Muuttopalvelu Hammarland


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Hammarlanissa, Hammarlaniin tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Hammarlanissa.

Tutustu myös Hammarlanissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Hammarland »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Hammarlanissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Hammarlanissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ammattilaisia, pomo oli pomo, ystävällisiä, homma hoitui hienosti pitkästä muuttomatkasta huolimatta.

Muutto Hämeenlinna - Oulu

Muuttoauto saapui täsmälleen sovittuna aikana. Tehokasta toimintaa ja kohteliaat muuttomiehet, kohtelivat tavaroita hellävaraisesti. Olen tyytyväinen.

Muutto Järvenpää - Järvenpää

Muuttomiehet olivat todella reippaita ja jaksoivat hoitaa koko muuton kunnialla, vaikka olikin iso muutto.

Muutto Sipoo - Laukkoski

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Hammarlanissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Hammarland - Helsinki, 60 m² kerrostalo kaksio
Muutan yksin, tarvitsisin kantomiehiä. Saan mahdollisesti kämppikseltä hieman apua. Minulla on omat laatikot/kassit jne. Sohva, sänky ja nojatuolit eivät mahdu hissiin, muuten pitäisi huonekalut mahtua. Pyykinpesukone on painavin mutta se mahtuu hissiin, luulen että sisäpihan kautta pääsee oven eteen jolloin ei olisi portaita lainkaan, mutta en ole tästä varma (enkä ole varma kuinka iso auto mahtuu sisäpihalle). Muuten on ulko-ovelta muutama porras ykkös kerrokseen. Hammarland keskusta, kerrostalo. Eira - Hernesaari, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hammarland - Helsinki, 52 m² kerrostalo kaksio
Ei kantajia omasta takaa, kantajat tarvitaan. Ei tarvetta muuttolaatikoille, pakkaustarvikkeille, eikä tarvetta pakkaamiseen tai purkamiseen. Huonekaluja: Ikean kirjahylly, parisänky, 3-istuttava sohva, painava sohvapöytä, nojatuoli, tuoleja, tv-taso, pieni lipasto, ei kodinkoneita. Muuttoauton saa ajettua talon eteen kummassakin kohteessa, lähtöpisteessä kantomatka pidempi sisäpihan poikki. Varastotilaa kaksi kellarikomeroa ( lähinnä vaatelaatikoita) Hammarland keskusta, kerrostalo. Käpylä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hammarland - Helsinki, 120 m² rivitalo
Muutamme 2-tasoisesta rivitalosta, jossa muuttoauton saa aivan oven eteen ja isoimmat tavarat sisääntulokerroksessa yksitasoiseen omakotitaloon. Asukkaina 2 aikuista ja 2 pientä lasta, osa nykyisistä kalusteista ei lähde matkaan. Tarve muuttomiehille ja kuljettajalle, pakkaamme ja puramme tavarat itse. Tarve lisäksi noin 100kpl muuttolaatikoita noin viikoksi. Muuttopäivä arkipäivänä. Hammarland keskusta, rivitalo. Veräjämäki, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hammarland - Nurmijärvi, 100 m² rivitalo
100m2 asunnon huonekaluista puolet hävitetty ennalta. Tavaroiden on laskettu mahtuvan 47m2 asuntoon. Ei sänkyjä, ei sohvia, muutama kirjahylly (purettuna), lipasto, pari pöytää, tuoleja noin 10 kpl, muuttolaatikoita 50 kpl, pahvilaatikoita 50 kpl, polkypyörä, auton renkaat, muutama pihaveistos (30-50kg?), vaatesäkkejä, mattoja. Muuttaja vie kaikki helposti rikkoutuvat tavarat itse henkilöautolla. Muuttaja on paikalla Hammarlandissa muuttopäivänä, mutta pääsääntöisesti ei osallistu kantamiseen. Muuttofirma saa avaimet Nurmijärven asuntoon, jonne he kantavat tavarat ja jättävät avaimen muuttajan itse tullessa paikalle vasta myöhemmin. Hammarlandissa muuttoauto pitää mahdollisesti jättää parkkipaikalle (10m asunnon ovesta) koska rinteen takia oven eteen on hankala ajaa. Tarjoukseen tulee sisältyä 50 kpl vuokrattavia muovisia muuttolaatikoita, jotka tulee toimintaa Hammarlandin asuntoon kaksi viikkoa ennen muuttoa ja jotka tulee noutaa Nurmijärveltä noin viikon kuluttua muuttöpäivästä (eli vuokra-aika noin 3 vkoa). Voit myös tehdä tarjouksen ilman vuokrattavia muuttolatikoita, mutta mainitse silloin asia tarjouksessa! Tavarat ovat huolella pakattuja ja huonekalut suojattuja, joten tämän pitäisi olla hyvin helppo muuttotyö. Hammarland keskusta, rivitalo. Nurmijärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 20 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Hammarland

Hammarlanissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Hammarland »