Muuttopalvelu Liminka


Yli 20 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Liminka

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Kilpailuta muuttopalvelu ja jätä tarjouspyyntö Muuttomaailman helpolla tarjouspyyntölomakkeella. Lähetämme tarjouspyynnön yli 200 muuttofirmalle muutosta Liminkaan, Limingassa, tai Limingasta ympäri Suomea. Muuttofirma voi halutessaan jättää tarjouksen muutosta ja samalla pääset lukemaan muuttoarvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista. Kun muutto on kilpailutettu, siirry lukemaan rahanarvoisia muuttovinkkejä Muuttomaailman sivuilla, ja lataa Suomen kattavin muuttajan muistilista helpottamaan muuttoprosessia.

Kilpailuta muuttopalvelu Liminka »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Limingan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Limingasta Keminmaahan

Tarvitsemme auton, kuskin ja kantajat. Omasta takaa kantajia ei ole ja itse emme pysty toimimaan kantajina. Erityisen isoja tai painavia huonekaluja ei ole. Pyykkikone on painavin. Kyseessä on siis normaalin kolmion muutto toiselle paikkakunnalle. Pyydän että minuun otetaan yhteyttä puhelimitse. Sähköpostia en lue.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta joista toinen tuli pikaisesti valituksi. Toinen muuttofirmoista teki tarjouksen tuntihinnoittelulla ja toinen urakkahinnoittelulla.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi Oululaisen muuttofirman tekemään muuttoa Limingasta Keminmaahan. Muutto suoritettiin tuntihinnoittelulla siten, että matkakustannukset oli laskettu ensin ja muuttomiesten työtunnit olivat erikseen. Muuttoautona toimi iso pakettiauto, jonka mukana tuli nokkakärryt, pehmusteita ja sidontavälineet muuttokuorman kiinnitystä varten. Muuttofirman liikenneluvat ovat kunnossa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"olemme tyytyväisiä kaikki sujui erinomaisesti"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki toimi viimeisen päälle. Asiat oli helppo hoitaa ja kuljettaja oli reipasotteinen ammattimies.

Muutto Espoo - Pieksämäki

Erittäin selkeä tarjous, tiesin mistä maksoin. Muutto oli nopea ja tehokas ja muuttoporukka ystävällinen ja asiallinen.

Muutto Oulu - Espoo

Aivan loistava palvelu, suosittelen. Elämäni helpoin muutto. Palveluun nähden edullinen.

Muutto Kangasala - Tampere

Liminkaan muutto ja kaupunkitietoa

Liminka on kunta Suomessa, joka sijoittuu Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Limingassa asuu reilu 10 000 ihmistä ja pinta-alaltaan Liminka on 651,71 neliökilometriä. Liminka on asukasluvultaan kasvanut nopeasti lähiaikoina. Liminka on myös tilastollisesti ollut Euroopan nuorin kunta. Asukkaista 40% on alle 18-vuotta, ja asukkaiden keski-ikä on 30.4 vuotta.

Limingan naapurikunnat ovat Kempele, Lumijoki, Muhos, Oulu, Siikajoki, Raahe, Tyrnävä ja Vaala.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!