Muuttopalvelu Liminka


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Kilpailuta muuttopalvelu ja jätä tarjouspyyntö Muuttomaailman helpolla tarjouspyyntölomakkeella. Lähetämme tarjouspyynnön yli 300 muuttofirmalle muutosta Liminkaan, Limingassa, tai Limingasta ympäri Suomea. Muuttofirma voi halutessaan jättää tarjouksen muutosta ja samalla pääset lukemaan muuttoarvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista. Kun muutto on kilpailutettu, siirry lukemaan rahanarvoisia muuttovinkkejä Muuttomaailman sivuilla, ja lataa Suomen kattavin muuttajan muistilista helpottamaan muuttoprosessia.

Kilpailuta muuttopalvelu Liminka »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Limingassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Limingassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Liminka muuttoja ja kokemuksia

Muutto Limingasta Uppsalaan

Muutto Uppsalaan (Ruotsi). Muutetaan vain pienirtaimisto osittain (ei isoja huonekaluja). Arviolta tavaramme mahtuvat tavallisen pakettiauton kyydillä. Omasta takaa yksi kantaja. Jos tarjolla muuttolaatikoita, olemme mahdollisesti kiinnostuneita niiden vuokrasta. Muuttolaatikoista voi tehdä erillisen tarjouksen, jos tarjolla.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi viikon sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi Oululaisen muuttofirman suorittamaan muuttoa Limingasta Uppsalaan. Muutto tapahtui Suomesta Ruotsiin urakkahintaisena, koska välimatka oli pitkä. Muuton hintaan sisältyi 15 kuution pakettiauto ja 2 muuttomiestä. Muita huomioitavia asioita mitä muuton hintaan sisältyi oli muuttolaatikot (maksu erikseen), maatie-kuljetusvakuutus, suojatarvikkeet muuttotavaroille, nokkakärryt. Pitkän matkan muutoissa järkevintä on käyttää ammattilaisia ja helpoin tapa tehdä niin, on kilpailuttaa muutto Muuttomaailman sivuilla helposti ja nopeasti.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Muutto Limingasta Ouluun

omakotitalosta muutto kerrostalokolmioon Ouluun, keskustan tuntumaan. mahdollisia alueita, kaukovainio, lintula, hiironen

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Oululainen muuttofirma suoritti muuton Limingasta Ouluun. Muuttofirman puolesta muuttoon tuli iso kuorma-auto ja kaksi muuttomiestä. Muutto tehtiin tuntihinnoitellusti siten, että laskutus alkoi lähtöosoitteessa ja päättyi, kun tavarat olivat perillä muuttokohteessa. Hinnoittelu tapahtui 1/4 tunnin tarkkuudella. Muuttoautossa oli mukana nokkakärryt, pehmusteita sekä sidontavälineitä kuorman kiinnitykseen. Kaikki tehty työ oli luvanvaraista ja hintoihin oli lisätty alv.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Omakotitalon tavarat paikasta toiseen siirtyi 2,5 tunnissa. Loistava palvelu ja ammattitaitoinen muuttomies."

Muutto Limingasta Keminmaahan

Tarvitsemme auton, kuskin ja kantajat. Omasta takaa kantajia ei ole ja itse emme pysty toimimaan kantajina. Erityisen isoja tai painavia huonekaluja ei ole. Pyykkikone on painavin. Kyseessä on siis normaalin kolmion muutto toiselle paikkakunnalle. Pyydän että minuun otetaan yhteyttä puhelimitse. Sähköpostia en lue.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta joista toinen tuli pikaisesti valituksi. Toinen muuttofirmoista teki tarjouksen tuntihinnoittelulla ja toinen urakkahinnoittelulla.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi Oululaisen muuttofirman tekemään muuttoa Limingasta Keminmaahan. Muutto suoritettiin tuntihinnoittelulla siten, että matkakustannukset oli laskettu ensin ja muuttomiesten työtunnit olivat erikseen. Muuttoautona toimi iso pakettiauto, jonka mukana tuli nokkakärryt, pehmusteita ja sidontavälineet muuttokuorman kiinnitystä varten. Muuttofirman liikenneluvat ovat kunnossa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"olemme tyytyväisiä kaikki sujui erinomaisesti"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ylitti kaikki odotukset. Ystävällinen ja KIIREETÖN palvelu. Teki muutosta todella helpon!

