampere, 43 m² rivitalo kaksio
Tarkoitus on muuttaa Teuvalta rivitalosta kaksiosta, Tampereelle kerrostalokaksioon. Uuden asunnon tietojen mukaan, Tampereella sijaitseva kerrostaloasunto olisi kakkos kerroksessa ja talossa on hissi (Emme ole ehtineet käydä paikanpäällä kiireiden vuoksi). Periaatteessa muuttopäivää voidaan tarvittaessa siirtää jonkin verran, kunhan muutto vain tapahtuu samalla viikolla. Ainakin Teuvassa auton saa ajettua ihan asunnon oven eteen. Tampereellakin näyttäisi tämä olevan mahdollista. Muutossa tarvitsisimme auton ja kuljettajan lisäksi jonkin verran kantoapua, erityisesti huonekalujen siirtoa varten. Huonekaluista ja kodinkoneista mainittavissa olisi pesukone, parisänky, kolmen istuttava sohva, ruokapöytä, toimistopöytä ja lipasto. Käytännössä huonekalut ovat purettavissa ja voimmekin ne purkaa jos niin olisi järkevintä, joten niiltäosin tilaa säästyisi kuljetuksessa. Meillä on omasta takaa pakkauslaatikoita ja asunnon sisältö tuleekin jo muuttopäivänä olemaan valmiiksi pakattuna meidän omasta toimestamme. Teuvan puolella asunnon lisäksi on myös pieni varasto, mutta sen olemme jo tyhjentäneet, eli siitä ei koidu lisätavaraa. Teuva keskusta, rivitalo. Hervanta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Teuva, 73 m² kerrostalo kolmio
Tarvitsen ensisijaisesti muuttoauton + kuskin. Muiden tavaroiden kantajat lähtökohtaisesti on olemassa. Erityistä kuormassa on se, että muuttoasunnon lisäksi tavaraa on kahdessa muussakin osoitteessa (sänky ja sohva) Helsingissä. Näiden kantamisessa tarvitsisin (mahdollisesti) apua. Teuvan päässä muuttoapua pitäisi myös olla. Maunula-Suursuo, kerrostalo. Teuva keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ylöjärvi - Teuva, 70 m² kerrostalo kolmio
Kaksi aikuista ja kaksi lasta muuttaa kerrostalokolmiosta omakotitaloon. Muuttolaatikoita tarvitaan n.40-50kpl. Kuski riittää. Auton saa oven eteen molemmissa osoitteissa. Astian-, ja pyykinpesukoneiden siirtoon tarvitaan nokkakärry. Viime muutto hoitui kerralla n. 12 lavapaikkaisella perälauta-autolla. Ahkerat kantomiehet omasta takaa... Ylöjärvi keskusta, kerrostalo. Teuva keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 24 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Teuva

Teuvassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Teuva »