Muuttopalvelu Viitasaari


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Viitasaarissa, paikkakunnalle Viitasaari tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Viitasaarissa.

Tutustu myös Viitasaarissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Viitasaari »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Viitasaarissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Viitasaarissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttomiehet olivat asiallisia ja riittävän ripeitä. Hinta sattui olemaan hyvinkin kilpailukykyinen koska yrityksellä oli samana päivänä toinen keikka viereisellä kylällä. Ostaisin tämän firman palvelut toisenkin kerran.

Muutto Hämeenkyrö - Sastamala

Nopea ja hyvä palvelu. Pitkän matkan muutto sujui erinomaisesti. Suosittelen!

Muutto Äänekoski - Kaarina

Erinomainen, ystävällinen ja reippaat miehet töissä. Mamma sai vain istuskella ja olla päällysnaisena. Sydämelliset Kiitokset koko tiimille.

Muutto Lempäälä - Lempäälä

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Viitasaarissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lahti - Viitasaari, 76 m² kerrostalo kolmio
yksi kantomies tarvitaan, yksi omastatakaa, pesukone, kuivausrumpu, sohva, 2 sänkyä, keinuvat sohvatuolit 2kpl, sohvapöytä 2kpl, kirjoutuspöytä, tv-kaappipöytä+tv. 2m leveä+1,70m korkea kirjahylly, Puukaappeja 3 kpl noin 70sm kork. 120 sm. pitkä+syvyys 60sm. Terassin pöytä ja 4 tuolia. Sekä normaaleja käyttötavaroita itse pakataan . purkamisessa ja pakkaamisessa ei tarvitse apua. Auton saa oven eteen. Kartano-Paavola, kerrostalo. Viitasaari keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jyväskylä - Viitasaari, 88 m² kerrostalo kolmio
Tarve olisi muuttomiehelle ja isolle pakettiautolle tai pakettiautolle ja peräkärrylle. Olemme tyhjentäneet asuntoa jo etukäteen, joten isoimpina kannettavina olisivat sohva (2-3 istuttava), pyykinpesukone, astianpesukone, ruokapöytä, sänkyjä (ehkä 3x 80 senttinen ruonkopatja) ja sitten vielä jonkin verran pienempää tavaraa mukaan. Vielä emme oikein osaa sanoa, mahtuisivatko loput tavarat isoon pakuun vai tarvittaisiinko vielä peräkärry lisäksi.. Jyväskylässä muuttoauton saa ajettua oven eteen. Todennäköisesti myös Viitasaarella. Viitasaaren päässä olisi vielä purettavana lisäksi yksi peräkärrykuorma, joka on viety sinne etukäteen. Meiltä löytyy 2 kantajaa (ehkä kolmekin), joten yksi riski kantomies riittäisi avuksi. Kortepohja, kerrostalo. Viitasaari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 59 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Viitasaari, 15 m² yksiö
Päivämäärässä joustoa. 17. päivä viimeistään. Ruokailukaluston siirto. Sisältää pöytä n. 180cm, 8 tuolia, piironki n. 2m pitkä ja korkeus 1m, lasiovinen astiavitriinikaappi n. 210 korkea ja 1,2m leveä. Järeää puuta. Mattoja on pehmikkeeksi paikalla. Tarvitaan kantaja, kantajia, riippuen onko omasta takaa apua paikalla, esim. Helsingin päässä. Mielellään tyhjänä paluukuormana tms. edullisesti. Auton saa tilapäisesti kadulle, kuten jäte auto siinä käy. Porttikongin edessä? Siirtelytarve? Viitasaarella joutuu kantamaan 30m omakotitalon päädyn kautta rinnetalon 2. kerr helpoiten. Kaivopuisto - Ullanlinna, rivitalo. Viitasaari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 9 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jyväskylä - Viitasaari, 56 m² kerrostalo kaksio
Pienkerrostalo maantasalla, pienet raput ennen ovea, noin 10. Oven eteen pääsee, poiketen kuvasta, aita poistettu puskasta, puskia poistettu ja se antaa enemmän tilaa käytävälle. Tänne muuttaessa ajettiin isolla pakulla sujuvasti eteen. Divaanisohva, divaani irrotettava, arkku, lavapöytä, tv ja taso, keinutuoli, 160 cm jenkkisänky,lipasto, pesukone, tuet tallessa, 2 keittiöntuolia, mikro, muutama lamppu katosta, terassilla 4 tuolia, pinottavat, kuvassa 2 päällekäin, kaasugrilli ehkä?, terassin jakkara. 20-25 banaanilaatikkoa, jätesäkeissä vaatteet yms, polkupyörä. Jkl päässä ainakin kaksi naista auttamassa, Viitasaarella enemmän apuja tarvittaessa. Asunnon pitää olla tyhjä vasta 30. päivä että jos jotain henkilöautoon sopivaa jää, ei haittaa. Kuokkala-Ristikivi, kerrostalo. Viitasaari keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Viitasaari

Viitasaarissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Viitasaari »