Muuttopalvelu Harjavalta


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Harjavaltassa, paikkakunnalle Harjavalta tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Harjavaltassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Harjavalta »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Harjavaltassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Harjavaltassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ajallisesti muuttoon meni reilu kaksi tuntia, vaikka toisessa osoitteessa ei ollut edes hissiä. Reippaita muuttajia olivat!

Muutto Lahti - Lahti

Reipas kaveri, joka teki rivakasti hommia ja osallistui lastaukseen ja purkuun kuin olisi omia tavaroita ollut. Vahva suositus👍

Muutto Vaasa - Tampere

Pieni muutto sujui odotuksia ripeämmin, miehet olivat ajoissa paikalla ja hoitivat homman alusta loppuun sovitusti.

Muutto Kuopio - Kuopio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Harjavaltassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Harjavalta, 23 m² kerrostalo yksiö
Kantajia omasta takaa 2 hlöä. Kuljettajan lisäksi ei tarvita kantomiehiä. Muuttolaatikoita tai muita pakkaustarvikkeita ei tarvita. Helsingissä Kampissa helppo kanto maantason asunnosta vain yhdet matalat rappuset ja Harjavallassa kanto maan tasolle. Isoja/ painavia kalusteita yksi jenkkisänky ja umpipuulipastot, mutta kantoa helpottamaan on varustauduttu jo liinoilla. 🙂 Lapinlahdenkadulle pääsee usein helposti aivan ovien eteen, ainakin hyvin lähelle. Asunnon lisäksi ei varastotilaa. Tarjoukset sähköpostiin, kiitos! Kamppi - Ruoholahti, kerrostalo. Harjavalta keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pori - Harjavalta, 30 m² kerrostalo yksiö
Yksiöstä muutetaan joten ei hirveästi tavaraa ja osan pienistä tavaroista saatamme viedä etukäteen. Pakettiautoa emme omistaja, joten tarvitsemme apua. Tavarat pakataan itse ja puretaan paikoilleen, emme myöskään tarvitse muuttolaatikoita. Meitä on kaksi kantajaa mutta apua mieheni tarvitsisi sängyn, pesukoneen ja sohvan kantamisessa. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen ja rappusia asunnoltamme ulko-oville on noin 10. Musa-Tiiliruukki, kerrostalo. Harjavalta keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Harjavalta - Hämeenlinna, 36 m² kerrostalo yksiö
Toivomani muuttopäivät ovat vaihtoehtoisia eli yksi muuttopäivä riittää kyllä. Kantajia ei ole tiedossa tällä hetkellä eli kantoapuakin tarvitsisin. Onko mahdollista tulla itsekin muuttoauton kyydissä (itselläni ei ole autoa)? Muuttolaatikoita tarvitsen. Moottorisängyn pakkaus ja kuljetus vaatii huomiota, samoin pesukoneen. Avokirjahylly, vuodesohva ja keittiön pöytä tuoleineen ovat muita huonekaluja. Lisäksi lipasto, pieni yöpöytä ja kevyt nojatuoli. Parvekkeella olevassa pöydässä on lasilevy (en tiedä saako sen kuljetettua sellaisenaan vai pitääkö se ensin itse purkaa osiin?). Muuttoauton saa ajettua Harjavallan asunnolla pelastustietä pitkin talon takaoven eteen. Alakerrassa on asukkaan polkupyörä ja irtaimistovarasto. Harjavalta keskusta, kerrostalo. Hämeenlinna keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Harjavalta - Kaavi, 94 m² kerrostalo
2 kantajaa. Kuljettajan lisäksi ei tarvitse muita kantajia. Huoneistossa hankalimpia huonekaluja sohva, pakastin ja pyykinpesukone. Muutto laatikoita emme tarvitse. Muutto auton saapi ajettua ulkooven eteen. Alakerrassa on häkkivarasto. Nykyinen asunto on kerrostalo 4h+k, 2 kerroksesta ja siellä Kaavilla on rivitalo 4h+k+s yksikerroksinen rivitalo. Harjavalta keskusta, kerrostalo. Kaavi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 11 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Harjavalta

Harjavaltassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Harjavalta »