Muuttopalvelu Hanko


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Hankossa, paikkakunnalle Hanko tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Hankossa.

Tutustu myös Hankossa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Hanko »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Hankossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Hankossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki sujui tarjouspyyntöön vastaamisesta muuttokuorman kuljettamiseen toiseen kaupunkiin todella ammattitaitoisesti ja helposti. Erityisplussat hyvästä asiakaspalvelusta ja edullisesta hinnasta.

Muutto Porvoo - Helsinki

Muutto kerrassaan täydellinen, pojat ahkeria, ei taukoja, muuttofirma luotettava, suosittelemma 10+

Muutto Kempele - Tupos

Sujuva muutto Jyväskylä-Turku, sovitut aikataulut piti minuutilleen. Ehdottomasti suosittelen sen sijaan, että rupeaisi pelkkää pakua vuokraamaan.

Muutto Jyväskylä - Turku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Hankossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kangasala - Hanko, 57 m² luhtitalo kaksio
Kaiken pakkaan itse, joten erillisiä materiaaleja sitä varten en tarvitse. Painavin yksittäinen kuljetettava lienee pesukone. Kummassakin kohteessa auton saa ihan oven eteen ja Kangasalan päässä se on maakerros jolloin ei oli mitään rappusia. Hangossa on hissi. Erillisiä kantajia minulla ei valitettavasti ole tiedossa, ellei niitä tällä välillä ilmene. Tässä olisi mielestäni oleellisimmat tarvittavat tiedot. Kerron lisää tarvittaessa. Lopuksi vielä, että päivät 11 tai 12 olisivat ne joita olen ajatellut. Kangasala keskusta, luhtitalo. Hanko keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lahti - Hanko, 58 m² kerrostalo kaksio
2 kantajaa on ja mielellään ainakin yksi riski mies lisää. Muuttolaatikot on ja kaikki on jo pakattu eikä purkamisessa tarvitse apua. 2 kpl 3 istuttavaa sohvaa joista toinen divaani ja sen saa kahteen osaan, 160cm levee sänky patja ja runko patja sängyt kahdessa osassa, pyykkikone ja tiskikone. Paria lipastoa (pienempi ja isompi sekä yöpöytä) ja yhtä senkkiä ei tahdota purkaa osiin jos ei ole pakko, mut vaatekaappi ja pari muuta pikku kirjahyllyä puretaan osiin. Koko lasinen pieni vitriini (puretaan osiin) Useampi peili, taulut ja yksi iso tv vaativat hellempää käsittelyä ja tarkkuutta pakkaamisessa. Hirvittävä määrä laatikoita ja jätesäkkejä ainakin 15kpl joissa kaikki vaatteet. Myllypohja-Koiskala, kerrostalo. Hanko keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kyröskoski - Hanko, 43 m² rivitalo kaksio
Yksiön kaulusteet, sänky 90 cm, pesukone, 2 polkupyörää, astialaatikoita, kirjoja ym. m.10 laatikkoa. Ei tarvitse muuttolaatikoita. Kyröskoskeela pääsee oven eteen, samoin Hangossa kerrostalon eteen. Hangon asunto on ensimmäinen asuinkerros, yhdet portaat ylös. Tarvitsen kuljettajan, yksi ystävä tulee kantomieheksi. Tavaroiden pakkaamisessa ja purkamisesssa ei tarvitse apua. Kyröskoski, rivitalo. Hanko keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 30 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Narva - Hanko, 35 m² kesämökki yksiö
Muutan kesämökiltä johon on ahdettu myös suurin osa entisen kaupunkiasunnon tavaroista joten muutetaan ikään kuin kaikki tavarat vaikka kesämökin tavaroita jätetään. Olen itse kantajana lähtöpisteessä ja perillä on lisäkseni toinen kantaja. Tulisin itse myös muuttoauton kyytiin. Matkalla jätettäisiin kaksi huonekalua Helsingin Pikku-Huopalahteen. Tarvitsen yhden kantomiehen kuljettaja lisäksi. En tarvitse muuttolaatikoita. Ei kodinkoneita eikä hirveän raskaita huonekaluja. Molemmissa päissä muutamia rappusia, muuttoauton saa pihaan oven lähelle. Varastotilasta mukaan tulevat muuttolaatikot puran ennalta pihaan. Narva, kesämökki. Hanko keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 25 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Hanko

Hankossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Hanko »