Muuttopalvelu Eura


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Eurassa, paikkakunnalle Eura tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Eurassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Eura »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Eurassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Eurassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Pojat tulivat etuajassa, tekivät homman rauhallisesti ja ajallaan. Asensivat jopa pesukoneen. Mielelläni maksoin koko päivän hommasta sen, minkä pyysivät.

Muutto Järvenpää - Lempäälä

Muutto Raisio- Raisio Kyllä näki heti, kun paikalle tulivat, että homma toimi, kuin unelma. Kiitos vielä ripeästä ja hyvin tehdystä muutosta.

Muutto Raisio - Raisio

Äärettömän ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu muuton suunnitteluvaiheesta kuorman purkuun asti! Aikataulut pitivät täydellisesti ja kaikki tavarat tulivat ehjinä perille monen sadan kilometrin päähän. Erinomainen kokemus!

Muutto Kouvola - Keminmaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Eurassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Eura - Kauttua, 63 m² rivitalo kolmio
Minun on ehkä mahdollisuus saada yksi kantaja omasta takaa, muuten tarvitsen kuljettajan lisäksi kantajan. Muutettavat tavarat olisivat ainoastaan kodin isot tavarat: 160cm leveä sänky, sohva, pyykinpesukone, keittiönpöytä, olohuoneen pöytä, olohuoneen sivupöytä, 2kpl lasiovellisia kirjahyllyjä ja tv-taso. Tavarat ei tarvitse kuin kantaa uuteen asuntoon, sohvaa voi joutua hieman purkamaan. Auton saa ajettua aivan vanhan asunnon oven eteen, uudessa asunnossa autoa ei taida saada aivan oven eteen. Eura keskusta, rivitalo. Kauttua, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Eura - Turku, 80 m² paritalo kolmio
Kodinkoneita ei ole (pesukone, tiskikone). Kantoapua ei tarvita. Myös pelkkä pakettiauton vuokraus riittää ilman kuskia. Eura, paritalo. Moikoinen-Pikisaari, kerrostalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Naantali - Eura, 50 m² kaksio
Normaalit sänky, sohva, nojatuolit, pyykkikone jne. Jonkin verran pakattavaa pientä tavaraa. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Tarjous sekä tavaroiden pakkaamisella ja osittaisella purkamisella sekä myös pelkällä kantoavulla. Tarvitaan Eurassa kantoapua kuskin lisäksi. Naantali keskusta, rivitalo. Eura keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Haapajärvi - Eura, 200 m²
Muutamme omakotitalosta myytyämme sen, toiselle paikkakunnalle jossa on myös omakotitalo. Emme tarvitse muuta kuin ison muuttoauton ja kantoapua, laatikot, pakkaukset ym.hoidamme itse. muuttoautolla pääsee oven eteen ja yritämme koota kaikki tavarat yhteen paikkaan jotta muutto kävisi helpommin ja ripeämmin. Meillä on sohvia ym isompia huonekaluja sekä mahdollisesti pesukone. sekä lapsille tarkoitettu mönkijä. Haapajärvi keskusta, rivitalo. Eura keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Eura

Eurassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Eura »