Muuttopalvelu Tohmajärvi


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Tohmajärvellä, Tohmajärvelle tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Tohmajärvellä.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Tohmajärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Tohmajärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Tohmajärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Aivan loistava palvelu, suosittelen. Elämäni helpoin muutto. Palveluun nähden edullinen.

Muutto Kangasala - Tampere

Sujuvammin ei muutto voisi mennä! Aivan mahtavat työntekijät! Suosittelen 👍 kiitos vielä ripeästä ja hyvin hoidetusta muutosta! 🙂

Muutto Espoo - Espoo

Erittäin sujuva ja miellyttävä palvelu.

Muutto Kempele - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Tohmajärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Tohmajärvi, 65 m² kerrostalo kolmio
Tarvitaan muuttolaatikot ja kantajat. Sohvien, patjojen, taulujen suojaamiseen tarvitaan pakkaustarvikkeet. Asuntoon liittyy autotalli ja verkkokellari. Tallissa on kolme pystykaappia ja runsaasti muuta tavaraa. Lisäksi on piano ja pesukone sekä pieni ja iso arkkupakastin. 4-osainen osittain purettava hyllykkö, 2 polkupyörää sekä kuntopyörä. Kaksi isoa kukkaa eli Jukkapalmua. Onko henkarivaatteet (takit) pakattava muuttolaatikoihin? Muuttoauton saa ajettua molemmissa paikoissa oven eteen. Niin sovittaessa muuttoyrityksen edustaja pääsee arvioimaan paikanpäällä tarkemmin kuljetettavan tavaran määrän ja laadun. Tapanila, kerrostalo. Tohmajärvi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 50 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tohmajärvi - Oulu, 97 m² omakotitalo
Tohmajärven päässä on useampi kantaja, eli siellä riittäisi kuljettaja. Suunnitelmana on, että samaan muuttokyytiin noudettaisiin Joensuun Noljakasta muutama huonekalu ennen ajoa Ouluun. Myös siellä olisi kantaja omasta takaa kuljettajan apuna. Oulun päässä olisi tarkoituksena olla kantaja Tohmajärveltä henkilöautolla siirtyneenä tai muuten järjestettynä. Apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa ei tarvita. Joitakin isoja huonekaluja, kuten nojatuolit ja palkintokaappi, olisi mukana, painavia lisäksi etenkin pesukone ja arkkupakastin. Muuttoauton saa ajettua lähelle ovia. Muuttolaatikoille olisi tarve. Ehkäpä noin 80 kpl(?), noin 1 viikko ennen toimitettuna ja haku vaikkapa ma 5. päivä Ja jos kauttanne voisi hankkia samalla rullan kuplamuovia, se olisi hyödyllinen tarvikeapu. Tohmajärvi keskusta, omakotitalo. Haapalehto, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tohmajärvi - Lahti, 55 m² rivitalo kaksio
Kuljettajan lisäksi tarvitaan yksi apumies, kantoapua on molemmissa päissä. Ei tarvita muuttolaatikoita. Auton saa ovien eteen. Varastossa ei ole tavaroita, vain auton talvirenkaat. Painavimmat kannettavat ovat yksi vaatekaappi (kooltaan 90x1,80) ja pesukone. Muutamme 55 neliöisestä kaksiosta 48 neliöiseen kaksioon. Tohmajärvi keskusta, rivitalo. Myllypohja-Koiskala, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 25 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Tohmajärvi, 45 m² kerrostalo kaksio
Hei! Tarjousta pyydetään. Muutto kuluvan kuun viimeisellä viikolla, ehkä perjantai kaksion muutto Helsingistä Oulunkylästä kerrostalon 3. krs:sta (ei hissiä, kierreportaat) omakotitaloon Tohmajärvelle. Yhteen suuntaan kilometrejä noin 420 km. Tarvitaan Helsingin päähän kaksi miestä. Tohmajärven päähän yksikin mies riittää, mutta haluaisin hinnan myös toisesta miehestä. Omasta takaa yksi mies. Auton saa ajettua ovien eteen kummassakin päässä. Isoimmat kalusteet: pieni pakastearkku, 160 cm leveä sänky, n. 120 cm pöytä, neljä tuolia, ikean 2x4 lokerohyllykkö, kolme lipastoa. Mahdollisesti kaksi korkeaa ja painavaa hyllykköä ja kaksi matalaa kaappia ja lasiovikaappia sekä yksi keskikokoinen kaappi+laatikot, jos en saa niitä myytyä ennen muuttoa. Isompi auto tarvitaan, sillä tavaraa on aika paljon (kaksi varastoa täynnä, mm. Auton renkaat painavimmat. Mainitse auton koko. Oulunkylä-Patola, kerrostalo. Tohmajärvi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Tohmajärvi

Tohmajärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Tohmajärvi »