Muuttopalvelu Vehmaa


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Vehmaassa, paikkakunnalle Vehmaa tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Vehmaassa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Vehmaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Vehmaassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Vehmaassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaksi niiiiin mukavaa nuortamiestä. Olemme kaikki tyytyväisiä.

Muutto Hyvinkää - Savonlinna

Todella edullisesti sai muuton, vieläpä paikkakunnalta toiselle. Muuttomiehet olivat kokeneita ja muutto sujui hyvin.

Muutto Turku - Helsinki

Reippaat ja hyväntuuliset miehet hoitivat ripeästi ja huolellisesti muuton kerrostalosta toiseen.

Muutto Kouvola - Kouvola

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Vehmaassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vehmaa - Oulu, 32 m² kerrostalo yksiö
Asun 32 neliön yksiössä erittäin minimalistisesti. Huonekaluista muuttoon tulisivat vain 3 tuolia, pieni muovinen tv-taso ja muutama taulu. Lisäksi vaatteita, pari laatikkoa astioita ja käyttötavaraa. Kun muutin tähän, muutto sujui kahdella miehellä alle 2 tunnissa. Ja nyt mukaan ei tule esimerkiksi sänkyä tai pöytää. Mikro on ainoa kodinkone. Auton saa oven eteen. Kantomiehiä Vehmaan päässä tarvitaan, Oulussa auttavat purkamisessa vanhempani omakotitalon pihalla. En tarvitse muuttovälineitä. Vehmaa keskusta, kerrostalo. Korvensuora, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vehmaa - Helsinki, 65 m² kerrostalo kolmio
Isoimmat huonekalut sohva, ruokapöytä 6hlö, työpöytä, senkki, 160cm tempur-parisänky eivät mahdu hissiin kummassakaan kohteessa. Pesukone ja kuivuri ovat kodinkoneet jotka tulevat mukaan. Kellarikomerossa n 4 m3 laatikoitua / pakattua tavaraa. Taloon johon muutamme ei pysty ajamaan sisäpihalle isolla autolla. Matka porttikongilta n. 20m. Auton saa joko kadulle tai suojatielle parkkiin viereen. Uudessa kohteessa hissi joka menee viidenteen kerrokseen, josta on ullakkokerroksen asuntoon suunnilleen 14 porrasta suoraan hissistä. Tarvitsemme muuttolaatikoita varmaan 1kpl/m2 7pv ennen muuttoa, pakkaustarvikkeita (pahvi / kelmu), laatikoiden palautus 3pv muuton jälkeen. Olen itse paikalla ja osallistun sen mitä voin. Muutto käy meille parhaiten 8. tai 9. päivä. Vehmaa keskusta, kerrostalo. Kaartinkaupunki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hyllykallio - Vehmaa, 92 m² paritalo
Edeltävästi kuljetettu jo osa irtotavaroista. Muutettavana on 1 3h sohva, 1 tv-taso (painava), 3 puolikorkeaa kaapistoa h 60-100cm, 2 pöytälevyä jalkoineen, 2 lasten sänkyä patjoineen n75x160cm, lasten leluja, 1 parisänky sijauspatjoineen 180x200cm (painava!), 3 peiliä, pyykinpesukone, kuivausrumpu. Lisäksi irtolaatikoita irtaimiston osalta. Autotallin sisältö, jossa työkaluja yms pakattuna pääosin laatikoihin, työpöytä, kaappipakastin ja pyöräkärry, polkupyöriä 11kpl. Omia kantajia 1-2. Avuksi tarvittaneen 2 kantajaa lisää. Ei tarvetta muuttolaatikoille, pakkaamiseen tai purkamiseen. Muuttoauton saa ajettua lähtöpaikassa aivan oven eteen. Loppukohteessa auton saa peruutettua arviolta n 10m päähän ulko-ovesta. Hyllykallio, paritalo. Vehmaa keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kälviä - Vehmaa, 34 m² rivitalo yksiö
Pöytäkone ja näyttö, polkupyörä, purettu parisänky, keittiötarvikkeet, 2 nojatuolia, pieni ikea-pöytä, tietokonepöytä, pieni lipasto jossa rullat alla, muuttopahvilaatikoita n. 8 kpl, 2 pientä askeettista hyllyä jotka purettavissa, pesukone ja tietokonetuoli. Muuttoauton saa ajettua molempien talojen eteen, muutettava asunto rivitaloyksiö ja uusi osoite on omakotitalo. Olisin mukana kyydissä ja kantajana ja jos kuski auttaa kantamaan pesukoneen niin sillä pärjäis pitkälle. Kälviä keskusta, rivitalo. Vehmaa, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Vehmaa

Vehmaassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Vehmaa »