Muuttopalvelu Askola


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Askolassa, paikkakunnalle Askola tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Askolassa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Askola »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Askolassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Askolassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reippaat ja hyväntuuliset miehet hoitivat ripeästi ja huolellisesti muuton kerrostalosta toiseen.

Muutto Kouvola - Kouvola

Aivan mahtavat muuttomiehet! Kaikki sujui erinomaisesti. Suosittelemme lämpimästi.

Muutto Vantaa - Lohja

Oli kyllä nopein ja kivuttomin muutto ikinä! Kaverit oli nopeita ja tehokkaita, homma hoitu siististi ja mikään ei hajonnut. Ja mukavia tyyppejäkin vielä! Voin kyllä suositella tätä firmaa! Mistä sovittiin piti kutinsa.

Muutto Hyvinkää - Hyvinkää

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Askolassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Uusimaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Monninkylä - Askola, 130 m² omakotitalo
Asunnon huonekalujen kuljetus ja kantaminen uuteen osoitteeseen. Molemmissa osoitteissa auton saa ihan oven eteen. Monninkylä, omakotitalo. Askola Kirkonkylä, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Askola - Lahti, 150 m² omakotitalo
3 pientä lasta 3-6v ovat minulla joka toinen vkl eli muutossa likkuu myös hiukan heidän tavaroitaan. Isoimmat esineet on parisänky, lasten sängyt, korkea pakastin, pesukone, kuivausrumpu, sohva, keittiön pöytä ja tuolit, mahdollisesti auton renkaat. Muuten ihan perustavaraa. Saan muutaman kantajan omasta takaa. Askolan omakotitalon päässä auton saa ajettua oven eteen, Lahden kerrostalorapun sisäänkäynnistä joutuu jättämään ehkäpä muutaman metrin päähän muistaakseni. Askola Kirkonkylä, omakotitalo. Keski-Lahti, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Askola - Porvoo, 40 m² rivitalo yksiö
Kantoapua tarvitaan. Tavarat pakattuna valmiiksi. Painavin huonekalu 100x170 puinen kaappi + 120cm sänky + sohva+nojatuoli + kevyt pöytäryhmä ym pienempää. Pihavarastossa fillari, grilli ja puutarhakalusteet. Ovelta matkaa autolle noin 10m. Askola Kirkonkylä, rivitalo. Porvoo keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 30 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Askola, 53 m² kaksio
Tarvitsen kuljettaan ja kantomiehiä, omia kantajia ei ole. Tarvitsen myös muuttolaatikoita ja pakkaustarvikkeita. Muuttoauton saa ajettu ovien eteen sekä lähtö- että tulopaikassa. Asunnon lisäksi myös kellarikomeron tavarat muutetaan. Laajasalo, rivitalo. Askola Kirkonkylä, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Askola

Askolassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Askola »