Muuttopalvelu Heinola


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Heinola

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Jättämällä tarjouspyynnön muutostasi Heinolaan, Heinolassa, Heinolasta saat tavoitettua yli 300 kotimaista muuttofirmaa ympäri Suomea. Sopiva muuttopalvelu löytyy varmasti, kun vertaat palveluita ja luet sensuroimattomat arvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista. Lue myös rahanarvoisia muuttovinkkejä Muuttomaailman sivuilla ja tulosta itsellesi Suomen kattavin muuttajan muistilista helpottamaan muuton alkua, keskivaihetta ja loppua.

Kilpailuta muuttopalvelu Heinola »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Heinolassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Heinolassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Heinola muuttoja ja kokemuksia

Muutto Heinolasta Jyväskylään

Sinkku naisen vähäiset tavarat Heinolasta Jyväskylään. Ei ole pesukonetta tai painavia lipastoja. Vaikein ehkä parisänky.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 1 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuttaja valitsi nopeasti ensimmäisen muuttofirmalta saadun tarjouksen muuttoon.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttofirma muuttoon Heinolasta Jyväskylään löytyi Helsingistä. Muuttomatka oli noin 120 kilometriä ja tarjous muutosta tehtiin urakkahintaisena. Muuttofirmalta muuttoon saapui yksi muuttomies joka huolehti siitä, että tavarat saatiin lastattua oikein autoon ja joka myös osallistui tavaroiden kantamiseen. Muuton kustannuksiin sisältyi myös polttoaineet, ajokilometrit, alv ja vastuuvakuutukset.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Tampereelta Heinolaan

Kysymyksessä on kerrostalokaksion itse pakattujen tavaroiden muutto yksitasoiseen rivitalokaksioon. Lähtöpäässä hissi on niin pieni, ettei sinne mahdu mm. sohva, sänky eikä yksi iso kaappi. Pesukone mahtuu hissiin, muistaakseni. Asunnon lisäksi muutettavana on pienen kellarikomeron tavarat sekä polkupyörä. Omasta takaa löytyy ehkä pari "amatöörikantajaa", joiden hyödyllisyydestä en tiedä. Muuttoautolle on lähtiessä kaksi vaihtoehtoa, joissa molemmissa pääsee oven eteen, mutta toinen on porttikongin takana, mikä ehkä rajoittaa muuttoauton kokoa. Toisessa päässä saattaa myös olla niin, ettei muuttoautolla pääse ihan oven eteen, mutta kantomatkaa ei ole juuri 10 metriä enempää.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 8 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttajaksi valittiin Tamperelainen kuljetusyritys auttamaan muutossa Tampereelta Heinolaan. Kuljetusliikkeen puolesta muuttoon tuli kuorma-auto ja kaksi muuttomiestä. Pitkän välimatkan vuoksi tarjous oltiin tehty urakkahintaiseksi. Muuttoautossa oli suojahuopia muuttotavaroille ja nokkakärryt raskaampia esineitä varten. Muuton yksityiskohdista puhuttiin muuttajan kanssa puhelimitse, ja loput asiat muuttoon liittyen lyötiin lukkoon siinä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Aivan loistava muuttokokemus! Kaikki sujui hienosti eikä muuttomiehiltä palanut pinna, vaikka hissi meni lähtöpaikassa rikki. Ehdottomasti voin suositella."

Muutto Heinolasta Lahteen

Noin 40 muuttolaatikkoa, kuljettajan lisäksi yksi kantomies.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi nopeasti tarjouspyynnön jättämisen jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Riihimäeltä valittiin ja muutto Heinolasta Lahteen pystyi alkamaan viihtyisämmin. Muuttofirma lähetti muuttoon 3 muuttomiestä ja ison kuorma-auton muuttoautoksi. Muutto tehtiin tuntihinnoitellusti niin, että siirtymisistä ei tullut kustannuksia ja ainoastaan kantamisesta maksettiin. Muuttofirma toimitti myös muuttolaatikot muuttajalle. Yrityksen liikenneluvat ovat kunnossa ja muuttofirma on luotettava kumppani tilaajavastuu.fi palvelussa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muuttoauto ja -miehet tulivat täsmälleen sovittuna aikana. Työ sujui ripeästi ilman tupakka- ym taukoja ja kaverit olivat lisäksi mukavasti sosiaalisia. Kaikki kolme tervehtivät meitä käsipäivällä ja esittelivät itsensä, siitä ylimääräinen kiitos!"

