Muuttopalvelu Aura


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Aurassa, paikkakunnalle Aura tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Aurassa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Aura »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Aurassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Aurassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui hienosti. Suosittelen👍

Muutto Vaala - Tornio

Pirkkala-> Rauma. Kaikki sujui nopeasti ja aikataulussa. Ehdottomasti valinnan arvoinen.

Muutto Pirkkala - Rauma

Aikataulu ei pitänyt aamulla, mutta päivän aikana vauhti oli hyvin tehokas, ja purku päässä tuli yksi kantaja lisää. Voin suositella muillekin.

Muutto Forssa - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Aurassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Varsinais-Suomi

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Aura - Aura, 105 m²
Talon irtaimiston muutto, erityisesti isoimpien huonekalujen kanssa halutaan muuttofirman apua. Eli sohva, pyykkikone, kaksi isohkoa lipastoa, parisänky, kuuden hengen ruokapöytä ja tuolit.. Yksi kantaja löytyy omasta takaa. Emme tarvitse pakkausapua emmekä muuttolaatikoita, ainoastaa iso auto ja kantoapua. Riippuu tietysti auton koosta, mutta jopa yksi kuorma saattaa riittää, emme ole tavaran hamstraajia. Auton saa ajettua parin metrin päähän ovista, uudessa talossa pitää kantaa jonkun verran rappusia. Aura keskusta, rivitalo. Aura keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Aura - Turku, 107 m²
Muutetaan vain osa asunnon tavaroista. Muutettavat tavarat ovat: ruokailuryhmä jossa 8 tuolia (180 cm x 85 cm, korkeus 75 cm) pyöreä pöytä (korkeus 53 cm , halkaisija 90 cm). Noin 20 kpl Clas Ohlsonin pahvista muuttolaatikkoa. 2 isoa säkkiä. 1 patja. 1 iso matto. 1 taulu. Ei ole kantajia omasta takaa. En tarvitse purkamisapua. Muuttokohteessa pysäköinti on vaikeaa. Kuorman voi tuoda sivukadulle. Katu on kävelykatu mutta siihen voi jättää muuttoauton kunhan sen merkitsee selvästi. Kadulta on portti sisäpihalle josta pääsee rappuun. Aura keskusta, rivitalo. Turku keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Aura - Lemu, 60 m² kaksio
Muuttoauton saa ajettua asunnon eteen. Pakkaamme tavarat itse ennen muuttoa. Varaston tyhjennämme itse. Kantomiehiä ei ole omasta takaa. Isoja kalusteita ovat 1kpl 160cm leveä sänky, 2kpl lasten sänkyä, kolmen hengen sohva, pesukone, 1 kpl kapea hylly, kirjoituspöytä, 1 aikuisten polkupyörä, 2 lasten pyörää, iso pihapöytä ja 8 tuolia, 3 grilliä. Aura keskusta, rivitalo. Lemu, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Aura - Aura, 150 m² omakotitalo
Osa omakotitalon tavaroista muutetaan. Suuret tavarat: piano, 3 sänkyä, sohva, vitriini, 2 "isompaa" lipastoa, 2 pienempää lipastoa ja 2 koulupöytää. Sekä vaate-ja pientavatat laatikoissa. Ei kantoapua muuttajista. Pakettiauto taittuu uuden asunnon ovelle, mikään rekka ei. Aura keskusta, omakotitalo. Aura keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Aura

Aurassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Aura »