Muuttopalvelu Heinola


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Heinola

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Jättämällä tarjouspyynnön muutostasi Heinolaan, Heinolassa, Heinolasta saat tavoitettua yli 250 kotimaista muuttofirmaa ympäri Suomea. Sopiva muuttopalvelu löytyy varmasti, kun vertaat palveluita ja luet sensuroimattomat arvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista. Lue myös rahanarvoisia muuttovinkkejä Muuttomaailman sivuilla ja tulosta itsellesi Suomen kattavin muuttajan muistilista helpottamaan muuton alkua, keskivaihetta ja loppua.

Kilpailuta muuttopalvelu Heinola »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Heinolan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Heinolasta Jyväskylään

Sinkku naisen vähäiset tavarat Heinolasta Jyväskylään. Ei ole pesukonetta tai painavia lipastoja. Vaikein ehkä parisänky.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 1 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuttaja valitsi nopeasti ensimmäisen muuttofirmalta saadun tarjouksen muuttoon.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttofirma muuttoon Heinolasta Jyväskylään löytyi Helsingistä. Muuttomatka oli noin 120 kilometriä ja tarjous muutosta tehtiin urakkahintaisena. Muuttofirmalta muuttoon saapui yksi muuttomies joka huolehti siitä, että tavarat saatiin lastattua oikein autoon ja joka myös osallistui tavaroiden kantamiseen. Muuton kustannuksiin sisältyi myös polttoaineet, ajokilometrit, alv ja vastuuvakuutukset.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Tampereelta Heinolaan

Kysymyksessä on kerrostalokaksion itse pakattujen tavaroiden muutto yksitasoiseen rivitalokaksioon. Lähtöpäässä hissi on niin pieni, ettei sinne mahdu mm. sohva, sänky eikä yksi iso kaappi. Pesukone mahtuu hissiin, muistaakseni. Asunnon lisäksi muutettavana on pienen kellarikomeron tavarat sekä polkupyörä. Omasta takaa löytyy ehkä pari "amatöörikantajaa", joiden hyödyllisyydestä en tiedä. Muuttoautolle on lähtiessä kaksi vaihtoehtoa, joissa molemmissa pääsee oven eteen, mutta toinen on porttikongin takana, mikä ehkä rajoittaa muuttoauton kokoa. Toisessa päässä saattaa myös olla niin, ettei muuttoautolla pääse ihan oven eteen, mutta kantomatkaa ei ole juuri 10 metriä enempää.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 8 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttajaksi valittiin Tamperelainen kuljetusyritys auttamaan muutossa Tampereelta Heinolaan. Kuljetusliikkeen puolesta muuttoon tuli kuorma-auto ja kaksi muuttomiestä. Pitkän välimatkan vuoksi tarjous oltiin tehty urakkahintaiseksi. Muuttoautossa oli suojahuopia muuttotavaroille ja nokkakärryt raskaampia esineitä varten. Muuton yksityiskohdista puhuttiin muuttajan kanssa puhelimitse, ja loput asiat muuttoon liittyen lyötiin lukkoon siinä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Aivan loistava muuttokokemus! Kaikki sujui hienosti eikä muuttomiehiltä palanut pinna, vaikka hissi meni lähtöpaikassa rikki. Ehdottomasti voin suositella."

Muutto Heinolasta Lahteen

Noin 40 muuttolaatikkoa, kuljettajan lisäksi yksi kantomies.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi nopeasti tarjouspyynnön jättämisen jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Riihimäeltä valittiin ja muutto Heinolasta Lahteen pystyi alkamaan viihtyisämmin. Muuttofirma lähetti muuttoon 3 muuttomiestä ja ison kuorma-auton muuttoautoksi. Muutto tehtiin tuntihinnoitellusti niin, että siirtymisistä ei tullut kustannuksia ja ainoastaan kantamisesta maksettiin. Muuttofirma toimitti myös muuttolaatikot muuttajalle. Yrityksen liikenneluvat ovat kunnossa ja muuttofirma on luotettava kumppani tilaajavastuu.fi palvelussa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muuttoauto ja -miehet tulivat täsmälleen sovittuna aikana. Työ sujui ripeästi ilman tupakka- ym taukoja ja kaverit olivat lisäksi mukavasti sosiaalisia. Kaikki kolme tervehtivät meitä käsipäivällä ja esittelivät itsensä, siitä ylimääräinen kiitos!"

Muutto Järvenpäästä Heinolaan

Perheen muutto uuteen asuntoon. Muuttolaatikoita tarvitaan 10 kpl. Pakkaamis- tai purkamisapua ei tarvita. Piano ja kulmasohva vaativat kantomiehiä. Auton saa ajettua lähes oven eteen, etäisyys 10 m. Varastotilat tyhjennämme itse.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai kaikkiaan 3 huikeaa tarjousta.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Riihimäkeläisen yrityksen tekemään muuttoa Järvenpäästä Heinolaan. Muutto oli suoritettu tuntihinnoittelulla ja räätälöity tarkasti asiakkaan tarpeita ajatellen. 2 ammattimaista muuttomiestä hoitivat lastauksen ja purkamisen molemmissa päissä antaen asiakkaalle aikaa hoitaa muita tärkeitä asioita muutossa. Muuttofirman ammattilaisten lisäksi muuttoon tuli mukaan kuorma-auto, nokka- ja pumppukärryt, alv, liikennelupa. Yritys kuuluu luotettava kumppani ohjelmaan tilaajavastuu.fi palvelussa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki muuten ok, mutta kertakäyttöisten lainalootien kappalehinta yllätti suolaisuudellaan"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto hoitui todella tehokkaasti. Muuttomiehet olivat ajoissa paikalla, suojasivat huonekalut ja kantoivat kaiken myös kohteessa halutuille paikoille. Täyden kympin suoritus!

Muutto Tampere - Pirkkala

Muutto meni aikataulun mukaisesti ja nopeasti ja kaikki sujui niinkuin sovittiin. Tavarat laitettiin autoon nopeasti ja turvallisesti. Kantaminen sujui myös nopeasti reippaan muuttonuorukaisen kanssa.

Muutto Lapua - Helsinki

Ripeää ja asiallista toimintaa, vastaa kysymyksiin viestillä nopeasti. Käyttäisin uudelleenkin tätä firmaa!

Muutto Helsinki - Oulu

Heinolaan muutto ja kaupunkitietoa

Heinola on Suomen kaupunki, joka sijaitsee 30 kilometrin päässä Lahdesta Päijät-Hämeen maakunnassa. Heinolassa asuu reippaat 19 000 ihmistä ja pinta-alaltaan se on 839,28 km². Kaupungista löytyy myös pari isoa työllistävää puunjalostusteollisuuslaitosta, jotka ovat Stora Enso ja Versowood.

Heinolan naapurikunnat ovat Asikkala, Hartola, Iitti, Kouvola, Lahti, Mäntyharju, Pertunmaa ja Sysmä.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!