Muuttopalvelu Mustasaari


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Mustasaari

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Aloita muuton suunnittelu ajoissa jättämällä tarjouspyyntö muutosta Mustasaareen, Mustasaaressa, tai Mustasaaresta. Kun olet jättänyt tarjouspyynnön, tarjouspyyntö välitetään jopa yli 250 muuttofirmalle ympäri Suomea. Muuttopalvelu voi jättää tarjouksen muutosta ja voit keskustella muuton yksityiskohdista palvelussa muuttofirman kanssa. Voit myös lukea arvostelut tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista, mikä helpottaa luotettavan muuttopalvelun löytämistä.

Kilpailuta muuttopalvelu Mustasaari »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Mustasaaren muuttoja ja kokemuksia

Muutto Mustasaaresta Jyväskylään

Muutossa ei viedä koko nykyisen asunnon kalustemäärää, vaan minun omaisuuteni siitä. Isoja yksittäisiä kalusteita ovat mm. sohva, sänky, ruokapöytä ja pesukone. Lisäksi muuttokuormaan kuuluu kaikki henkilökohtaiset tavarat, astiat yms. Muuttomiehiä tavaroiden kantamiseen tarvitaan mielellään kaksi. Omasta takaa kantajia ei ole.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Seinäjoelta. Asiakkaan toiveiden mukaisesti muuttofirman puolesta muuttoon tuli kaksi muuttomiestä. Muuton yksityiskohdista keskusteltiin puhelimen välityksellä, että asiakkaalle saadaan kerrottua esimerkiksi tarkka hinta-arvio muutosta, saadaan sovittua oikean kokoinen muuttoauto (muuttomatka yli 200 km) ja saadaan sovittua muuton alkamisajankohta. Muuttofirman vakuutukset ja liikennelupa ovat ajantasalla. Muutossa mukana oli myös nokkakärryt ja suojapehmusteet särkyville tavaroille.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Muutto Mustasaaresta Espooseen

Hei! Pyytäisin tarjouksen muutosta Espooseen. Lähtöpaikka on kaksikerroksinen rivitalo, määränpää uusi hissillinen kerrostalo ja sen kolmas kerros. Ainoa mainitsemisen arvoinen huonekalu on piano, muut huonekalut ovat ”normaalia” kodin kalustoa. Tavaraa on aika paljon. Tarvisisimme myös muuttolaatikoita ehkä n 75 kpl, joiden pakkaamisen aloittaisimme mielellään ajoissa. Kantajia löytyy omasta takaa molemmista päistä n 4 henkeä (tarvittaessa enemmän). Pakkausapua emme tarvitse (paitsi auton kanssa neuvontaa toki). Muuttoauto pitäisi mahtua molemmissa päissä ovien eteen. Varastotilaa on myös (verkkokopillinen) mutta ei merkittävästi. Varsinainen muuttoajankohta olisi joskus toukokuun aikana (tarkka päivä ja ajankohta hyvin joustavasti sovittavissa), Kiitos paljon! T. Outi

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Mustasaaresta Espooseen muuttoon sopiva muuttofirma löytyi Seinäjoelta. Muuttomatka oli yli 350 kilometriä ja tästä syystä muuttofirma hinnoitteli muuton urakkahintaisesti, koska se tulee asiakkaalle edullisemmaksi pitkillä matkoilla. Muuttofirman urakkahintaan sisältyi mm. vastuuvakuutus, tiekuljetusvakuutus, verot, liikennelupa, pehmusteet tavaroille, nokkakärryt, polttoaineet, 2 muuttomiestä ja tilava kuorma-auto. Muuttofirma toimitti ennen muuttoa asiakkaalle muuttolaatikot, että tavarat olisivat nätisti pakattuna muuton alkaessa ja muutto saataisiin ripeästi käyntiin muuttopäivänä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Muutto Mustasaaresta Vaasaan

Muutto kaksikerroksisesta rivitalosta kerrostaloon (3. kerros ja hissi on). Muutetaan koko asunnon tavarat ja yhden pienehkön sisävaraston sisältö. Kantajia omasta ei omasta takaa, joten kuljettajan lisäksi varmaan tarvittaisiin yksi kantomies - toinen muuttaja on koulussa eikä pysty auttamaan. Isoja huonekaluja on: 2 sänkyä (1 normileveä ja jenkkisänky), kirjahylly jonka saa osittain purettua ja osittain ei, kulmakaappi jossa lasiovi, keittiöhylly, kuivauskaappi, ruokapöytä 6 henkilölle, 3 istuttava sohva ja 2 isohkoa nojatuolia (sohvat ja nojatuolit saattavat jäädä pois, jos muuttaja pääsee niistä eroon ennen muuttoa) ja mahdollisesti vuodesohva. Auton saa ajettua lähtöpaikassa noin 15 metrin päähän asunnon ovelta, uudessa asunnossa pääsee ulko-ovelta alakerrokseen (tämä pitää vielä tarkistaa, kun portaikkoja oli kaksi erilaista) ja sieltä hissillä 3. kerrokseen. Kodinkoneista mukaan lähtee myös pesukone. Muuttolaatikoita tarvitaan 5-10, pakkaustarvikkeista tarvitaan varmaan suoja kirjahyllyn lasioville ja televisiolle.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana joista yksi tuli nopeasti valituksi.

Muuttofirman valinta
Muutto Mustasaaresta Vaasaan tehtiin tuntihinnoittelulla. Asiakkaan avuksi tuli kuljettajan lisäksi yksi muuttomies kantamaan tavaroita, jotta raskaatkin tavarat pääsisi turvallisesti autoon. Muuttolaatikot tulivat myös firman puolesta helpottamaan muuttoa. Muuttofirman liikenneluvat ovat kunnossa ja positiivisten palautteiden saattelemana firma oli helppo valita, että saatiin aikaiseksi muutto mistä itsekin voi kirjoittaa positiivisen palautteen.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ripeää ja ajantasaista toimintaa. Suosittelen ehdottomasti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin ammattitaitoinen ja mukava muuttopalvelu. Suosittelen lämpimästi.

Muutto Siilinjärvi - Espoo

Hienosti hoidettu muutto. Muuttoauto meidän koti-irtaimistolle oikein hyvän kokoinen (47 m3). Aikataulun sovittelu erittäin joustava ja kaikki tapahtui sovitun mukaisesti. Suosittelemme. Varma valinta.

Muutto Kuhmo - Porvoo

Oikein miellyttävät työntekijät. Tekivät kokoajan oikeasti töitä eivätkä hidastelleet. Äärimmäisen kohteliaita olivat myös! Iso suositus!

Muutto Muurame - Tikkakoski

Mustasaareen muutto ja kaupunkitietoa

Mustasaari sijaitsee Pohjanmaan maakunnassa. Hauska fakta on, että Vaasan kaupunki on aikoinaan perustettu Mustasaareen, ja nykyisin Mustasaari ympäröi kaupunkia. Mustasaari on kaksikielinen kunta. Mustasaaren asukkaista 68.8% on ilmoittanut äidinkielekseen ruotsin ja 28.9% suomen.

Mustasaaren naapurikunnat ovat Laihia, Maalahti, Vaasa, Vöyri, Pietarsaari ja Seinäjoki

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!