Muuttopalvelu Raahe


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Lähestyykö muutto Raaheen tai Raahesta ja sinulla olisi tarve löytää sopiva muuttopalvelu ja muuttoapu? Muuttomaailma.fi auttaa eikä sinun tarvitse enää yksitellen etsiä sopivia muuttopalveluita ja kysyä niiltä erikseen tarjousta muutosta. Yksi tarjouspyyntö tavoittaa alueella muutot suorittavat muuttofirmat ja saat heiltä suoraan yhteydenottoja tarjouksien kera. Voit helposti vertailla hinnat ja valita sopivimman.

Sillä ei ole väliä etsitkö muuttopalvelua, jossa on edullisin hinta vai paras palvelu. Me autamme löytämään sopivimman.

Kilpailuta muuttopalvelu Raahe »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Raahessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Raahessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Raahe muuttoja ja kokemuksia

Muutto Jyväskylästä Raaheen

Muutan Jyväskylästä Raaheen, kahden henkilön soluhuonestosta (22 m^2) kaksioon (39 m^2). Jyväskylässä voin järjestää itseni lisäksi yhden kantajan, Raahessa itseni lisäksi 2-3. Tavaroita ei ole kovin paljon, isompina niistä kirjoituspöytä (jonka puran osiin), sänky, keittiön pöytä, (voin myös purkaa), pakastin ja kirjahylly.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen. Muuttaja valitsi muuttofirman 5 päivän jälkeen tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirmaksi Jyväskyläläisen yrityksen tekemään muuttoa Jyväskylästä Raaheen. Muuttomatkaa muutolla oli hieman vajaa 300 kilometriä ja siksi tarjous tehtiin urakkahintaisena. Muutto ei ollut suuri joten muutossa käytettiin pakettiautoa, ja muuttofirman puolesta tuli yksi muuttomies joka toimi kuljettajana sekä auttoi tavaroiden kantamisessa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muuttostressini lievittyi muuttoauton kuljettajaan tutustumisen myötä. Todella mukava muuttomatka!"

Muutto Oulusta Raaheen

Lähtöasunto on kaksio. Muuton pääasiana on viedä kirjahylly, jossa 2 pitkää osaa ja 2 nippua puulevyjä (kävin purkamassa osiksi/teippaamassa yhteen), sänky (myös purettu, päädyt irrallaan, runkopatjan alle mahtuva osa koossa) mukaanlukien runkopatja ja pitkähkö työpöytä (jalat kiinni). Näitä en saa kannettua yksin. Kahden tuolin ja mikron lisäksi loput kamoista on banaanilootissa tai jätesäkeissä/pusseissa ja voi ottaa mukaan sen mitä mahtuu (mielellään ainakin joku 8 lootaa kamaa, 4-5 säkkiä/kassia päälle). Kunhan suurin osa lootista ja kolme edellämainittua saa siirrettyä, voin suhata loput itse. Tulen toiseksi kantajaksi. Muutto on sen kokoinen, että menee hyvin kaksistaan kuljettajan kanssa. Sisään muutin opiskelijakaverin avulla. Muuttoauton saa ajettua kerrostalon eteen molemmissa kohteissa. Oulu-Raahe matka kestää about tunnin, joten vain 1 reissu. Töiden jälkeen esim. klo 17. Ne kamat, jotka ovat muuttohetkellä pakattuna, ulos Oulun asunnosta --> 1h matka Raaheen --> kanto asuntoon sisään.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai yhden tarjouksen hyväksymiseen johtaneen tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttajan tarpeisiin paras muuttofirma oli Oulussa toimiva paikallinen yritys. Muuttofirma oli arvioinut muuton keston ja hinnoitellut sen mukaisesti siten, että hinta-arvio annettiin ja jos se ylittyi niin asiakas maksoi tiedetyn summan uudelta alkavalta tunnilta. Asiakas pakkasi muuttotavarat ja muuttofirma auttoi kantamisessa sekä hoiti kuormatilan järjestämisen. Muuttofirman puolesta muuttoon tuli muuttoon tarvittavia apuvälineitä kuten nokkakärryt ja huopia muuttotavaroille.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Helsingistä Raaheen

Liittyvä paikkakunta: Helsinki

Muutto on varastossa olleiden (vuokravarasto Lauttasaaressa, Helsingissä) tavaroiden kuljetus Raaheen yksityisosoitteeseen. Tavaraa on 3,5 kuution verran. Tavarat ovat pääosin muovisissa muuttolaatikoissa (10 kpl) ja joissakin jätesäkeissä. Lisäksi siellä on joitakin pieniä huonekaluja ja 180 cm leveä runkopatja. Olen itse paikalla muutossa ja varastolla on muistaakseni tarjolla kaikenlaisia apuvälineitä, mutta muuttomiehiä olisi varmaankin hyvä olla kuitenkin kaksi paikalla. Muuttoauton saa ajettua suoraan varaston ovelle. Mitä tällaiselle muutolle/tavaroiden kuljetukselle tulisi hintaa?