Muutto Järvenpäästä Heinolaan

Perheen muutto uuteen asuntoon. Muuttolaatikoita tarvitaan 10 kpl. Pakkaamis- tai purkamisapua ei tarvita. Piano ja kulmasohva vaativat kantomiehiä. Auton saa ajettua lähes oven eteen, etäisyys 10 m. Varastotilat tyhjennämme itse.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai kaikkiaan 3 huikeaa tarjousta.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Riihimäkeläisen yrityksen tekemään muuttoa Järvenpäästä Heinolaan. Muutto oli suoritettu tuntihinnoittelulla ja räätälöity tarkasti asiakkaan tarpeita ajatellen. 2 ammattimaista muuttomiestä hoitivat lastauksen ja purkamisen molemmissa päissä antaen asiakkaalle aikaa hoitaa muita tärkeitä asioita muutossa. Muuttofirman ammattilaisten lisäksi muuttoon tuli mukaan kuorma-auto, nokka- ja pumppukärryt, alv, liikennelupa. Yritys kuuluu luotettava kumppani ohjelmaan tilaajavastuu.fi palvelussa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki muuten ok, mutta kertakäyttöisten lainalootien kappalehinta yllätti suolaisuudellaan"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ei moitittavaa.

Muutto Muurame - Jyväskylä

Muutosta ei olisi tullut mitään ilman ammattilaisia ja heidän kalustoaan. Fiksut ammattitaitoiset miehet hoitivat homman kiitettävästi. Palvelu oli jokaisen euron arvoinen. Kiitos!

Muutto Pori - Pori

Kaikki sujui nopeasti ja kuten oli sovittu.

Muutto Kajaani - Kaarina

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Heinolassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Myrskylä - Heinola, 73 m² kolmio
Ei muuttolaatikoita. Muutettavat tavarat. Sohva (lev.2.5m), 2 nojatuolia (pesä mallia 0.6m2), 2sänkyä ( runkopatja- ja seniorisänky), talonpoikainen sivustavedettävä sohva (leveys 1.8), tv-taso (2.0m) ja vanha puinen kevyt kaappi (1.2x1.0), sähköhella, astianpesukone, pyykinpesukone, jääkaappi. Varastoon katutasossa viedään polkupyörä, potkukelkka ja mahdollisesti jotakin muutakin em.kalusteista. Talon 1kerros on katutasossa ja asunto mihin tavarat kannetaan kaksien rappusten päässä, toisessa kerroksessa. Talon eteen voi ajaa auton Myrskylä keskusta, rivitalo. Heinola keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pudasjärvi - Heinola, 45 m² rivitalo kaksio
Kotimuutto. Isoimmat tavarat ovat sohva (230cm, rahin saa irrotettua), kaksi ikean hyllyä (77x147cm), kaksi pientä senkkiä (n.100x70cm), tv-taso (100x40cm), sänky (120x200cm) ja pyykinpesukone. Lisäksi laatikot joita tulee n. 10-15 kpl ja jätesäkkejä 5 kpl. Kantajia tulisi omasta takaa kumpaankin päähän vähintään 3 minun lisäkseni, mahdollisesti enemmänkin. Muuttoauton saa ajettua Pudasjärven päässä oven eteen ja mahdollisesti myös Heinolassa. Pudasjärvi keskusta, rivitalo. Heinola keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Heinola - Turku, 65 m² kerrostalo kolmio
Asunnon lisäksi myös kellarikomero ja parvekekalusteita. Jonkun verran huone/parvekekasveja. Muuttolaatikoita tarvitaan vain jos muovisia ja ne voi palauttaa Turkuun. Yksi hieman raskaampi lasikaappi jonka saa kuitenkin kahdessa osassa, ainoa kodinkone on pesukone. Muuttoauton saa oven eteen kummassakin päässä. Kuski ja kantaja tarvitaan. Yhteydenotot vain sähköpostitse. Heinola keskusta, kerrostalo. Kärsämäki-Urusvuori-Halinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Savonlinna - Heinola, 35 m² rivitalo yksiö
Meillä on vain 1 kantaja joten 1 kantaja tarvitaan lisää. Pyykinpesukone ja jenkkisänky patjoineen ovat suurimmat. 2 nojatuolia, 2 isoa tv:tä, pieniä laatikostoja, olohuoneen pöytä, vaatesäkkejä, pahvilaatikoita, (myös varastosta). Kellarpelto-Rantakoivikko, rivitalo. Heinola keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Heinola

Heinolassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Heinolaan muutto ja kaupunkitietoa

Heinola on Suomen kaupunki, joka sijaitsee 30 kilometrin päässä Lahdesta Päijät-Hämeen maakunnassa. Heinolassa asuu reippaat 19 000 ihmistä ja pinta-alaltaan se on 839,28 km². Kaupungista löytyy myös pari isoa työllistävää puunjalostusteollisuuslaitosta, jotka ovat Stora Enso ja Versowood.

Heinolan naapurikunnat ovat Asikkala, Hartola, Iitti, Kouvola, Lahti, Mäntyharju, Pertunmaa ja Sysmä.

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H., 13.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Heinola »