Muuttopalvelu Heinävesi


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Heinävesissa, paikkakunnalle Heinävesi tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Heinävesissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Heinävesi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Heinävesissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Heinävesissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hienosti hoidettu muutto. Muuttoauto meidän koti-irtaimistolle oikein hyvän kokoinen (47 m3). Aikataulun sovittelu erittäin joustava ja kaikki tapahtui sovitun mukaisesti. Suosittelemme. Varma valinta.

Muutto Kuhmo - Porvoo

Kiitos muuttomiehille, kaikki meni juuri niin kuin oli sovittu👍ystävällinen palvelu ja hintakin kohdallaan.

Muutto Kotka - Espoo

Muutto tapahtui sovittuna aikana ja sujui oikein mutkattomasti. Luotettavaa ja hyvää palvelua! Suosittelen!

Muutto Jyväskylä - Jyväskylä

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Heinävesissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Heinävesi, 59 m² paritalo kaksio
Ei kantajia omasta takaa. Ei erityisen isoja tai painavia huonekaluja tai esineitä. (Muuttoon kuuluu sohva, kevyt sänky, sohvapöytä, ruokapöytä, 6 tuolia, nojatuoli, kirjahylly/hyllystö, televisio, televisiopöytä, pesukone , A-tikkaat sekä astioita ja pienempää tavaraa laatikoissa). Tarvitaan muuttolaatikoita. Ei tarvita apua tavaroiden pakkaamiseen tai purkamiseen. Muuttoauton voi ajaa noin 5m:n päähän ovesta. Valittu päivämäärä ei ole vielä varma mutta muutto tapahtuisi maaliskuun toisella puolikkaalla. Länsi-Pakila, paritalo. Heinävesi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Heinävesi, 63 m² kolmio
Raskaimmat muutettavat tavarat ovat piano, sekä iso kirjahylly (menee osiin) kirjoineen. Muuten tavaraa on tavallisen kaksion/kolmion verran. Muuttoon tarvitaan ehdottomasti pianon kantoon kykenevä ja muutenkin reipas kuljettaja. Muuttoapulaisia on Helsingissä (kuljettajan lisäksi) noin 5 hlöä. Päämäärässä Heinävedellä apulaisia on kuskin lisäksi vain 2 hlöä. Yksi pikkuautollinen tavaraa ja lemmikit menevät eri kyydillä. Maunula-Suursuo, rivitalo. Heinävesi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Heinävesi - Koskenvarsi, 80 m² omakotitalo kolmio
Kotimuutto. 2 aikuista ja 2 lasta. Aikuiset pystyy avustamaan kantamisessa. Ei tarvetta muuttolaatikoille. Perus ok- talosta muutto, tavaraa ei ole älyttömästi, koska paikka josta muutetaan on oma, ei tarvitse viedä mukana kaikkea mahdollista. Isompia tavaroita on: parisänky, sänkyjä 5, lipastoja, keinutuoli, pesukone, tv, pakastin. laatikoita on jonkinverran, muovilaatikkoa ja banaanilaatikkoa. Heinävesi keskusta, omakotitalo. Koskenvarsi, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Juva - Heinävesi, 73 m² kerrostalo kolmio
Kyseessä yksinäinen naisihminen, joka tarjousvaihtoehdossa 1 itse hommaa muuttolaatikot ja vaihtoehdossa 2 tarvitsee 30 kpl normimuuttolaatikoita (mm. kirjoille ja astioille). Laatikoiden toimitus tässä vaihtoehdossa Juvalle. Kuskin lisäksi 1 henkilö kantoavuksi lähtö- ja tulopaikakunnalla. Ei huomattavan painavia huonekaluja. Varastona häkkikomero, jonka tyhjäys myös. Kerrostalon oven eteen auton saa, mutta okt, johon muutto tapahtuu vaatii noin 20 m kantomatkan. Juva keskusta, kerrostalo. Heinävesi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Heinävesi

Heinävesissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Heinävesi »