Muuttopalvelu Akaa


Yli 40 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Akaa

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Etsi muuttofirma muuttoon Akaassa, Akaasta tai Akaaseen Muuttomaailman avulla. Yksi tarjouspyyntö päätyy yli 300 muuttofirmalle ympäri Suomea ja he voivat halutessaan jättää tarjouksen muutosta. Keskustele palvelussa muuton yksityiskohdista, vertaa ja valitse sopiva muuttopalvelu. Voit myös lukea arvosteluita muuttofirmoista, jotka ovat tehneet tarjouksen ja jättää itse arvostelun, kun muuttofirma on tehnyt muuttosi. Lataa myös muuttajan muistilista muuton apuvälineeksi.

Kilpailuta muuttopalvelu Akaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Akaassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Akaassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Akaa muuttoja ja kokemuksia

Muutto Akaasta Kuopioon

Tarvitsemme muuttoauton ja kuljettajan, ja lisäksi mielellään myös muuttolaatikoita. Muutamme Akaasta omakotitalosta (auton saa lähelle ovea) Kuopioon kerrostaloon (jossa on hissi). Huonekaluja meillä on kaksi sohvaa, tv-taso, keittiön pöytä ja tuolit, jenkkisänky (saa purettua osiin), kaksi lastensänkyä, pyykkikaappi, kirjahylly ja pari pienempää hyllyä. Kodinkoneita on pyykkikone ja kuivausrumpu. Muuttoauton tulisi olla sen verran iso että siihen mahtuisi kaikki tavarat yhdellä kertaa, ja olisi toivottavaa jos kuljettaja avustaisi kantamisessa, mutta muuten emme tarvitse lisää kantomiehiä.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen. Muuttofirma muuttoon valittiin 4 päivän harkinnan jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi Tamperelaisen muuttofirman tekemään muuttoa Akaasta Kuopioon. Muuttomaatka oli noin 280 kilometriä pitkä ja muutto tehtiin urakkahintaisena muuttajalle. Muuttoautoksi valittiin kuorma-auto, että kaikki tavarat saadaan kuljetettua yhdellä muuttokuljetuksella. Asiakkaan toiveiden mukaisesti muuttoon tuli muuttofirman puolesta vain kuljettaja, joka osallistui myös tavaroiden kantamiseen. Muuton hintaan sisältyi myös alv, polttoaineet, nokkakärryt ja suojahuovat muuttotavaroille.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Rivakkaa työtä ja myös haasteellisemmat huonekalut saatiin ehjänä perille."

Muutto Akaasta Vanha-Ulvilaan

Kotimuutto. Tarkoitus on muuttaa kaikki kodin irtaimisto, huonekalut ja piano. Jonkinverran tavaroita mahtuu henkilöautoon. Tavaraa on ylipäätään melko vähän. Osallistumme tavaroiden kantamiseen (2 henkilöä). Pakkaamisessa ja purkamisessa emme tarvitse apua. Isoimmat huonekalut ovat sänky, kirjahylly, sohva ja piano. Normaalin kokoisia ovat. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Asunnossa on pieni varastotila, joka on melko tyhjänä. Antamani muuttopäivä on vain heitto; periaatteessa mikä vain päivä elokuun loppupuolelta sopii.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muutto alkoi ripeästi kun muuttofirma Porista saatiin muuttoa suorittamaan. Muuttoautoksi valittiin 34 kuution rekka-auto ja muuttomiehiä muuttofirma lähetti muuttoon kaksi. Pitkän muuttomatkan vuoksi muutto hinnoiteltiin urakkahintaiseksi. Muuttofirman puolesta muuttoon tuli myös nokkakärryjä ja suojia muuttotavaroille. Kun kilpailutat muuton Muuttomaailmassa, voit helposti vertailla saamiasi tarjouksia yhdessä paikkaa ja valita omiin tarpeisiin sopivin muuttofirma.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Akaan sisällä

