Muuttopalvelu Vårdö


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Vårdössä, Vårdöön tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Vårdössä.

Tutustu myös Vårdössä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Vårdö »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Vårdössä

Muutto tai kuljetus hakusessa Vårdössä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Todella iso apu muutossa ja huikean tehokas porukka! Eipä jatkossa enää kannata muuttoja ilman heitä tehdäkään. Suosittelen!

Muutto Turku - Raisio

Muuttoauto saapui täsmälleen sovittuna aikana. Tehokasta toimintaa ja kohteliaat muuttomiehet, kohtelivat tavaroita hellävaraisesti. Olen tyytyväinen.

Muutto Järvenpää - Järvenpää

olemme tyytyväisiä kaikki sujui erinomaisesti

Muutto Liminka - Keminmaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Vårdössä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vårdö - Vantaa, 75 m² kerrostalo kolmio
Meitä on kaksi aikuista paikalla, voimme osittain auttaa kantamisessa. Kaikki irtain on pakattuna muuttopäivänä, tähän ei tarvitse apua. Uuteen asuntoon ei tarvitse sijoitella tavaroita ihmeemmin, koska edellinen omistaja muuttaa pois vasta seuraavalla viikolla. Muutama isompi huonekalu on, sohva, levitettävä sohva/sänky ja tamminen pöytä, jonka jalat saa pois. Pesukone myös. Kaikki muu, paitsi pöytälevy mahtuu hissiin. Muuttoauton saa alaoven viereen, samoin määränpäässä. Kellarikomerossa on pieni määrä irtainta, auton saa sen läheisyyteen. Vårdö keskusta, kerrostalo. Nikinmäki, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vårdö - Tampere, 61 m² kerrostalo kaksio
Ei kantajia omasta takaa, joten tarvitaan kantomiehiä. Lähtö ja tulopäässä kuitenkin henkilöt neuvomassa. Tarvitaan muutamia kestäviä muuttolaatikoita astiatavaraa ja kirjoja varten, muut pakataan jo olemassa oleviin pahvisiin muuttolaatikoihin, pakkaaminen tehdään itse. Muutettavia isoja huonekaluja: sohva (saa osiin), 160cm leveä jenkkisänky päätyineen, 90-l pakastearkku (tyhjänä) sekä (mahdollisesti ja tietenkin tyhjänä) jää-pakastinkaappi plus lasivitriini, mikä ei iso, mutta herkästi särkyvä. Muut huonekalut normitavaraa. Muuttoauton saa ajettua lähtöosoitteessa ovien eteen ja hyvin lähelle ovia uudessa osoitteessa. Varastotilaa ei ole ollut käytössä. Vårdö keskusta, kerrostalo. Tampere Keskus Läntinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 42 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Vårdö, 40 m² kerrostalo yksiö
Hei, Muuttoon kuuluu: kolme arkistokaappia ja niiden tavarat, korkea jääkaappi, kirjoituspöytä ja keittiön pöytä ja tuolit lisäksi irtotavaraa joille muuttolaatikot ehkä 20 kpl riittää. Tarvitsen kaksi miestä muuttamaan. Talon päädyssä tilaa jos vapaata, mutta kadulla ei. Pohjois-Meilahti, kerrostalo. Vårdö keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 35 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vaasa - Vårdö, 103 m² kerrostalo
Omasta takaa ei ole juurikaan kantajia (1-2 hlöä). Tarvitsemme kantoapua molemmissa päissä, kuljettajan lisäksi n. kaksi henkilöä. Muuttolaatikoita tarve lainata n.20 kpl pari viikkoa. Pakkaustarvikkeita ei tarvitse, eikä apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa laatikoista ja pakkausmateriaalista. Isoimmat kannettavat: pyykinpesukone, vitriini, sohva, kaksi eri lipastoa n. 1m3, sähköpiano, ruokapöytä (saa jalat irti). Muuttoauton saa ajettua kerrostalojen ulko-ovien eteen. Asunto sisältää häkkivaraston ja n. 5 pyörää. Vaasa keskusta, kerrostalo. Vårdö keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Vårdö

Vårdössä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H., 13.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Vårdö »