Muuttopalvelu Brändö


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Brändössä, Brändöön tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Brändössä.

Tutustu myös Brändössä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Brändö »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Brändössä

Muutto tai kuljetus hakusessa Brändössä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Selkeää, nopeaa, edullista ja tavaroiden käsittelyn osalta hienovaraista toimintaa! Kiitokset!

Muutto Lahti - Orivesi

Erinomainen kokemus. Muutto sujui rivakasti ja tehokkaasti ammattimiehiltä, myös muuttoauto oli iso johon mahtui kaikki tavarat kerralla. Asiakaspalvelu oli kiitettävää ja hinnoittelu oli rehtiä. Itse en enää jatkossa muuttoa omin voimin tee vaan tilaan ammattilaiset tekemään homman.

Muutto Jyväskylä - Leppävesi

Muutto oli vaikea ja sen ymmärrsivät muutomiehet ja auttoivat ennemmän kuin heille kuului joten kaikki sujui kuitenkin hyvin

Muutto Riihimäki - Hyvinkää

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Brändössä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Brändö - Kuusisto, 46 m² kerrostalo kaksio
Muutetaan kaksion ja ulkovaraston tavarat, kantajat molemmissa päissä omassa takaa. Kaikki tavarat on jo pakattu ja haku käy esim. toukokuussa milloin tahansa. Mukaan lähtee mm. yksi sohva, sänky ja patjat, lastensänky, pieni ruokapöytä, pari ruokapöydän tulia ja pari pieneen menevää nojatulia, pahvilaatikoita, lisäksi harrastusvälineitä, auton renkaat. Molemmissa päissä muuttoauton saa ajettua erittäin lähelle ovea. Kuusistossa tavaroiden tulisi olla 31.5.-2.6. välisenä aikana. Brändö keskusta, kerrostalo. Kuusisto, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Veikkola - Brändö, 56 m² rivitalo kaksio
Meillä on yksi kantaja omasta takaa. Toivomme kaksi muuttajaa avuksemme. Muutamme suurimman osan laatikoista erikseen omalla autollamme. Emme tarvitse muuttotarvikkeita. Isoimmat huonekalut ovat: sohva, sänky, kirjahylly, pesukone.. Muuttoauton saa ajettua lähtöosoitteessa n. 10 metrin päähän ulko-ovesta ja kohteessa n. 20 metrin päähän. Myös varastotila on. Kohde on kaksikerroksinen rivitaloasunto. Veikkola, rivitalo. Brändö keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Brändö - Vantaa, 13 m² kerrostalo yksiö
Toivotaan muuttoa tulevan kuun ensimmäiselle viikolle. Jos mahdollista toteuttaa muutto alkuillasta esimerkiksi viiden aikaan niin tarjous myös tästä (erottele jos eri hinta kuin aiemmin päivällä,) Lähtökohde soluhuone ja tavaraa vähän. Sopii tilavaan pakettiautoon. Suurin yksittäinen esine on runkopatja. Molemmissa kohteissa saa auton oven eteen (ainakin pakettiauton kokoisen, selvästi isommalla voi olla vaikeuksia lähtöpaikassa). Brändö keskusta, kerrostalo. Martinlaakso, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Joensuu - Brändö, 80 m² rivitalo kolmio
Muuttopäivä ei ole vielä lukkoon lyöty, mutta 10. päivä alkavalla viikolla. Kaksi kantajaa yritän löytää molempiin päihin. Ei muuttolaatikoita eikä pakkausapua. Auton saa oven eteen molemmissa päissä. Joensuun asunnossa on sisällä vaatehuone ja yhtiön yhteinen autonrengashuone. Ei muuta varastotilaa. Kaksi suurta, raskasta piironkia. Toinen sisäoven korkuinen, ei-syvä, peiliovi. Lähetän kuvat ja mitat piirongeista tarvittaessa. Rantakylä-Latola, rivitalo. Brändö keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Brändö

Brändössä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Brändö »