Lisäksi 80-100 muuttolaatikkoa 10-14 päivän ajaksi (sekä niille toimitus ja poisnouto). Omia kantajia ei ole lainkaan. Pesutorni, sohva, ei muita painavia esineitä. Koska matka on lyhyt, voi tehdä pienemmällä muuttoautolla kaksi matkaa. Pääsee oven eteen molemmissa kohteissa. Molemmat ns katutasossa, paitsi kohteessa pitää viedä yläkertaan tavaraa (talon 2. kerros, ei hissiä). 78m2 lisäksi 4 m2 kanahäkki. Optiona voi tarjota loppusiivouksen 78m2 koskien.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakkaan muuttoon tuli paikallinen muuttofirma Akaasta, että muutto Akaassa saataisiin suoritettua ripeästi. Muuttofirma oli katsonut parhaaksi tehdä muuton tuntihinnoittelulla. Tuntihintaiseen muuttoon sisältyi kaksi muuttomiestä, tilava muuttoauto, perälautanosturi, pehmusteet huonekaluja varten, suojaustarvikkeet, kuorman sidontaliinat, kärryt, pianonnostoliinat ja rullalauta. Muuttofirma kuuluu luotettava kumppani järjestelmään ja heillä on EU-liikenneluvat sekä vaadittava ammattipätevyys.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Hyvin hoitui muutto. Puhtaat muuttolaatikot saa lainaksi sopuhintaan. Paikallinen."

Muutto Akaasta Hämeenlinnaan

Rivitalosta kerrostaloon ja kerrostalossa on pieni hissi. Ei paljoa tavaraa, 2h max auton täyttöön, voin itsekin auttaa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Hämeenlinnalainen yritys sai tehtäväkseen lähteä tekemään muuttoa Akaasta Hämeenlinnaan. Muutto suunniteltiin urakkahinnoittelulla. Muuttofirman vaadittavat luvat ovat kunnossa joten oli helppo luottaa siihen, että tavarat kulkeutuvat ehjänä perille. Muuttofirman arvostelut ovat myös olleet positiivisia.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Suuri kiitos nopeasta ja hyvästä palvelusta."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui mallikkaasti ja firma oli paikalla sovitusti. Jälkikäteen ajatellen olisi pitänyt ottaa toinenkin apumies niin olisi itse säästynyt tavaroiden kantamiselta ja voinut keskittyä niiden paikoilleen laittoon.

Muutto Kerava - Tuusula

Muuttomiehet olivat asiallisia ja riittävän ripeitä. Hinta sattui olemaan hyvinkin kilpailukykyinen koska yrityksellä oli samana päivänä toinen keikka viereisellä kylällä. Ostaisin tämän firman palvelut toisenkin kerran.

Muutto Hämeenkyrö - Sastamala

Homma toimi kaikkiaan hienosti varauksesta lahtien. Kannattaa unohtaa kavereiden kiusaaminen muutoilla ja antaa ammattilaisten tehda homma!

Muutto Lapinkylä - Kylmälä, 6.12.2018

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Akaassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muutto Akaa - Ikaalinen, 70 m² rivitalo kolmio
Muutto olisi tällä näkymin kuun puolivälissä. Kotimuutto, rivitalo kolomiosta samanlaiseen. Isompia tavaroita huonekalut (sohva, sänky, vuodesohva). Kantajia on omasta takaa 1-3, ehkä lisäksi tarvetta vielä kuski + 1 (tarjous myös pelekästä kuskista). En tarvi muuttolaatikoita, en pakkausapua. Molemmissa päissä muuttoauton saa ajettua ihan oven eteen. Yhteydenotot mieluummin sähköpostiin koska en työni puolesta pysty aina vastaamaan puhelimeen. Viiala keskusta, rivitalo. Ikaalinen keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 25 minuutissa
Muutto Tyrnävä - Akaa, 119 m² omakotitalo
Pesutorni kodinkoneista muutoin lähtee vain osa tavaroista. Tv taso 4-hengen ruokailuryhmä muutamat lipastot jenkki sänky + lasten sängyt sohva ym. Tyrnävä, omakotitalo. Toijala keskus, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa

Muuttoauto Akaa

Akaassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Akaaseen muutto ja kaupunkitietoa

Akaa sijoittuu Pirkanmaan maakuntaan ja siellä asustaa noin 16 900 ihmistä. Akaan kaupungin asukasluku on nousussa. Pinta-alaltaan Akaa on 314,39 km2. Akaasta tuli kaupunki, kun Viialan kunta ja Toijalan kaupunki yhdistettiin vuonna 2017 tammikuussa. Vuoden 2011 alkupuolella Akaaseen liitettiin myös Kylmäkoski. Akaassa on myös iso mämmitehdas, ja sitä myötä kaupungissa on pidetty mämminsyönnin maailmanmestaruuskisat vuonna 2005 ja 2007.

Akaan naapurikunnat ovat Hämeenlinna, Lempäälä, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti ja Hattula

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O., 13.2.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Akaa »