Muuttopalvelu Pihtipudas


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pihtipudasssa, paikkakunnalle Pihtipudas tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Pihtipudasssa.

Tutustu myös Pihtipudasssa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Pihtipudas »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pihtipudasssa

Muutto tai kuljetus hakusessa Pihtipudasssa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ripeää ja ammattitaitoista palvelua. Hinnoittelu oli selkeä ja hyvä.

Muutto Lieto - Lieto

Muutto sujui kaikin puolin hyvin ja tehokkaasti. Kuljettaja (firman yrittäjä itse) kantoi tavaroita ripeästi ja antoi hyviä ohjeita, miten lastaaminen ja purku saadaan tehtyä mahdollisimman nopeasti. Myös mukavaa matkaseuraa matkalla vanhalta asunnolta uudelle. 🙂

Muutto Jyväskylä - Helsinki

Hyvää palvelua, muutto sujui nopeasti ja sujuvasti!

Muutto Kaarina - Littoinen

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pihtipudasssa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Pihtipudas - Äänekoski, 90 m² omakotitalo
Tavarat on pakattu valmiiksi laatikoihin sekä vaatetavara kestäviin säkkeihin. Muuttoon kuuluu vain huoneiston sisällä olevat tavarat ja huonekalut, jenkkisänky sekä pieni pakastearkku . Luultavasti myös kaasugrilli ja kaksi polkupyörää. Kanto myös sisälle kuuluisi Äänekoskella toimenkuvaan. Puramme itse tavarat perillä. Olemme toimittaneet varastoissa olevat tavarat jo perille joten siihen ei ole tarvetta. Itse asiassa helppo muutto Pihtipudas keskusta, omakotitalo. Äänekoski keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pihtipudas - Jyskä, 105 m²
4 kantajaa omasta takaa. Tavarat on pakattu valmiiksi ja emme tarvitse apua laatikoiden purkamisessa. Esim. sohvakalustoa ei tarvitse siirtää. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Isoja huonekaluja on: 160cm, 120cm ja 90cm sängyt, 2m pitkä keittiön pöytä tuoleineen, metrin levyinen vitriinikaappi, 3 työpöytää, 2 lipastoa, pyykkikone ja jotain pienempiä huonekaluja. 3kpl polkupyöriä. Pihtipudas keskusta, rivitalo. Jyskä, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pihtipudas - Siilinjärvi, 250 m²
Muutamme osittain, osa kalusteista jää vanhaan osoitteeseen. Omasta takaa lähtöpäässä on enintään 2 kantajaa, joista toinen vanhempi henkilö. Määränpäässä on lisäksi 1-2 kantajaa. Sängyt, sohvakalusto, ruokapöytä tuoleineen, pieni pakastin ja pesukone, lisäksi muutama pienempi pöytä, useita kaappeja (mm. iso lasivitriini) ja isohkoja kirjahyllyjä ja tauluja. Osa pienemmistä tavaroista on pakattu laatikoihin valmiiksi. Muuttolaatikoita tarvitsisimme kirjoille ym. noin 20-25 kpl. Tavaroiden purkamisen suoritamme itse kohteessa, mutta esim. tauluja emme ole vielä pakanneet valmiiksi (onko olemassa erityisiä pakkaustarvikkeita niille?). Pihtipudas keskusta, rivitalo. Siilinjärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pihtipudas - Sonkajärvi, 80 m² omakotitalo kolmio
Muutto omakotitalosta toiseen, kerroksia 1, ei pahoja portaita yms. Laatikoita on noin 35 kpl (omat) ja kodin perus irtaimisto. Auton saa ajettua ovien eteen. Tarvitaan kantamiseen osallistuva kuljettaja ja apumies (tai kaksi apumiestä). Osallistumme itse jonkin verran kantamiseen. Muutto toivotaan alkavaksi klo 9.00. Pihtipudas keskusta, omakotitalo. Sonkajärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pihtipudas

Pihtipudasssa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS, 17.2.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pihtipudas »