Muuttoapu muuttoon


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Muuttoapu kannattaa palkata avuksi riippumatta siitä millainen muutto on kyseessä. Asiantunteva muuttoapu auttaa mm. tavaroiden pakkaamisessa, purkamisessa ja kuljetuksessa. Muuttomaailma.fi:stä löydät yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen. Heidän ammattitaitoonsa on luottanut jo yli 100 000 muuttajaa.

Lue miten asiantunteva muuttoapu helpottaa muuttoasi ja löydä sopivin jättämällä muutosta tarjouspyyntö.


Muuttoapu kuljetukseen

Yleisin käytetty muuttoapu on kuljetuksen hankkiminen. Palkkaamalla muuttofirmalta apua muuttokuljetuksen järjestämiseen varmistat, että saat muuttopäivänä ovesi eteen oikean kokoisen auton ja ammattitaitoisen kuskin sen mukana. Pelkkä kuljetus on muuttoapuna useimmiten se halvin vaihtoehto, mutta jättää sinun kontolle kaiken muun työn. Kuten pakkaamisen ja kantamisen, mutta aikaa ei tuhlaannu muuttoauton hakemiseen.

Muuttoapu pakkaamiseen ja kantamiseen

MuuttoapuTee muutosta stressitön ja palkkaa asiantunteva muuttoapu hoitamaan tavaroidesi pakkaaminen ja kantoapu kantamaan. Useat muuttofirmat tarjoavat muuttoapua, jossa he hoitavat asunnon suojaamisen muuton ajaksi, huonekalujen purkamisen, tavaroiden pakkaamisen, kantamisen, purkamisen ja lopuksi myös huonekalujen kasaamisen. Tällainen muuttoapu varmistaa, että muuttosi onnistuu kerralla ja tavaroistasi pidetään hyvää huolta. Muuttoavun hankkimisen lisäksi kannattaa tutustua muuttajan muistilistaan ja varmistaa, että myös muut muuttoon liittyvät asiat on huomioitu.

Muuttoapu, varsinkin tavaroiden pakkaaminen ja kantaminen voi olla monessa kodin muutossa järkevä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Heiltä löytyy asiaankuuluvat pakkausmateriaalit ja tekniikat tavaroiden suojaamiseen. Heidän toimintansa on useimmiten myös täysin vakuutettu mahdollisten onnettomuuksien varalta. Suurimmaksi osaksi onnettomuuksilta voidaan kuitenkin välttyä kun muuttoapu oikeaoppisesti pakkaa, suojaa ja käsittelee muuttotavaroita. Kannattaa siis pyytää ja harkita kalliimpia tarjouksia muuttofirmoilta, jotka tarjoavat tällaista muuttoapua. Muuttopalveluiden hinnoissa on eroja.

Muuttoapua tarjolla ympäri Suomea

Palvelustamme löydät vaivattomasti sinun muuttoon sopivan muuttoapua tarjoavan muuttofirman. Palvelussa tarjouksia muutosta tekevät muuttopalvelut ympäri Suomen. Tavoitat heidät kaikki kilpailuttamalla muuttosi jättämällä siitä tarjouspyynnön alla olevasta linkistä.

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto hoidettiin kovalla ammattitaidolla, laittamattomalla kohteliaisuudella ja erinomaisen jämptisti täsmälleen niin kuin sovittiinkin. Laatufirma. Ehdoton suositus.

Muutto Helsinki - Utsjoki

Muutto sujui moitteitta. Muuttoauto ja miehet saapuivat paikalle ajalleen ja työt hoidettiin ripeästi. En voi kuin suositella kaikille.

Muutto Kouvola - Lapinlahti

Kaikki sujui helposti ja nopeasti, niin kuin pitääkin.

Muutto Forssa - Turku


Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Keminmaa - Kemi, 74 m² kerrostalo kolmio
Muuttokohteen porraskäytävä on ahtaanpuoleinen. Isoimpia tavaroita 2 sohvaa (2hengen painava vuodesohva ja 3hengen), jenkki- parisänky, kaksi keskikokoista kirjahyllyä, tv-tasohyllykkö, korituoli, iso kissan raapimapuu, parvekepöytä. Sekä näille mahdollisia kuljetussuojia jos olisi. Pesukone on, mutta se ei välttämättä tule uuteen kotiin. 2 kantajaa olisi hyvä. Meiltä saa apua tarvittaessa. Myös pienlaatikoiden kantoon voisi apua tarvita. Muuttoauton saa molempien rakennusten eteen hyvin. Häkkivarasto kellarissa. Keminmaa keskusta, kerrostalo. Torvinen-Vainio, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pyhäranta - Helsinki, 45 m² kerrostalo kaksio
Asunto, josta muutetaan, on katutason asunto, jonka ulko-ovelta muuttoauton saa noin 30 metrin päähän. Asunto, johon muutamme, on 5. kerroksessa. Hissi on pieni, joten sänky, sohvat ja muutama hylly täytyy kantaa portaita. Tämä on suurin syy, jonka takia lähdimme etsimään muuttoapua. Tätä vaihetta varten on hyvä olla kaksi kantajaa (auton kuljettaja voi olla toinen). Kaikki tavarat ovat asunnossa. Ei ole erillistä varastotilaa. Olisimme kiinnostuneita myös muuttolaatikoista. Arvioisimme tarvitsevamme 15 muuttolaatikkoa. Pyhäranta keskusta, kerrostalo. Etu-Vallila - Alppila, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kontiolahti - Hämeenlinna, 128 m²
Muuttajat: tarvitaan 2 kantajaa, joista toinen voi olla kuljettaja Muuttolaatikot: tarvitaan ja pakkaustarvikkeita Kalusteet: ruokapöytä tuoleineen, kevyet kirjahyllyt, sohva, 2 pienehköä kaapistoa , TV, työtaso laatikoineen Kodinkoneet: ei pesukonetta, pakastinta, jääkaappia Muuttoauton voi molemmissa paikoissa aja oven eteen Tarjous pyydetään sekä 1) tavaroiden pakkaamisessa ja purkamisessa 2) ilman Kontiolahti, rivitalo. Sairio, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Tuusniemi, 49 m² kerrostalo kaksio
Ei kantajia omasta takaa, tarvitsemme kuljettajan lisäksi ainakin yhden kantomiehen. Tarvitsemme pakkaustarvikkeita ja apua kolmen television pakkaukseen (tuumakoot 50, 40 ja 32), ja huopia tms. suojaamaan huonekalut matkan aikana. Isoimmat huonekalut ovat parisänky (kehikko, pääty, patja ja 4 vetolaatikkoa), kulmasohva, työpöytä ja tuoli, ja kuntopyörä. Lisäksi pieni ruokapöytä ja 2 tuolia, kolme pientä laatikostoa, ja muuta pienempää tavaraa. Muuttoauton saa ajetuksi ovien eteen (muutamia portaita etuovelle lähtöosoitteessa). Ei varastotilaa tyhjennettävänä. Kuopio keskusta, kerrostalo. Tuusniemi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 55 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muuttoapu jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!