Muuttopalvelu Viitasaari


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Viitasaarissa, paikkakunnalle Viitasaari tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Viitasaarissa.

Tutustu myös Viitasaarissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Viitasaari »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Viitasaarissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Viitasaarissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ihan ok hinta ja laatu kohdillaan.

Muutto Nivala - Kalajoki

Kaikki sujui kuin suunniteltiin, joustavasti ja aikataulussa. Firman kautta järjestyi myös erittäin ripeää ja ahkeraa kantoapua. Hienoa ystävällistä ja luotettavaa palvelua, jota voin vilpittömästi suositella!!!

Muutto Kokkola - Vantaa

Muutto hoitui todella sujuvasti. Erittäin ystävällisiä ja reippaita muuttomiehiä.

Muutto Helsinki - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Viitasaarissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Viitasaari, 15 m² yksiö
Päivämäärässä joustoa. 17. päivä viimeistään. Ruokailukaluston siirto. Sisältää pöytä n. 180cm, 8 tuolia, piironki n. 2m pitkä ja korkeus 1m, lasiovinen astiavitriinikaappi n. 210 korkea ja 1,2m leveä. Järeää puuta. Mattoja on pehmikkeeksi paikalla. Tarvitaan kantaja, kantajia, riippuen onko omasta takaa apua paikalla, esim. Helsingin päässä. Mielellään tyhjänä paluukuormana tms. edullisesti. Auton saa tilapäisesti kadulle, kuten jäte auto siinä käy. Porttikongin edessä? Siirtelytarve? Viitasaarella joutuu kantamaan 30m omakotitalon päädyn kautta rinnetalon 2. kerr helpoiten. Kaivopuisto - Ullanlinna, rivitalo. Viitasaari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 9 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jyväskylä - Viitasaari, 56 m² kerrostalo kaksio
Pienkerrostalo maantasalla, pienet raput ennen ovea, noin 10. Oven eteen pääsee, poiketen kuvasta, aita poistettu puskasta, puskia poistettu ja se antaa enemmän tilaa käytävälle. Tänne muuttaessa ajettiin isolla pakulla sujuvasti eteen. Divaanisohva, divaani irrotettava, arkku, lavapöytä, tv ja taso, keinutuoli, 160 cm jenkkisänky,lipasto, pesukone, tuet tallessa, 2 keittiöntuolia, mikro, muutama lamppu katosta, terassilla 4 tuolia, pinottavat, kuvassa 2 päällekäin, kaasugrilli ehkä?, terassin jakkara. 20-25 banaanilaatikkoa, jätesäkeissä vaatteet yms, polkupyörä. Jkl päässä ainakin kaksi naista auttamassa, Viitasaarella enemmän apuja tarvittaessa. Asunnon pitää olla tyhjä vasta 30. päivä että jos jotain henkilöautoon sopivaa jää, ei haittaa. Kuokkala-Ristikivi, kerrostalo. Viitasaari keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Paakkola - Viitasaari, 50 m² omakotitalo kaksio
Tavarani mahtuvat isoon pakettiautoon. Suurin huonekalu on jenkkisänky. Sohva ja päältä täytettävä pesukone on. Muuttaessani tänne vuosi sitten muutto tehtiin pakettiautolla. Minulla ei ole itseni lisäksi muita auttamassa. Paakkola, omakotitalo. Viitasaari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 57 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Viitasaari - Äänekoski, 69 m² rivitalo kolmio
Kotimuutto. Neljä omaa kantajaa. Ei kantomiehiä kuljettajan lisäksi. Tarvitsemme muuttolaatikoita ja pakkaustarvikkeita. On kirjahyllyjä, vitriineitä, lipastoja, iso kaappi, pieni pesukone. Muuttoauto pääsee oven eteen. On varastotilaa. Viitasaari keskusta, rivitalo. Äänekoski keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Viitasaari

Viitasaarissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M., 2.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Viitasaari »