Muuttopalvelu Akaa


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Akaa

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Etsi muuttofirma muuttoon Akaassa, Akaasta tai Akaaseen Muuttomaailman avulla. Yksi tarjouspyyntö päätyy yli 250 muuttofirmalle ympäri Suomea ja he voivat halutessaan jättää tarjouksen muutosta. Keskustele palvelussa muuton yksityiskohdista, vertaa ja valitse sopiva muuttopalvelu. Voit myös lukea arvosteluita muuttofirmoista, jotka ovat tehneet tarjouksen ja jättää itse arvostelun, kun muuttofirma on tehnyt muuttosi. Lataa myös muuttajan muistilista muuton apuvälineeksi.

Kilpailuta muuttopalvelu Akaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Akaassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Akaassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 250 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Akaa muuttoja ja kokemuksia

Muutto Akaasta Kuopioon

Tarvitsemme muuttoauton ja kuljettajan, ja lisäksi mielellään myös muuttolaatikoita. Muutamme Akaasta omakotitalosta (auton saa lähelle ovea) Kuopioon kerrostaloon (jossa on hissi). Huonekaluja meillä on kaksi sohvaa, tv-taso, keittiön pöytä ja tuolit, jenkkisänky (saa purettua osiin), kaksi lastensänkyä, pyykkikaappi, kirjahylly ja pari pienempää hyllyä. Kodinkoneita on pyykkikone ja kuivausrumpu. Muuttoauton tulisi olla sen verran iso että siihen mahtuisi kaikki tavarat yhdellä kertaa, ja olisi toivottavaa jos kuljettaja avustaisi kantamisessa, mutta muuten emme tarvitse lisää kantomiehiä.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen. Muuttofirma muuttoon valittiin 4 päivän harkinnan jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi Tamperelaisen muuttofirman tekemään muuttoa Akaasta Kuopioon. Muuttomaatka oli noin 280 kilometriä pitkä ja muutto tehtiin urakkahintaisena muuttajalle. Muuttoautoksi valittiin kuorma-auto, että kaikki tavarat saadaan kuljetettua yhdellä muuttokuljetuksella. Asiakkaan toiveiden mukaisesti muuttoon tuli muuttofirman puolesta vain kuljettaja, joka osallistui myös tavaroiden kantamiseen. Muuton hintaan sisältyi myös alv, polttoaineet, nokkakärryt ja suojahuovat muuttotavaroille.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Rivakkaa työtä ja myös haasteellisemmat huonekalut saatiin ehjänä perille."

Muutto Akaasta Vanha-Ulvilaan

Kotimuutto. Tarkoitus on muuttaa kaikki kodin irtaimisto, huonekalut ja piano. Jonkinverran tavaroita mahtuu henkilöautoon. Tavaraa on ylipäätään melko vähän. Osallistumme tavaroiden kantamiseen (2 henkilöä). Pakkaamisessa ja purkamisessa emme tarvitse apua. Isoimmat huonekalut ovat sänky, kirjahylly, sohva ja piano. Normaalin kokoisia ovat. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Asunnossa on pieni varastotila, joka on melko tyhjänä. Antamani muuttopäivä on vain heitto; periaatteessa mikä vain päivä elokuun loppupuolelta sopii.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muutto alkoi ripeästi kun muuttofirma Porista saatiin muuttoa suorittamaan. Muuttoautoksi valittiin 34 kuution rekka-auto ja muuttomiehiä muuttofirma lähetti muuttoon kaksi. Pitkän muuttomatkan vuoksi muutto hinnoiteltiin urakkahintaiseksi. Muuttofirman puolesta muuttoon tuli myös nokkakärryjä ja suojia muuttotavaroille. Kun kilpailutat muuton Muuttomaailmassa, voit helposti vertailla saamiasi tarjouksia yhdessä paikkaa ja valita omiin tarpeisiin sopivin muuttofirma.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Akaan sisällä

Lisäksi 80-100 muuttolaatikkoa 10-14 päivän ajaksi (sekä niille toimitus ja poisnouto). Omia kantajia ei ole lainkaan. Pesutorni, sohva, ei muita painavia esineitä. Koska matka on lyhyt, voi tehdä pienemmällä muuttoautolla kaksi matkaa. Pääsee oven eteen molemmissa kohteissa. Molemmat ns katutasossa, paitsi kohteessa pitää viedä yläkertaan tavaraa (talon 2. kerros, ei hissiä). 78m2 lisäksi 4 m2 kanahäkki. Optiona voi tarjota loppusiivouksen 78m2 koskien.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakkaan muuttoon tuli paikallinen muuttofirma Akaasta, että muutto Akaassa saataisiin suoritettua ripeästi. Muuttofirma oli katsonut parhaaksi tehdä muuton tuntihinnoittelulla. Tuntihintaiseen muuttoon sisältyi kaksi muuttomiestä, tilava muuttoauto, perälautanosturi, pehmusteet huonekaluja varten, suojaustarvikkeet, kuorman sidontaliinat, kärryt, pianonnostoliinat ja rullalauta. Muuttofirma kuuluu luotettava kumppani järjestelmään ja heillä on EU-liikenneluvat sekä vaadittava ammattipätevyys.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Hyvin hoitui muutto. Puhtaat muuttolaatikot saa lainaksi sopuhintaan. Paikallinen."

Muutto Akaasta Hämeenlinnaan

Rivitalosta kerrostaloon ja kerrostalossa on pieni hissi. Ei paljoa tavaraa, 2h max auton täyttöön, voin itsekin auttaa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Hämeenlinnalainen yritys sai tehtäväkseen lähteä tekemään muuttoa Akaasta Hämeenlinnaan. Muutto suunniteltiin urakkahinnoittelulla. Muuttofirman vaadittavat luvat ovat kunnossa joten oli helppo luottaa siihen, että tavarat kulkeutuvat ehjänä perille. Muuttofirman arvostelut ovat myös olleet positiivisia.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Suuri kiitos nopeasta ja hyvästä palvelusta."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto Kuopiosta Helsinkiin sujui ongelmitta ja edullisesti. Aikataulut pelittivät ja muutto sujui nopeasti, palvelu oli asiallista.

Muutto Kuopio - Helsinki

Ripeä ja asiantunteva muuttopalvelu, selviytyi taidolla myös äärimmäisen hankalan (ja painavan) metallirunkoisen sohvasängyn siirtämisestä.

Muutto Tampere - Tampere, 30.11.2018

Koskaan ei ole muutto mennyt niin sujuvasti kuten tällä kertaa. Todella ammattitaitoista ja yksityiskohdatkin oli huomioitu viimeisen päälle. Suosittelen lämpimästi, kiitos!

Muutto Tampere - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Akaassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H., 15.12.2018

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Akaaseen muutto ja kaupunkitietoa

Akaa sijoittuu Pirkanmaan maakuntaan ja siellä asustaa noin 16 900 ihmistä. Akaan kaupungin asukasluku on nousussa. Pinta-alaltaan Akaa on 314,39 km2. Akaasta tuli kaupunki, kun Viialan kunta ja Toijalan kaupunki yhdistettiin vuonna 2017 tammikuussa. Vuoden 2011 alkupuolella Akaaseen liitettiin myös Kylmäkoski. Akaassa on myös iso mämmitehdas, ja sitä myötä kaupungissa on pidetty mämminsyönnin maailmanmestaruuskisat vuonna 2005 ja 2007.

Akaan naapurikunnat ovat Hämeenlinna, Lempäälä, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti ja Hattula

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen, 4.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Akaa »