Muuttopalvelu Evijärvi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Evijärvellä, Evijärvelle tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Evijärvellä.

Tutustu myös Evijärvellä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Evijärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Evijärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Evijärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ylitti kaikki odotukset. Ystävällinen ja KIIREETÖN palvelu. Teki muutosta todella helpon!

Muutto Riihimäki - Joensuu

Kiitos!

Muutto Joensuu - Varkaus

aivan mahtavaa palvelua, sovitusti paikalla, ripeä kanto, suosittelen

Muutto Salo - Turku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Evijärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Evijärvi - Kristiinankaupunki, 115 m² omakotitalo
Omia kantajia on vähintään 3. Muutettavaa tavaroita on muutama vitriinikaappi, 2 moottorisänkyä, hierontapöytä, ruokapöytä + muuten suht’ normaalit romppeet Evijärvi keskusta, omakotitalo. Kristiinankaupunki keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Evijärvi - Kauhava, 35 m² rivitalo yksiö
Tarvitaan kuljettaja + 1 kantaja. Laatikoita, pakkausta tai purkamista ei tarvita, pelkkä tavaroiden siirto. Eläkeläisen tavarat. Molemmissa päissä auton saa ihan oven eteen. Tavaraa ei ole paljon. Suurimmat ovat pyykkikone, kapea sänky, pieni pakastin(n. 100l), nojatuoli, 2 hengen sohva. Lisäksi 2 hengen ruokapöytä tuoleineen, muutama kirjahyllyn pala sekä vaatteet, astiat yms pikkusälä. Pari rollaattoria. Evijärvi, rivitalo. Kauhava, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Suolahti - Evijärvi, 75 m² kerrostalo kolmio
On sohva, pesukone, parisänky, yksi yhden hengen sänky, pinnasänky jota ei voi purkaa kun ei voi enää kasata sen jälkeen. Jatkettava sänky, pieni pöytä, tv taso, 2 telkkaria, yhdistelmä rattaat, lipasto ja tuolit ja nojatuoli, lapsen pöytä ja lipasto. Pakkaan itse ja puran sitten itse. Vain muutto eli kuorman pakkaus ja kuljetus, kuorma purku ja kanto apua tarvii. Auton saa oven eteen. Ja kantajia tarvii ainaki 2 kpl. Omia kantajia 1-3 tarkka ei vielä tiedä. Suolahti keskusta, kerrostalo. Evijärvi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Monninkylä - Evijärvi, 103 m² rivitalo
Hei, Osoite josta muutetaan on Monninkylässä rivitaloasunto ja muuttoauton saa sekä etu- että takaovelle. Takaovelle olisi omasta mielestäni helpompi niin olkkarin kautta on enemmän tilaa kantaa tavaroita ulos kuin pienen eteisen kautta. Asunnon koko 103 neliötä. Tavaraa ei silti ole niin paljoa, vaan on meillä ihan vapaatakin tilaa. Valehtelisin jos väittäisin silti ettei tavaraa ole paljoa. Onhan sitä kertynyt, mutta tällä kertaa on enemmän tavaroita pahvilaatikoissa. Suurimpia yksittäisiä tavaroita ovat: kulmasohva (saa puoliksi), tv-taso, senkki, piano (painava), sängyt, tiskikone, pyykinpesukone, kuivausrumpu, arkkupakastin, terassikalusto, lasten pyörä, kesärenkaat autoon, 55 tuuman telkkari (oma aarre). Sitä harkitsen tuodaanko itse, mutta jos sen saa hyvin pakattua teille, niin voidaan laittaa kuormaanne. Osoite johon muutetaan on Evijärvellä. Kohde on yksi kerroksinen rivitalo. Muuttoauton saa kuuleman mukaan etuovelle. Meillä on yläpihalla varastotila, jossa puolilleen tavaraa. Mielellään saisi olla kuskin lisäksi apumies, mutta jos mahdollista tarjoukset voisi olla pelkästä kuljettajasta sekä kuljettaja plus kantaja. Itse olen kantajana, muita ei valitettavasti ole. Kiitos jo etukäteen mahdollisista tarjouksista. Monninkylä, rivitalo. Evijärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Evijärvi

Evijärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Evijärvi »