Muuttopalvelu Vöyri


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Vöyrissa, paikkakunnalle Vöyri tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Vöyrissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Vöyri »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Vöyrissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Vöyrissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hienosti hoidettu muutto. Muuttoauto meidän koti-irtaimistolle oikein hyvän kokoinen (47 m3). Aikataulun sovittelu erittäin joustava ja kaikki tapahtui sovitun mukaisesti. Suosittelemme. Varma valinta.

Muutto Kuhmo - Porvoo

Erittäin sujuva asiansa tunteva yritys. Napakymppi!🤗🤗😉

Muutto Mikkeli - Kuopio

Hyvä muuttoauto ja varusteet. Reipas ja ahkera kuljettaja osallistui tavaroiden kantamiseen.

Muutto Kemi - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Vöyrissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Pohjanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Seinäjoki - Vöyri, 67 m² kerrostalo kolmio
Omasta takaa 1-2 kantajaa, 1 kantomies, En tarvitse apua pakkaamisessa/purkamisessa, en välttämättä laatikoissakaan .Pesukone on ja pyöriä 3. Muuttoauton saa oven eteen. On mutta varastotila tyhjätään ennen muuttoa. Seinäjoki keskusta, kerrostalo. Vöyri keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 26 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lahti - Vöyri, 53 m² kerrostalo kaksio
Ei yhtään kantajaa omasta takaa, tarvitaan kantajat. Ostan itse pahviset muuttolaatikot enkä tarvitse pakkaus- tai purkuapua. Suurimmat ja painavimmat tavarat: 2 sänkyä, sohva, 2 nojatuolia, vitriini, piironki, keittiön pöytä. Verkkokopissa myös tavaraa (ei painavaa). Auton voi ajaa ovien eteen, ainakin lähelle. Molemmissa taloissa tulee muutamia portaita (5-8). Kivistönmäki, kerrostalo. Vöyri keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vöyri - Kangasala, 42 m² kerrostalo yksiö
Olemme kiinnostuneita tarjouksesta, jossa lasketaan että me pakkaamme muuttotavarat itse laatikoihin ja muuttomiehet kantavat tavarat autoon, kuljettavat auton uuden kodin pihaan ja purkavat tavarat sisälle. Vertailuna tälle haluaisimme myös hinnan jossa muuttomiesten apuna on kaksi kantajaa, muutoin toimintamalli sama kuin ensimmäisessä ehdotuksessa. Suurin tavara on kolmen istuttava sohva, muuten on paljon särkyvää tavaraa. Lisäksi on kellarivarastollinen tavaraa. Muuttoauton saa ajettua rakennusten välittömään läheisyyteen. Vöyri keskusta, kerrostalo. Nattari, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 26 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vöyri - Mikkeli, 70 m² omakotitalo kolmio
Kyseessä on kotimuutto. Muuttolaatikoita tarvitaan, normaaleja huonekaluja ja sohvia. Muuttoauto saa ajettua kumpaisessakin päässä oven eteen. Varastotila on asunnon lisäksi. Vöyri keskusta, omakotitalo. Tuppurala, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Vöyri

Vöyrissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Vöyri »