Muuttopalvelu Liminka


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Liminka

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Kilpailuta muuttopalvelu ja jätä tarjouspyyntö Muuttomaailman helpolla tarjouspyyntölomakkeella. Lähetämme tarjouspyynnön yli 250 muuttofirmalle muutosta Liminkaan, Limingassa, tai Limingasta ympäri Suomea. Muuttofirma voi halutessaan jättää tarjouksen muutosta ja samalla pääset lukemaan muuttoarvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista. Kun muutto on kilpailutettu, siirry lukemaan rahanarvoisia muuttovinkkejä Muuttomaailman sivuilla, ja lataa Suomen kattavin muuttajan muistilista helpottamaan muuttoprosessia.

Kilpailuta muuttopalvelu Liminka »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Limingan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Limingasta Uppsalaan

Muutto Uppsalaan (Ruotsi). Muutetaan vain pienirtaimisto osittain (ei isoja huonekaluja). Arviolta tavaramme mahtuvat tavallisen pakettiauton kyydillä. Omasta takaa yksi kantaja. Jos tarjolla muuttolaatikoita, olemme mahdollisesti kiinnostuneita niiden vuokrasta. Muuttolaatikoista voi tehdä erillisen tarjouksen, jos tarjolla.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi viikon sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi Oululaisen muuttofirman suorittamaan muuttoa Limingasta Uppsalaan. Muutto tapahtui Suomesta Ruotsiin urakkahintaisena, koska välimatka oli pitkä. Muuton hintaan sisältyi 15 kuution pakettiauto ja 2 muuttomiestä. Muita huomioitavia asioita mitä muuton hintaan sisältyi oli muuttolaatikot (maksu erikseen), maatie-kuljetusvakuutus, suojatarvikkeet muuttotavaroille, nokkakärryt. Pitkän matkan muutoissa järkevintä on käyttää ammattilaisia ja helpoin tapa tehdä niin, on kilpailuttaa muutto Muuttomaailman sivuilla helposti ja nopeasti.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Muutto Limingasta Ouluun

omakotitalosta muutto kerrostalokolmioon Ouluun, keskustan tuntumaan. mahdollisia alueita, kaukovainio, lintula, hiironen

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Oululainen muuttofirma suoritti muuton Limingasta Ouluun. Muuttofirman puolesta muuttoon tuli iso kuorma-auto ja kaksi muuttomiestä. Muutto tehtiin tuntihinnoitellusti siten, että laskutus alkoi lähtöosoitteessa ja päättyi, kun tavarat olivat perillä muuttokohteessa. Hinnoittelu tapahtui 1/4 tunnin tarkkuudella. Muuttoautossa oli mukana nokkakärryt, pehmusteita sekä sidontavälineitä kuorman kiinnitykseen. Kaikki tehty työ oli luvanvaraista ja hintoihin oli lisätty alv.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Omakotitalon tavarat paikasta toiseen siirtyi 2,5 tunnissa. Loistava palvelu ja ammattitaitoinen muuttomies."

Muutto Limingasta Keminmaahan

Tarvitsemme auton, kuskin ja kantajat. Omasta takaa kantajia ei ole ja itse emme pysty toimimaan kantajina. Erityisen isoja tai painavia huonekaluja ei ole. Pyykkikone on painavin. Kyseessä on siis normaalin kolmion muutto toiselle paikkakunnalle. Pyydän että minuun otetaan yhteyttä puhelimitse. Sähköpostia en lue.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta joista toinen tuli pikaisesti valituksi. Toinen muuttofirmoista teki tarjouksen tuntihinnoittelulla ja toinen urakkahinnoittelulla.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi Oululaisen muuttofirman tekemään muuttoa Limingasta Keminmaahan. Muutto suoritettiin tuntihinnoittelulla siten, että matkakustannukset oli laskettu ensin ja muuttomiesten työtunnit olivat erikseen. Muuttoautona toimi iso pakettiauto, jonka mukana tuli nokkakärryt, pehmusteita ja sidontavälineet muuttokuorman kiinnitystä varten. Muuttofirman liikenneluvat ovat kunnossa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"olemme tyytyväisiä kaikki sujui erinomaisesti"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutosta ei olisi tullut mitään ilman ammattilaisia ja heidän kalustoaan. Fiksut ammattitaitoiset miehet hoitivat homman kiitettävästi. Palvelu oli jokaisen euron arvoinen. Kiitos!

Muutto Pori - Pori

Hyvä palvelu alusta loppuun. Mukavat muuttotyypit, asiallinen palvelu varauksesta laskutukseen - suosittelen!

Muutto Kotka - Helsinki

Ammattimaista työtä, tavarat siirtyivät nopealla tahdilla uuteen osoitteeseen. Ei edes se, että lähtöosoitteessa oltiin hissittömän talon neljännessä kerroksessa, saanut tehokasta asennetta hyytymään. Fiksu ja ammattimainen porukka joka tavalla.

Muutto Nokia - Nokia

Liminkaan muutto ja kaupunkitietoa

Liminka on kunta Suomessa, joka sijoittuu Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Limingassa asuu reilu 10 000 ihmistä ja pinta-alaltaan Liminka on 651,71 neliökilometriä. Liminka on asukasluvultaan kasvanut nopeasti lähiaikoina. Liminka on myös tilastollisesti ollut Euroopan nuorin kunta. Asukkaista 40% on alle 18-vuotta, ja asukkaiden keski-ikä on 30.4 vuotta.

Limingan naapurikunnat ovat Kempele, Lumijoki, Muhos, Oulu, Siikajoki, Raahe, Tyrnävä ja Vaala.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!