Muuttopalvelu Mustasaari


Yli 20 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Mustasaari

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Aloita muuton suunnittelu ajoissa jättämällä tarjouspyyntö muutosta Mustasaareen, Mustasaaressa, tai Mustasaaresta. Kun olet jättänyt tarjouspyynnön, tarjouspyyntö välitetään jopa yli 200 muuttofirmalle ympäri Suomea. Muuttopalvelu voi jättää tarjouksen muutosta ja voit keskustella muuton yksityiskohdista palvelussa muuttofirman kanssa. Voit myös lukea arvostelut tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista, mikä helpottaa luotettavan muuttopalvelun löytämistä.

Kilpailuta muuttopalvelu Mustasaari

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Mustasaaren muuttoja ja kokemuksia

Muutto Mustasaaresta Vaasaan

Muutto kaksikerroksisesta rivitalosta kerrostaloon (3. kerros ja hissi on). Muutetaan koko asunnon tavarat ja yhden pienehkön sisävaraston sisältö. Kantajia omasta ei omasta takaa, joten kuljettajan lisäksi varmaan tarvittaisiin yksi kantomies - toinen muuttaja on koulussa eikä pysty auttamaan. Isoja huonekaluja on: 2 sänkyä (1 normileveä ja jenkkisänky), kirjahylly jonka saa osittain purettua ja osittain ei, kulmakaappi jossa lasiovi, keittiöhylly, kuivauskaappi, ruokapöytä 6 henkilölle, 3 istuttava sohva ja 2 isohkoa nojatuolia (sohvat ja nojatuolit saattavat jäädä pois, jos muuttaja pääsee niistä eroon ennen muuttoa) ja mahdollisesti vuodesohva. Auton saa ajettua lähtöpaikassa noin 15 metrin päähän asunnon ovelta, uudessa asunnossa pääsee ulko-ovelta alakerrokseen (tämä pitää vielä tarkistaa, kun portaikkoja oli kaksi erilaista) ja sieltä hissillä 3. kerrokseen. Kodinkoneista mukaan lähtee myös pesukone. Muuttolaatikoita tarvitaan 5-10, pakkaustarvikkeista tarvitaan varmaan suoja kirjahyllyn lasioville ja televisiolle.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana joista yksi tuli nopeasti valituksi.

Muuttofirman valinta
Muutto Mustasaaresta Vaasaan tehtiin tuntihinnoittelulla. Asiakkaan avuksi tuli kuljettajan lisäksi yksi muuttomies kantamaan tavaroita, jotta raskaatkin tavarat pääsisi turvallisesti autoon. Muuttolaatikot tulivat myös firman puolesta helpottamaan muuttoa. Muuttofirman liikenneluvat ovat kunnossa ja positiivisten palautteiden saattelemana firma oli helppo valita, että saatiin aikaiseksi muutto mistä itsekin voi kirjoittaa positiivisen palautteen.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ripeää ja ajantasaista toimintaa. Suosittelen ehdottomasti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvin mukava ja ammattitaitoinen Mika ja kaikki sujui kuin rasvattu vaan! Muutenkin firman palvelu ensiluokkaista! Suosittelen lämpimästi! 🙂

Muutto Mynämäki - Savonranta, 20.6.2018

Muutto tapahtui sovittuna aikana ja sujui oikein mutkattomasti. Luotettavaa ja hyvää palvelua! Suosittelen!

Muutto Jyväskylä - Jyväskylä, 29.11.2017

Muutimme Vantaalta Espooseen. Muuttomiehet olivat paikalla hyvissä ajoin, otteet olivat ripeät ja vakuuttavat ja asenne oli kohdillaan. Etukäteen annettu aika-arvio piti hyvin paikkansa ja koko muutto sujui erittäin mallikkaasti. Suosittelen ehdottomasti firmaa muillekin!

Muutto Vantaa - Espoo, 21.5.2018

Mustasaareen muutto ja kaupunkitietoa

Mustasaari sijaitsee Pohjanmaan maakunnassa. Hauska fakta on, että Vaasan kaupunki on aikoinaan perustettu Mustasaareen, ja nykyisin Mustasaari ympäröi kaupunkia. Mustasaari on kaksikielinen kunta. Mustasaaren asukkaista 68.8% on ilmoittanut äidinkielekseen ruotsin ja 28.9% suomen.

Mustasaaren naapurikunnat ovat Laihia, Maalahti, Vaasa, Vöyri, Pietarsaari ja Seinäjoki

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!