Muuttopalvelu Heinävesi


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Heinävesissa, paikkakunnalle Heinävesi tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Heinävesissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Heinävesi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Heinävesissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Heinävesissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Todella iso apu muutossa ja huikean tehokas porukka! Eipä jatkossa enää kannata muuttoja ilman heitä tehdäkään. Suosittelen!

Muutto Turku - Raisio

Todella helppo, kohtelias ja hyvä palvelu - muuttaminen on helppoa ja stressitöntä 🙂

Muutto Turku - Helsinki

Erittäin ammattitaitoinen ja mukava muuttopalvelu. Suosittelen lämpimästi.

Muutto Siilinjärvi - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Heinävesissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Etelä-Savo

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Heinävesi, 63 m² kolmio
Raskaimmat muutettavat tavarat ovat piano, sekä iso kirjahylly (menee osiin) kirjoineen. Muuten tavaraa on tavallisen kaksion/kolmion verran. Muuttoon tarvitaan ehdottomasti pianon kantoon kykenevä ja muutenkin reipas kuljettaja. Muuttoapulaisia on Helsingissä (kuljettajan lisäksi) noin 5 hlöä. Päämäärässä Heinävedellä apulaisia on kuskin lisäksi vain 2 hlöä. Yksi pikkuautollinen tavaraa ja lemmikit menevät eri kyydillä. Maunula-Suursuo, rivitalo. Heinävesi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Heinävesi - Koskenvarsi, 80 m² omakotitalo kolmio
Kotimuutto. 2 aikuista ja 2 lasta. Aikuiset pystyy avustamaan kantamisessa. Ei tarvetta muuttolaatikoille. Perus ok- talosta muutto, tavaraa ei ole älyttömästi, koska paikka josta muutetaan on oma, ei tarvitse viedä mukana kaikkea mahdollista. Isompia tavaroita on: parisänky, sänkyjä 5, lipastoja, keinutuoli, pesukone, tv, pakastin. laatikoita on jonkinverran, muovilaatikkoa ja banaanilaatikkoa. Heinävesi keskusta, omakotitalo. Koskenvarsi, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Juva - Heinävesi, 73 m² kerrostalo kolmio
Kyseessä yksinäinen naisihminen, joka tarjousvaihtoehdossa 1 itse hommaa muuttolaatikot ja vaihtoehdossa 2 tarvitsee 30 kpl normimuuttolaatikoita (mm. kirjoille ja astioille). Laatikoiden toimitus tässä vaihtoehdossa Juvalle. Kuskin lisäksi 1 henkilö kantoavuksi lähtö- ja tulopaikakunnalla. Ei huomattavan painavia huonekaluja. Varastona häkkikomero, jonka tyhjäys myös. Kerrostalon oven eteen auton saa, mutta okt, johon muutto tapahtuu vaatii noin 20 m kantomatkan. Juva keskusta, kerrostalo. Heinävesi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Juva - Heinävesi, 49 m² kaksio
Kyseessä mies, joka tarjousvaihtoehdossa hommaa itse muuttolaatikot. Ei huomattavan painavia huonekaluja. Kerrostalon oven eteen auton saa, mutta okt, johon muutto tapahtuu vaatii noin 20 m kantomatkan. Juva keskusta, rivitalo. Heinävesi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Heinävesi

Heinävesissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Heinävesi »