Muuttopalvelu Akaa


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Etsi muuttofirma muuttoon Akaassa, Akaasta tai Akaaseen Muuttomaailman avulla. Yksi tarjouspyyntö päätyy yli 400 muuttofirmalle ympäri Suomea ja he voivat halutessaan jättää tarjouksen muutosta. Keskustele palvelussa muuton yksityiskohdista, vertaa ja valitse sopiva muuttopalvelu. Voit myös lukea arvosteluita muuttofirmoista, jotka ovat tehneet tarjouksen ja jättää itse arvostelun, kun muuttofirma on tehnyt muuttosi. Lataa myös muuttajan muistilista muuton apuvälineeksi.

Kilpailuta muuttopalvelu Akaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Akaassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Akaassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Akaa muuttoja ja kokemuksia

Muutto Akaasta Kuopioon

Tarvitsemme muuttoauton ja kuljettajan, ja lisäksi mielellään myös muuttolaatikoita. Muutamme Akaasta omakotitalosta (auton saa lähelle ovea) Kuopioon kerrostaloon (jossa on hissi). Huonekaluja meillä on kaksi sohvaa, tv-taso, keittiön pöytä ja tuolit, jenkkisänky (saa purettua osiin), kaksi lastensänkyä, pyykkikaappi, kirjahylly ja pari pienempää hyllyä. Kodinkoneita on pyykkikone ja kuivausrumpu. Muuttoauton tulisi olla sen verran iso että siihen mahtuisi kaikki tavarat yhdellä kertaa, ja olisi toivottavaa jos kuljettaja avustaisi kantamisessa, mutta muuten emme tarvitse lisää kantomiehiä.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen. Muuttofirma muuttoon valittiin 4 päivän harkinnan jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi Tamperelaisen muuttofirman tekemään muuttoa Akaasta Kuopioon. Muuttomaatka oli noin 280 kilometriä pitkä ja muutto tehtiin urakkahintaisena muuttajalle. Muuttoautoksi valittiin kuorma-auto, että kaikki tavarat saadaan kuljetettua yhdellä muuttokuljetuksella. Asiakkaan toiveiden mukaisesti muuttoon tuli muuttofirman puolesta vain kuljettaja, joka osallistui myös tavaroiden kantamiseen. Muuton hintaan sisältyi myös alv, polttoaineet, nokkakärryt ja suojahuovat muuttotavaroille.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Rivakkaa työtä ja myös haasteellisemmat huonekalut saatiin ehjänä perille."

Muutto Akaasta Vanha-Ulvilaan

Kotimuutto. Tarkoitus on muuttaa kaikki kodin irtaimisto, huonekalut ja piano. Jonkinverran tavaroita mahtuu henkilöautoon. Tavaraa on ylipäätään melko vähän. Osallistumme tavaroiden kantamiseen (2 henkilöä). Pakkaamisessa ja purkamisessa emme tarvitse apua. Isoimmat huonekalut ovat sänky, kirjahylly, sohva ja piano. Normaalin kokoisia ovat. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Asunnossa on pieni varastotila, joka on melko tyhjänä. Antamani muuttopäivä on vain heitto; periaatteessa mikä vain päivä elokuun loppupuolelta sopii.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muutto alkoi ripeästi kun muuttofirma Porista saatiin muuttoa suorittamaan. Muuttoautoksi valittiin 34 kuution rekka-auto ja muuttomiehiä muuttofirma lähetti muuttoon kaksi. Pitkän muuttomatkan vuoksi muutto hinnoiteltiin urakkahintaiseksi. Muuttofirman puolesta muuttoon tuli myös nokkakärryjä ja suojia muuttotavaroille. Kun kilpailutat muuton Muuttomaailmassa, voit helposti vertailla saamiasi tarjouksia yhdessä paikkaa ja valita omiin tarpeisiin sopivin muuttofirma.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Akaan sisällä

Lisäksi 80-100 muuttolaatikkoa 10-14 päivän ajaksi (sekä niille toimitus ja poisnouto). Omia kantajia ei ole lainkaan. Pesutorni, sohva, ei muita painavia esineitä. Koska matka on lyhyt, voi tehdä pienemmällä muuttoautolla kaksi matkaa. Pääsee oven eteen molemmissa kohteissa. Molemmat ns katutasossa, paitsi kohteessa pitää viedä yläkertaan tavaraa (talon 2. kerros, ei hissiä). 78m2 lisäksi 4 m2 kanahäkki. Optiona voi tarjota loppusiivouksen 78m2 koskien.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakkaan muuttoon tuli paikallinen muuttofirma Akaasta, että muutto Akaassa saataisiin suoritettua ripeästi. Muuttofirma oli katsonut parhaaksi tehdä muuton tuntihinnoittelulla. Tuntihintaiseen muuttoon sisältyi kaksi muuttomiestä, tilava muuttoauto, perälautanosturi, pehmusteet huonekaluja varten, suojaustarvikkeet, kuorman sidontaliinat, kärryt, pianonnostoliinat ja rullalauta. Muuttofirma kuuluu luotettava kumppani järjestelmään ja heillä on EU-liikenneluvat sekä vaadittava ammattipätevyys.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Hyvin hoitui muutto. Puhtaat muuttolaatikot saa lainaksi sopuhintaan. Paikallinen."

