Muuttopalvelu Valtimo


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Valtimossa, paikkakunnalle Valtimo tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Valtimossa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Valtimo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Valtimossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Valtimossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Homma toimi kaikkiaan hienosti varauksesta lahtien. Kannattaa unohtaa kavereiden kiusaaminen muutoilla ja antaa ammattilaisten tehda homma!

Muutto Lapinkylä - Kylmälä

Täsmällinen, järjestelmällinen ja asiantunteva muuttopalvelu! Painavan lasiterraarionkin kuljetus sujui ongelmitta.

Muutto Pirkkala - Lempäälä

Muutto sujui mallikkaasti ja firma oli paikalla sovitusti. Jälkikäteen ajatellen olisi pitänyt ottaa toinenkin apumies niin olisi itse säästynyt tavaroiden kantamiselta ja voinut keskittyä niiden paikoilleen laittoon.

Muutto Kerava - Tuusula

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Valtimossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Joensuu - Valtimo, 78 m² kerrostalo kolmio
olen kantaja ja en tarvi muut kuin kuljettja. En tarvi muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita, apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa. ei o iso tavarot. Saako muuttoauton ajettua ovien eteen? - kyllä Onko asunnon lisäksi varastotilaa? -kyllä Hukanhauta, kerrostalo. Valtimo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jyväskylä - Valtimo, 64 m² kerrostalo kolmio
Kuskin lisäksi apumies, kahden hengen sänky ja sohva suurinpia tavaroita. Auton saa oven eteen vain tavarat asunnosta. Jyväskylä keskusta, kerrostalo. Valtimo keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jyväskylä - Valtimo, 29 m² kerrostalo yksiö
Tarvitsen kuljettajan ja yhden kantajan (itse en osallistu kantamiseen). Muuttoauton saa ajettua oven eteen kummassakin asunnossa. Muutettavana yksiön tavanomainen irtaimisto ja lisäksi pesukone. Suurin osa tavaroista on pakattu muovisiin päällepinottaviin muuttolaatikoihin, lisäksi pieniä pahvilaatikoita ja kevytttä tavaraa (esim. vaatteita) jätesäkeissä. Tavarat ovat jo valmiiksi pakattuna koska tuli pikainen muutos suunnitelmiin. Television ja muun elektroniikan kuljetan itse. Tavarat eivät eivät mahdu yhteen isoon pakettiautoon (aiempien muuttojen kokemuksella) mutta kahdella kuormalla sopii varmasti ja jää myös tyhjää tilaa. Kortepohja, kerrostalo. Valtimo keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 33 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nurmes - Valtimo, 53 m² kerrostalo kaksio
Kaksi kantajaa olisi hyvä olla. Auton saa oven eteen. Kysymyksessä olisi huonekalujen muutto. Sohva, sänky nojatuoli, hylly, lipasto, tv.taso, pari pöytää. Porokylä, kerrostalo. Valtimo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Valtimo

Valtimossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Valtimo »