Muuttopalvelu Vöyri


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Vöyrissa, paikkakunnalle Vöyri tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Vöyrissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Vöyri »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Vöyrissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Vöyrissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Aivan mahtavat muuttomiehet! Kaikki sujui erinomaisesti. Suosittelemme lämpimästi.

Muutto Vantaa - Lohja

Kaikki sujui helposti ja nopeasti, niin kuin pitääkin.

Muutto Forssa - Turku

Molemmat miehet olivat koko ajan ystävällisiä, avuliaita ja hyvällä tuulella. He olivat sekä rauhallisia että tehokkaita. Muutto sujui oletetun ajan puitteissa ja kaikki pysyi ehjänä.

Muutto Helsinki - Sipoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Vöyrissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lahti - Vöyri, 53 m² kerrostalo kaksio
Ei yhtään kantajaa omasta takaa, tarvitaan kantajat. Ostan itse pahviset muuttolaatikot enkä tarvitse pakkaus- tai purkuapua. Suurimmat ja painavimmat tavarat: 2 sänkyä, sohva, 2 nojatuolia, vitriini, piironki, keittiön pöytä. Verkkokopissa myös tavaraa (ei painavaa). Auton voi ajaa ovien eteen, ainakin lähelle. Molemmissa taloissa tulee muutamia portaita (5-8). Kivistönmäki, kerrostalo. Vöyri keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vöyri - Kangasala, 42 m² kerrostalo yksiö
Olemme kiinnostuneita tarjouksesta, jossa lasketaan että me pakkaamme muuttotavarat itse laatikoihin ja muuttomiehet kantavat tavarat autoon, kuljettavat auton uuden kodin pihaan ja purkavat tavarat sisälle. Vertailuna tälle haluaisimme myös hinnan jossa muuttomiesten apuna on kaksi kantajaa, muutoin toimintamalli sama kuin ensimmäisessä ehdotuksessa. Suurin tavara on kolmen istuttava sohva, muuten on paljon särkyvää tavaraa. Lisäksi on kellarivarastollinen tavaraa. Muuttoauton saa ajettua rakennusten välittömään läheisyyteen. Vöyri keskusta, kerrostalo. Nattari, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 26 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vöyri - Mikkeli, 70 m² omakotitalo kolmio
Kyseessä on kotimuutto. Muuttolaatikoita tarvitaan, normaaleja huonekaluja ja sohvia. Muuttoauto saa ajettua kumpaisessakin päässä oven eteen. Varastotila on asunnon lisäksi. Vöyri keskusta, omakotitalo. Tuppurala, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vöyri - Mustasaari, 75 m² omakotitalo kolmio
Muutetaan iäkkään henkilön iso osa tavaroista pienempään rivitaloasuntoon. Ei erityisen painavia huonekaluja siirretä, omasta takaa yksi kantaja mutta saa tarjota toisenkin kantajan. Vöyri keskusta, omakotitalo. Mustasaari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Vöyri

Vöyrissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Vöyri »