Muuttopalvelu Hankasalmi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Hankasalmissa, paikkakunnalle Hankasalmi tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Hankasalmissa.

Tutustu myös Hankasalmissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Hankasalmi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Hankasalmissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Hankasalmissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

suosittelen, oikein hyvä

Muutto Karkkila - Helsinki

Reipas kaveri, joka teki rivakasti hommia ja osallistui lastaukseen ja purkuun kuin olisi omia tavaroita ollut. Vahva suositus👍

Muutto Vaasa - Tampere

Muutto etelästä pohjoiseen 900km päähän onnistui oikein mukavasti! Kuljettaja oli reipas ja auttavainen, suosittelen!

Muutto Orimattila - Sirkka

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Hankasalmissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Hankasalmi - Mikkeli, 20 m² yksiö
Kyseessä olis suutarin verstaan muutto. On painavia koneita, osassa pyörät alla, mutta kynnysten yli nostoa, ym. nokkakärryjä voi käyttää. Muutama huonekalukin + pientä sälää. Koneita 7 kpl ne eivät ole isoja, mutta hankalia pakata, ei päällekkäin. Prässi, ompelukoneita (2), putsikone, työkaluja. Mikkelissä purku kadulta suoraan sisään. Hankasalmella ~10m loiva ylämäki lastauspaikkaan. Työvoimaa; muuttofirmasta muuttomies & kuski joka osallistuu myös kantamiseen. Allekirj.hoitaa kolme muuttomiestä itsensä lisäksi. Hankasalmi keskusta, rivitalo. Mikkeli keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 30 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hankasalmi - Vantaa, 60 m² kerrostalo kaksio
Pienen kaksion perushuonekalut ja tavarat. Kantoapua on 1 hlö. Tarjous myös 1 kantajan kera. Painavimmat pyykkikone, 140cm sänky ja pakastin. Hankasalmi keskusta, kerrostalo. Hiekkaharju, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hankasalmi - Jyväskylä, 45 m² kaksio
Tavaraa on pienen kaksion verran + varasto, kaikki pakattu valmiiksi. Edellisessä muutossa mahtui juuri ja juuri isoon 17m3 pakettiautoon. Kantajia omasta takaa 2, eli 1-2 muuttomiestä olisi hyvä saada muuttoauton mukana. Isoja tavaroita: sohva, sänky, pesukone. Hankasalmi keskusta, rivitalo. Kortepohja, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hankasalmi - Kuopio, 50 m² kaksio
Asunnosta muutetaan huonekalut (sohva, kirjahylly, lipasto, pakastin ja sänky) ja noin 10 muuttolaatikkoa varastoon. Kantajia on yksi, mutta en voi kantaa raskaita huonekaluja. Toiveena olisi siis saada kuljettajan lisäksi vielä yksi kantaja. Muuttolaatikoille, pakkaustarvikkeille tai pakkaus-/purkuavulle ei ole tarvetta. Muuttoauton saa ajettua suoraan oven eteen. Hankasalmi keskusta, rivitalo. Jynkkä, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Hankasalmi

Hankasalmissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Hankasalmi »