Muutto Akaasta Hämeenlinnaan

Rivitalosta kerrostaloon ja kerrostalossa on pieni hissi. Ei paljoa tavaraa, 2h max auton täyttöön, voin itsekin auttaa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Hämeenlinnalainen yritys sai tehtäväkseen lähteä tekemään muuttoa Akaasta Hämeenlinnaan. Muutto suunniteltiin urakkahinnoittelulla. Muuttofirman vaadittavat luvat ovat kunnossa joten oli helppo luottaa siihen, että tavarat kulkeutuvat ehjänä perille. Muuttofirman arvostelut ovat myös olleet positiivisia.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Suuri kiitos nopeasta ja hyvästä palvelusta."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttoporukka veti täysillä helteistä huolimatta. Auto lastattiin erittäin hyvin eikä mitään mennyt rikki. Erittäin asiallista ja hyvää palvelua!

Muutto Hyvinkää - Lahti

Ihan ok hinta ja laatu kohdillaan.

Muutto Nivala - Kalajoki

Todella nopeaa ja ystävällistä toimintaa. Suosittelen kyllä kaikille tätä firmaa.

Muutto Kangasala - Upinniemi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Akaassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Akaa - Polvijärvi, 140 m² omakotitalo
Omasta takaa löytyy 4-5 kantajaa. Tämä on vaa alustava kysely paljonko noin tulisi maksamaan muutto. Uuden asunnosta ei ole viel lyöty sopimusta lukkoon. Huonekaluja on sohvia, nojatuolia, sänkyä jne. Pesukone, tiskikone jne. Kylmäkoski Asemanseutu, omakotitalo. Polvijärvi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Akaa - Akaa, 34 m² kerrostalo yksiö
Omasta takaa saataan saada pari naisystävää kantamaan irtaimistoa (riippuen ehtiikö kukaan auttaa silloin) Irtamistolle saan myös laatikot ja pakkaan ne valmiiksi. Kantomiehiä tarvitsen ehdottomasti isojen huonekalujen siirtoon. Näitä ovat sänky (120 cm leveä), iso sohva, painava terraario (110 x 35cm), neljä vaihtelevan kokoista hyllyä (pienehköjä), noin 50 tuuman TV + tv-taso, tietokonepöytä + tuoli sekä mahdollisesti pyykinpesukone jos en ehdi päästä siitä eroon ennen muuttoa. Uskon että muuttoauton saa lähelle kerrostalon ovea. Saan irtaimiston purettua itse kunhan isot huonekalut kannetaan paikoilleen. Ei varastoista siirrettävää tavaraa. Toijala keskus, kerrostalo. Toijala keskus, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ylöjärvi - Akaa, 80 m² rivitalo kolmio
Osa pienistä tavaroista viedään itse etukäteen, muuttoautolla huonekalut ja pääosa muuttolaatikoista. Auton saa oven eteen (1 iso sänky kannetaan lähtiessä rivitalon alakerrasta takapihan kautta autolle ja kohteessa omakotitalon yläkertaan portaita pitkin). Isoimmat tavarat ovat 1 sänky ja 1 sohva. Pieni ulkovarasto (pääasiassa polkupyörät, auton renkaat ja puutarhanhoito välineet). Tarvitaan kuskin lisäksi toinen kantaja. Mahdollisesti tarvitaan apua kattolamppujen kiinnittämiseen kohteessa (ei välttämätön). Ylöjärvi keskusta, rivitalo. Toijala keskus, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Akaa - Lohja, 78 m² kerrostalo kolmio
Ei ole kantajia omasta takaa. Pesukone ja kuivausrumpu, olohuoneen sohva, parisänky , moottorisänky 90 cm, keittiönpöytä ja 6kpl tuoleja, ym kalusteita ei raskaita n.10 kpl. Muuttolaatikoita 35 kpl. Molemmissa kohteissa auton saa ajettua rapun eteen. Pientavarat pakattu valmiiksi muuttolaatikoihin. Ei pakkaus- eikä purkuapua tarvita. Ajankohta sopimuksen mukaan. Viiala keskusta, kerrostalo. Ojamo, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Akaa

Akaassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Akaaseen muutto ja kaupunkitietoa

Akaa sijoittuu Pirkanmaan maakuntaan ja siellä asustaa noin 16 900 ihmistä. Akaan kaupungin asukasluku on nousussa. Pinta-alaltaan Akaa on 314,39 km2. Akaasta tuli kaupunki, kun Viialan kunta ja Toijalan kaupunki yhdistettiin vuonna 2017 tammikuussa. Vuoden 2011 alkupuolella Akaaseen liitettiin myös Kylmäkoski. Akaassa on myös iso mämmitehdas, ja sitä myötä kaupungissa on pidetty mämminsyönnin maailmanmestaruuskisat vuonna 2005 ja 2007.

Akaan naapurikunnat ovat Hämeenlinna, Lempäälä, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti ja Hattula

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Akaa »