Muuttopalvelu Tohmajärvi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Tohmajärvellä, Tohmajärvelle tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Tohmajärvellä.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Tohmajärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Tohmajärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Tohmajärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Todella edullisesti sai muuton, vieläpä paikkakunnalta toiselle. Muuttomiehet olivat kokeneita ja muutto sujui hyvin.

Muutto Turku - Helsinki

Tulivat ajallaan ja toimivat ripeästi. Kaikki suojattiin tarpeen mukaan eikä mitään hajonnut. Elämämme helpoin muutto.

Muutto Kirkkonummi - Upinniemi

Erinomaisen hyvä muuttofirma, tekivät juurikin niin kuin toivoimmekin. Hintakin oli kohdallaan. Muuttomiehet asiansa osaavia, kohteliaita jne. Ja jos uusi muutto tulee vielä, muuttofirma on jo valittu. Terveisin Liisi ja Ilpo

Muutto Helsinki - Ylöjärvi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Tohmajärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tohmajärvi - Lahti, 55 m² rivitalo kaksio
Kuljettajan lisäksi tarvitaan yksi apumies, kantoapua on molemmissa päissä. Ei tarvita muuttolaatikoita. Auton saa ovien eteen. Varastossa ei ole tavaroita, vain auton talvirenkaat. Painavimmat kannettavat ovat yksi vaatekaappi (kooltaan 90x1,80) ja pesukone. Muutamme 55 neliöisestä kaksiosta 48 neliöiseen kaksioon. Tohmajärvi keskusta, rivitalo. Myllypohja-Koiskala, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 25 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Tohmajärvi, 45 m² kerrostalo kaksio
Hei! Tarjousta pyydetään. Muutto kuluvan kuun viimeisellä viikolla, ehkä perjantai kaksion muutto Helsingistä Oulunkylästä kerrostalon 3. krs:sta (ei hissiä, kierreportaat) omakotitaloon Tohmajärvelle. Yhteen suuntaan kilometrejä noin 420 km. Tarvitaan Helsingin päähän kaksi miestä. Tohmajärven päähän yksikin mies riittää, mutta haluaisin hinnan myös toisesta miehestä. Omasta takaa yksi mies. Auton saa ajettua ovien eteen kummassakin päässä. Isoimmat kalusteet: pieni pakastearkku, 160 cm leveä sänky, n. 120 cm pöytä, neljä tuolia, ikean 2x4 lokerohyllykkö, kolme lipastoa. Mahdollisesti kaksi korkeaa ja painavaa hyllykköä ja kaksi matalaa kaappia ja lasiovikaappia sekä yksi keskikokoinen kaappi+laatikot, jos en saa niitä myytyä ennen muuttoa. Isompi auto tarvitaan, sillä tavaraa on aika paljon (kaksi varastoa täynnä, mm. Auton renkaat painavimmat. Mainitse auton koko. Oulunkylä-Patola, kerrostalo. Tohmajärvi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Tohmajärvi, 60 m² kaksio
Lähtöpäässä kaikki on laitettu yhteen huoneeseen, maantasokerroksessa, josta voi suoraan ovelle ja ulos kantaa. Kohdepäässä on 2-kerrokseen mutkaiset portaat, osa huonekaluista jää ykköskerrokseen. Jollas, rivitalo. Tohmajärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Tohmajärvi, 96 m² paritalo
Pari sänkyä ja pesukone sekä kuivuri. Muuttolaatikoita omasta takaa yksi 80 cm sänky metallinen purettuna. Baaritiski joka on painava. Muuttoauto ei saa ihan oven eteen vaan 10 m kävely takapihan kautta tavarat. On varastotila jossa renkaat ja pienta tavaraa laatikoissa. Tarvitsen muuttomiehiä mutta voin auttaa purkamisessa ja täyttämisessä. Korso, paritalo. Tohmajärvi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 31 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Tohmajärvi

Tohmajärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O., 13.2.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Tohmajärvi »