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttoasiakas sai erittäin hyvän tarjouksen yritykseltä joka tekee muuttoja paljon juuri etelästä pohjoiseen ja pohjoisesta etelään Suomessa. Tarjous tehtiin paluumuuttona, mikä vaikuttaa hintaan alentavasti. Positiivisten arvosteluiden saattelemana ja muuttopalvelun vuosien kokemuksen kautta muuttofirman valinta kävi helposti. Muuttomaailman kautta voit saada yllättäviä tarjouksia yrityksiltä, joita et välttämättä edes itse olisi osannut odottaa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto Helsingistä Raaheen onnistui erinomaisesti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Asiakasystävällinen. Mukavia muuttajia.

Muutto Uusikaupunki - Turku

Pitkän matkan muutto, kaikki meni hyvin.

Muutto Kaarina - Kuopio

Homma pelitti siten miten oli sovittu. 2 tuntia ja tavarat olivat toisessa osoitteessa.

Muutto Paimio - Paimio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Raahessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Raahe - Oulu, 57 m² rivitalo kaksio
Tarvitsen kuljetus- ja kantoapua ensisijaisesti isokokoisille huonekaluille (sänky, sohva, muutama lipasto ja eteispöytä) sekä pyykkikoneelle. Kantajia on omasta takaa kaksi. Pyykkikoneen asennukseen tarvitsisin apua. Muuttoauto on mahdollista ajaa lähelle ovia, ei välttämättä aivan eteen (asunto Oulun keskustassa). Asuntoon kuuluu myös pieni varastotila. Isoholmi-Antinkangas, rivitalo. Oulu keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Saarijärvi - Raahe, 52 m² rivitalo kaksio
Kyseessä asuntomuutto, tarkkaa määränpää Raahessa eli asunto ei ole vielä selvillä eikä muutto päivä ole vielä tarkka. Määrän pää on Raahe ja muutto tapahtuu 25-28. päivä. Saarijärvellä rivitalosta mahdollisesti Raahessa kerrostaloon. Kaikki asunnon tavarat muutetaan, haluaisin hinta-arvioiden olevan kahdenlaiset, kahdella työntekijällä sekä hint-arvion arvion ainoastaan kuskille, arvio muutto laatikoilla sekä ilman muuttolaatikoita, pakkaus tai purku apu ei ole pakollista, yksi ulkovarosto tila. Painavin kodinkone on pyykinpesukone ja huonekaluista sohva ja 120cm sänky. Saarijärvi keskusta, rivitalo. Raahe keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pertunmaa - Raahe, 80 m² kerrostalo kolmio
Tarvitsen Pertunmaalta Raaheen muuttoon oikeastaan vain pakun ja kuskin. Tavaroita on kohtuullisen vähän: pientä irtotavaraa, tyttäreni lelut sekä pieni Ikean lasten lelulaatikosto, mahdollisesti yksi nojatuoli. Sekä minun ja tyttäreni vaatteet, joita on myös kohtuullinen määrä. Kaikki on pakattu valmiiksi. Eli käytännössä selviän kantohommista itsekin. Pertunmaa keskusta, kerrostalo. Raahe keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 22 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Raahe - Rovaniemi, 40 m² kerrostalo kaksio
Hei! Olen muuttamassa Raahesta Rovaniemelle kerrostalokaksiosta kerrostalokaksioon. Nykyisessä asunnossani minulla ei ole käytössä varastoa. Muuttokuorman isoimmat tavarat ovat keittiönpöytä (puran osiksi), yksi puinen tuoli, kirjoituspöytä (puran osiksi), tietokonetuoli, kaksi pienehköä nojatuolia, sänky, kirjahylly ja polkupyörä. Tässä muutossa minulla ei ole kantoapua saatavilla, mutta muuttaessani viime kerran noin puoli vuotta sitten kannoimme tavarat muuttomiehen kanssa kahdestaan ja hyvin onnistui. Ei siis ole mitään kovin painavaa tai hankalan kokoista tavaraa minulla. Jos on mahdollista saada muuttopalvelun kautta vanhoja mattoja tms. tavaroiden suojaksi, niin se olisi hyvä. Raahe keskusta, kerrostalo. Niemelänkangas-Korvanniemi, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 42 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Raahe

Raahessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Raaheen muutto ja kaupunkitietoa

Raahe on Suomen luoteisrannikolla Perämeren rannalla sijaitseva vuonna 1649 perustettu perinteikäs kaupunki. Oman erikoisleimansa kaupungille antaa aivan kaupungin keskustaan liitettyvä Vanha-Raahe, joka on yksi parhaimmin säilyneitä suomalaisia 1800-luvun puukaupunkeja. Eikä Vanha-Raahe ole pelkästään museoalue vaan elämää täynnä oleva kaupunginosa.

Raahen kaupunki sijaitsee noin 75 kilometriä Oulusta etelään, noin 120 kilometriä Kokkolasta pohjoiseen ja noin 200 kilometriä Kajaanista länteen. Lähin rautatieasema on Vihannissa, noin 36 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Muita suosittuja paikkakuntia: Oulu, Kurikka, Kokkola, Kempele, Ylivieska, Liminka, Muhos ja Kalajoki

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Raahe »