Muutto Riihimäki - Joensuu

Kunnon isä&poika firma, kaikki ajallaan, kohteliaasti, neuvoen ja viimeisen päälle ripeästi, heiltä oli myös laatikot. En olisi ikinä uskonut, että 2,5h riittää.

Muutto Tampere - Nokia

Minuutilleen paikalla, ystävällistä palvelua, tavarat kannettu sovituille paikoilleen, kaikki kunnolla sidottu paikalleen muuttoautossa, muuttolaatikot puhtaita. Ei mitään negatiivistä.

Muutto Kuopio - Kuopio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Limingassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Oulu - Liminka, 80 m² rivitalo kolmio
Yksi kantaja omasta takaa. Kantajat, muuttolaatikot ja pakkaus/suojaustarvikkeet tarvitaan. Lähtöpäässä kaksikerroksinen rivitaloasunto, mm. pyykinpesukone ja parisänky yläkerrassa. Ei hissiä, vain portaikko. Muuttoauton saa oven eteen, joitakin porrasaskelmia ulkona. Asunnon lisäksi pieni varastotila ulko-oven läheisyydessä. Omakotitalo yhdessä kerroksessa, ulko-ovella muutama porras. Kuivasjärvi, rivitalo. Liminka keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Liminka - Leppäkaarre, 79 m² rivitalo kolmio
Siilinjärven päässä on apua että riittää jos kuski ja auto vaan. Jos mahdollista Siilinjärveltä lähtisi poikani kyytiin tänne päähän kantomieheksi. Täällä päässä auton oven eteen ja siellä Siilinjärven päässä myö saa auton ajettua oven eteen. Isoimpia ovat talonpoikais rokokoo kirjahylly ja pyykinpesukone 120 cm jenkkisänky ja 160cm sänky(80 cm rungot). ISO varasto siellä päässä on talomme etupihalla. Täällä varaston tavarat olemme kantanee valmiiksi oven eteen. Kuten esim.pyörät, autonrenkaat yms. Liminka keskusta, rivitalo. Leppäkaarre, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Liminka - Upinniemi, 90 m² omakotitalo
Asunnosta muutetaan yhden ihmisen tavarat. Hirvittävän painavia tai kookkaita yksittäisiä tavaroita ei ole. Huom! Muutto-osoite ei ole vielä varma, ainoastaan yksi mahdollinen, mutta kohde tulee kuitenkin olemaan jossain pääkaupunkiseudulla ja hyvin todennäköisesti Kirkkonummella tai Sipoossa. Muuttopäivä on varsin joustava kuun lopussa. Mahdollisesti jo aiemmin, muttei myöhemmin. Muutama kantaja järjestyy avuksi molempiin päihin eli kuljettajan lisäksi ei tarvitse muita kantajia. Lähtöpäässä auton saa peruutettua oven eteen. Lähtötalossa on kaksi kerrosta, mutta yläkerrasta tulee ulkokautta portaat, mikä helpottaa muuttoa. Muuttolaatikoita ei tarvita. Liminka keskusta, omakotitalo. Upinniemi, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 46 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Liminka - Keminmaa, 75 m² kolmio
Tarvitsemme auton, kuskin ja kantajat. Omasta takaa kantajia ei ole ja itse emme pysty toimimaan kantajina. Erityisen isoja tai painavia huonekaluja ei ole. Pyykkikone on painavin. Kyseessä on siis normaalin kolmion muutto toiselle paikkakunnalle. Liminka keskusta, rivitalo. Keminmaa keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Liminka

Limingassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Liminkaan muutto ja kaupunkitietoa

Liminka on kunta Suomessa, joka sijoittuu Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Limingassa asuu reilu 10 000 ihmistä ja pinta-alaltaan Liminka on 651,71 neliökilometriä. Liminka on asukasluvultaan kasvanut nopeasti lähiaikoina. Liminka on myös tilastollisesti ollut Euroopan nuorin kunta. Asukkaista 40% on alle 18-vuotta, ja asukkaiden keski-ikä on 30.4 vuotta.

Limingan naapurikunnat ovat Kempele, Lumijoki, Muhos, Oulu, Siikajoki, Raahe, Tyrnävä ja Vaala.

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Liminka »