Muuttopalvelu Salla


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Sallassa, paikkakunnalle Salla tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Sallassa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Salla »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Sallassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Sallassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Todella edullisesti sai muuton, vieläpä paikkakunnalta toiselle. Muuttomiehet olivat kokeneita ja muutto sujui hyvin.

Muutto Turku - Helsinki

Ripeää ja ajantasaista toimintaa. Suosittelen ehdottomasti.

Muutto Mustasaari - Vaasa

Hyvä ja asiakasystävällinen palvelu! Suosittelen kaikille lämpimästi❤️

Muutto Tampere - Pirkkala

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Sallassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Lappi

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Salla - Porvoo, 68 m² kerrostalo kolmio
Omasta takaa meillä on kaksi kantajaa. Tarvitsemme kantoapua kuitenkin tiskikoneen, pesukoneen ja yhden painavan pöydän kanssa. Sallassa pääsee ajamaan lähelle ovea, rivitalon 1. kerros. Kuljetettavia huonekaluja mm.: Parisänky, suuri purettu ruokapöytä, pieni purettu ruokapöytä+ 6kpl tuoleja, tiskikone, pinnasänky, melko kevyt sähköpiano, taulutelevisio, pyykkikone, pienehkö kirjahylly, tv-taso, pieni olohuoneen pöytä ja banaanilaatikoita. Sallassa tavaraa myös varastossa, joka on asunnon lähellä mutta erillisessä rakennuksessa. Varaston ovelle pääsee ajamaan. Emme tarvitse muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita emmekä apua pakkaamisessa. Muuttoauton saa ajettua Porvoossa lähelle ulko-ovea (n.5-10m), ja asunto on ensimmäisessä kerroksessa, ei portaita. Olemme joustavia muuttoaikataulun kanssa. Salla keskusta, kerrostalo. Porvoo keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 35 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Salla - Rovaniemi, 53 m² kaksio
Itse voin olla mukana apuna kantamisessa kummassakin päässä. Isoimmat tavarat isohko sohva, 120cm sänky, pesukone ja neljä autonrengasta. Pieni ruokapöytä tuoleineen, lipasto, tv taso telkkareineen. Muutama jätesäkillinen vaatteita ja jonkun verran laatikoihin pakattua irtotavaraa. Pari pyörää. Pari koiranhäkkiä. Kolme lamppua jotka pitäisi katosta irrottaa ja asentaa kummassakin päässä. Osa tavaroista päämäärissä jää pihavarastoihin, mutta ne saan itsekin. Raskaimmat tavarat kannettava sisälle yhdet raput ylös yläkertaan. Yksineläjän tavarat tarvii saaha siirrettyä. Salla keskusta, rivitalo. Syväsenvaara, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lahti - Salla, 57 m² kerrostalo kaksio
Kyseessä on kotimuutto. Asunto on 57 m2 ja lisäksi kellarikomero. Sallan päässä en vielä tiedä tarkkaa osoitetta, mutta ensisijainen asuntotoive Sallan vuokrataloille on annettu rivitalosta ja jos sellaista ei löydy niin sitten kerrostalo. Alue todennäköisimmin Sallan kirkonkylä. Toiveen olen laittanut Sallan kirkonkylästä tai Saijasta asunnon sijaintialueena (Saija on noin 40 km Sallan kirkonkylästä pohjoiseen). Muuttoajankohta 27.-31. kuluvaa kuuta. Jonkun ehkä saanen muuttossa auttamaan molempiin päihin, mutta lähtökohtaisesti voisi ajatella että molempiin päihin myös kantoapuja tarvittaisiin. Itselläni löytyy paljon vahvoja pahvilaatikoita (saman kokoisia), joten muuttolaatikoita yms. en tarvitse. Mukaan tulee huonekalujen ja muiden kodintavaroiden lisäksi ainakin pyykinpesukone ja mahdollisesti astianpesukone. Lahdessa muuttoauton saa ajettua oven eteen ja kun en vielä tiedä Sallan asunnosta mitään, niin enpä pysty sanomaan pääseekö autolla kuinka lähelle ovea. Tarjouksessa voisi olla hinta-arvion lisäksi tieto maksamisesta. Metsäkangas, kerrostalo. Salla keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 47 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kirkkonummi - Salla, 40 m² yksiö
Asunnon pinta ala on jotain 70 mutta suurin osa tavaroista ei tule mukaan. Mukaan tulisi juoksumatto crosstrainer 2 kirjahyllyä, olkkarinpöytä ja telkkaripöytä, vaatteet, kukkaset, 2 telkkaria ja astiat, polkupyörät ja pulkat. Ja auton saa oven eteen. Täällä päässä tarvii kyllä kantoapua mutta Sallassa me kannamme tavarat sisään. Gesterby, rivitalo. Salla keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 40 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Salla

Sallassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Salla »