Muuttopalvelu Mustasaari


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Aloita muuton suunnittelu ajoissa jättämällä tarjouspyyntö muutosta Mustasaareen, Mustasaaressa, tai Mustasaaresta. Kun olet jättänyt tarjouspyynnön, tarjouspyyntö välitetään jopa yli 300 muuttofirmalle ympäri Suomea. Muuttopalvelu voi jättää tarjouksen muutosta ja voit keskustella muuton yksityiskohdista palvelussa muuttofirman kanssa. Voit myös lukea arvostelut tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista, mikä helpottaa luotettavan muuttopalvelun löytämistä.

Kilpailuta muuttopalvelu Mustasaari »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Mustasaaressa

Muutto tai kuljetus hakusessa Mustasaaressa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Mustasaari muuttoja ja kokemuksia

Muutto Mustasaaresta Jyväskylään

Muutossa ei viedä koko nykyisen asunnon kalustemäärää, vaan minun omaisuuteni siitä. Isoja yksittäisiä kalusteita ovat mm. sohva, sänky, ruokapöytä ja pesukone. Lisäksi muuttokuormaan kuuluu kaikki henkilökohtaiset tavarat, astiat yms. Muuttomiehiä tavaroiden kantamiseen tarvitaan mielellään kaksi. Omasta takaa kantajia ei ole.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Seinäjoelta. Asiakkaan toiveiden mukaisesti muuttofirman puolesta muuttoon tuli kaksi muuttomiestä. Muuton yksityiskohdista keskusteltiin puhelimen välityksellä, että asiakkaalle saadaan kerrottua esimerkiksi tarkka hinta-arvio muutosta, saadaan sovittua oikean kokoinen muuttoauto (muuttomatka yli 200 km) ja saadaan sovittua muuton alkamisajankohta. Muuttofirman vakuutukset ja liikennelupa ovat ajantasalla. Muutossa mukana oli myös nokkakärryt ja suojapehmusteet särkyville tavaroille.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Muutto Mustasaaresta Espooseen

Hei! Pyytäisin tarjouksen muutosta Espooseen. Lähtöpaikka on kaksikerroksinen rivitalo, määränpää uusi hissillinen kerrostalo ja sen kolmas kerros. Ainoa mainitsemisen arvoinen huonekalu on piano, muut huonekalut ovat ”normaalia” kodin kalustoa. Tavaraa on aika paljon. Tarvisisimme myös muuttolaatikoita ehkä n 75 kpl, joiden pakkaamisen aloittaisimme mielellään ajoissa. Kantajia löytyy omasta takaa molemmista päistä n 4 henkeä (tarvittaessa enemmän). Pakkausapua emme tarvitse (paitsi auton kanssa neuvontaa toki). Muuttoauto pitäisi mahtua molemmissa päissä ovien eteen. Varastotilaa on myös (verkkokopillinen) mutta ei merkittävästi. Varsinainen muuttoajankohta olisi joskus toukokuun aikana (tarkka päivä ja ajankohta hyvin joustavasti sovittavissa), Kiitos paljon! T. Outi

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Mustasaaresta Espooseen muuttoon sopiva muuttofirma löytyi Seinäjoelta. Muuttomatka oli yli 350 kilometriä ja tästä syystä muuttofirma hinnoitteli muuton urakkahintaisesti, koska se tulee asiakkaalle edullisemmaksi pitkillä matkoilla. Muuttofirman urakkahintaan sisältyi mm. vastuuvakuutus, tiekuljetusvakuutus, verot, liikennelupa, pehmusteet tavaroille, nokkakärryt, polttoaineet, 2 muuttomiestä ja tilava kuorma-auto. Muuttofirma toimitti ennen muuttoa asiakkaalle muuttolaatikot, että tavarat olisivat nätisti pakattuna muuton alkaessa ja muutto saataisiin ripeästi käyntiin muuttopäivänä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Muutto Mustasaaresta Vaasaan

Muutto kaksikerroksisesta rivitalosta kerrostaloon (3. kerros ja hissi on). Muutetaan koko asunnon tavarat ja yhden pienehkön sisävaraston sisältö. Kantajia omasta ei omasta takaa, joten kuljettajan lisäksi varmaan tarvittaisiin yksi kantomies - toinen muuttaja on koulussa eikä pysty auttamaan. Isoja huonekaluja on: 2 sänkyä (1 normileveä ja jenkkisänky), kirjahylly jonka saa osittain purettua ja osittain ei, kulmakaappi jossa lasiovi, keittiöhylly, kuivauskaappi, ruokapöytä 6 henkilölle, 3 istuttava sohva ja 2 isohkoa nojatuolia (sohvat ja nojatuolit saattavat jäädä pois, jos muuttaja pääsee niistä eroon ennen muuttoa) ja mahdollisesti vuodesohva. Auton saa ajettua lähtöpaikassa noin 15 metrin päähän asunnon ovelta, uudessa asunnossa pääsee ulko-ovelta alakerrokseen (tämä pitää vielä tarkistaa, kun portaikkoja oli kaksi erilaista) ja sieltä hissillä 3. kerrokseen. Kodinkoneista mukaan lähtee myös pesukone. Muuttolaatikoita tarvitaan 5-10, pakkaustarvikkeista tarvitaan varmaan suoja kirjahyllyn lasioville ja televisiolle.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana joista yksi tuli nopeasti valituksi.

