Muuttopalvelu Vårdö


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Vårdössä, Vårdöön tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Vårdössä.

Tutustu myös Vårdössä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Vårdö »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Vårdössä

Muutto tai kuljetus hakusessa Vårdössä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Asiakasystävällinen. Mukavia muuttajia.

Muutto Uusikaupunki - Turku

Erittäin sujuva asiansa tunteva yritys. Napakymppi!🤗🤗😉

Muutto Mikkeli - Kuopio

Kaikki toimi tosi hienosti aina aikatauluja myöten, suosittelen.

Muutto Hämeenkyrö - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Vårdössä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Ahvenanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vårdö - Pirkkala, 50 m² kerrostalo kaksio
Haluaisin tarjouksen kahdella (tai kolmella) muuttomiehellä ilman omaa kantoapua, mutta myös tarjouksen pelkällä kuljettajalla siten, että itse hankin kaksi kantajaa. Muutkin variaatiot käyvät, pääasia olisi, että ainakin muuttoauto ja kantokykyinen kuljettaja olisi paketissa, jotta suurimmat kamat saataisiin siirrettyä. Minulla on asunnon kokoon nähden normaalia enemmän huonekaluja. Vuosi sitten muuttaessani käytössä oli 22-kuutioinen muuttoauto, johon tavarat lähestulkoon mahtuivat kerralla. Nykyisen taloyhtiön hissi on pieni, mutta sinne saa viittä isoa huonekalua (sohva, sänky, vaatekaappi, vitriini, nojatuoli) lukuunottamatta tungettua kaiken. Auton saa rapun eteen, mutta rappukäytävään on silti vajaa 10 porrasta. Uusi asunto sijaitsee virallisesti ensimmäisessä kerroksessa, mutta rappuja on silti noin 15. Muuttolaatikot saan muualta. Niitä on 25. Lisäksi huonekaluja (isosta vaatekaapista pienempiin tuoliin) on noin 17. Lisäksi on muutamia pahvilaatikoita ja jätesäkkejä. Vårdö keskusta, kerrostalo. Suuppa, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 38 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vårdö - Vantaa, 75 m² kerrostalo kolmio
Meitä on kaksi aikuista paikalla, voimme osittain auttaa kantamisessa. Kaikki irtain on pakattuna muuttopäivänä, tähän ei tarvitse apua. Uuteen asuntoon ei tarvitse sijoitella tavaroita ihmeemmin, koska edellinen omistaja muuttaa pois vasta seuraavalla viikolla. Muutama isompi huonekalu on, sohva, levitettävä sohva/sänky ja tamminen pöytä, jonka jalat saa pois. Pesukone myös. Kaikki muu, paitsi pöytälevy mahtuu hissiin. Muuttoauton saa alaoven viereen, samoin määränpäässä. Kellarikomerossa on pieni määrä irtainta, auton saa sen läheisyyteen. Vårdö keskusta, kerrostalo. Nikinmäki, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vårdö - Tampere, 61 m² kerrostalo kaksio
Ei kantajia omasta takaa, joten tarvitaan kantomiehiä. Lähtö ja tulopäässä kuitenkin henkilöt neuvomassa. Tarvitaan muutamia kestäviä muuttolaatikoita astiatavaraa ja kirjoja varten, muut pakataan jo olemassa oleviin pahvisiin muuttolaatikoihin, pakkaaminen tehdään itse. Muutettavia isoja huonekaluja: sohva (saa osiin), 160cm leveä jenkkisänky päätyineen, 90-l pakastearkku (tyhjänä) sekä (mahdollisesti ja tietenkin tyhjänä) jää-pakastinkaappi plus lasivitriini, mikä ei iso, mutta herkästi särkyvä. Muut huonekalut normitavaraa. Muuttoauton saa ajettua lähtöosoitteessa ovien eteen ja hyvin lähelle ovia uudessa osoitteessa. Varastotilaa ei ole ollut käytössä. Vårdö keskusta, kerrostalo. Tampere Keskus Läntinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 42 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Vårdö, 40 m² kerrostalo yksiö
Hei, Muuttoon kuuluu: kolme arkistokaappia ja niiden tavarat, korkea jääkaappi, kirjoituspöytä ja keittiön pöytä ja tuolit lisäksi irtotavaraa joille muuttolaatikot ehkä 20 kpl riittää. Tarvitsen kaksi miestä muuttamaan. Talon päädyssä tilaa jos vapaata, mutta kadulla ei. Pohjois-Meilahti, kerrostalo. Vårdö keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 35 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Vårdö

Vårdössä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Vårdö »