Muuttofirman valinta
Muutto Mustasaaresta Vaasaan tehtiin tuntihinnoittelulla. Asiakkaan avuksi tuli kuljettajan lisäksi yksi muuttomies kantamaan tavaroita, jotta raskaatkin tavarat pääsisi turvallisesti autoon. Muuttolaatikot tulivat myös firman puolesta helpottamaan muuttoa. Muuttofirman liikenneluvat ovat kunnossa ja positiivisten palautteiden saattelemana firma oli helppo valita, että saatiin aikaiseksi muutto mistä itsekin voi kirjoittaa positiivisen palautteen.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ripeää ja ajantasaista toimintaa. Suosittelen ehdottomasti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Minuutilleen paikalla, ystävällistä palvelua, tavarat kannettu sovituille paikoilleen, kaikki kunnolla sidottu paikalleen muuttoautossa, muuttolaatikot puhtaita. Ei mitään negatiivistä.

Muutto Kuopio - Kuopio

Loistavaa palvelua. Tarvittaessa käytän jatkossakin. 👍

Muutto Kangasniemi - Muurame

Homma sujui mallikkaasti ja kuten oli sovittu. Suosittelen!

Muutto Kajaani - Kokkola

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Mustasaaressa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Mustasaari - Padasjoki, 200 m² omakotitalo
Tarve on pakkauspalvelulle, kannolle, kuljetukselle ja kaikkien tavaroiden varastoinnille. Kyseessä omakotitalo. Varastointi mielellään Tampereen eteläpuolelle. Mustasaari keskusta, omakotitalo. Padasjoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mustasaari - Vaasa, 37 m² kerrostalo yksiö
Muutetaan divaanisohva, pesukone ja ruokapöytä. Sohva kahdessa osassa. Muuttomiehiä ei omasta takaa löydy tuolloin joten tarvitsen kuljettajan lisäksi kantomiehen, itse en pysty auttamaan sairauden vuoksi. Mitään laatikoita tai apua pakkaamisessa tai purkamisessa en tarvitse muuta kuin kyseisten esineiden kannot ja pesukoneen asennuksessa jos se on mahdollista. Auton saa ajettua oven eteen molemmissa osotteissa ja varastotilaa on mutta tavaraa siellä ei ole. Uusi asunto on maan tasa kerroksessa. Mustasaari keskusta, kerrostalo. Huutoniemi, luhtitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mustasaari - Riihikoski, 95 m² rivitalo
Muutto tapahtuu kaksi kerroksisesta rivitalosta yksikerroksiseen omakotitaloon. Rivitalossa ei pääse muuttorekan kanssa ihan oven viereen, vaan välimatkaa jää noin 50-100m, josta osa saattaa olla loivaa ylämäkeä (riippuen kuskin taidoista eli kuinka lähelle pääsee). Omakotitalossa pääsee melkein oven eteen (kulman taakse kuitenkin). Toisessa päässä kantajia on 2-4, toisessa päässä 1-3, eli kuskin lisäksi tarvitsen myös toisen kantajan. Asunnon sisällä olevan tavaran lisäksi pitää muuttaa myös terassikalusteet, joihin lukeutuu sohvaryhmä (sohva, 2 nojatuolia, sohvapöytä), neljän hengen ruokailuryhmä, kolmen istuttava keinu sekä kaksi omissa telineissään roikkuvaa korituolia (jotka vaativat tilaa jonkin verran). Muutettavia polkupyöriä on 4kpl (kaksi aikuisten, kaksi lasten). Mustasaari keskusta, rivitalo. Riihikoski, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mustasaari - Mustasaari, 200 m² omakotitalo
Muutto Mustasaaren Sepänkylän sisällä. Muuttomatka n 4 km. 2 kerroksisen omakotitalon tyhjennys (kaikki on pakattuna valmiiksi, joten pakkausmateriaaleja ja pakkausta ei tarvitse laskea hintaan) ja muutto 2 kerroksiseen rivitaloon. Omakotitalossa auton voi ajaa suoraan oven eteen, samoin rivitalossa, tosin rivitaloon ajaminen vaatii taitavan peruuttajan (oven eteen ajetaan talojen välistä). Kuljetettavaa tavaraa on: 90x200 cm sänky (lavoista rakennettu joten vähän tavallista painavampi), 2-3 90x200 cm patjaa, Sohva (kulmasohva joka koostuu kahdesta istuinosasta, koko noin 170/140), Mattoja 2 kpl (Mitat n 250*200), Muuttolaatikoita (arviolta n. parikymmentä kappaletta), Pyykkikone, Irrallinen työpöydän pöytälevy ja pöydän jalat, Polkupyörä, 2 kpl baarijakkaroita, TV taso (kooltaan n. 60x200 cm), TV, Lelulaatikoita (2-3 kpl 60x60), Sohva n.80x100 cm, Ulkosohva ja tyynyt (koostuu kahdesta istuinosasta, n.150 pituudeltaan kumpainenkin). Ja tämän lisäksi jotain pientä jätesäkkeihin pakattua irtosälää. Mustasaari keskusta, omakotitalo. Mustasaari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Mustasaari

Mustasaaressa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mustasaareen muutto ja kaupunkitietoa

Mustasaari sijaitsee Pohjanmaan maakunnassa. Hauska fakta on, että Vaasan kaupunki on aikoinaan perustettu Mustasaareen, ja nykyisin Mustasaari ympäröi kaupunkia. Mustasaari on kaksikielinen kunta. Mustasaaren asukkaista 68.8% on ilmoittanut äidinkielekseen ruotsin ja 28.9% suomen.

Mustasaaren naapurikunnat ovat Laihia, Maalahti, Vaasa, Vöyri, Pietarsaari ja Seinäjoki

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Mustasaari »