Muuttopalvelu Hyrynsalmi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Hyrynsalmissa, paikkakunnalle Hyrynsalmi tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Hyrynsalmissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Hyrynsalmi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Hyrynsalmissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Hyrynsalmissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Oikein reippaita muuttomiehiä, ja hoitivat erittäin nopeasti muuton. Avuliaita ja iloisia. 🙂

Muutto Hyvinkää - Kerava

Ripeää ja ammattitaitoista palvelua. Hinnoittelu oli selkeä ja hyvä.

Muutto Lieto - Lieto

Aivan mahtavia ihmisiä ja pitkän matkan muutto sujui erittäin hyvin. Ahkeria miehiä. Kiitos kaikesta! Hyvää jatkoa urallenne.

Muutto Rovaniemi - Vantaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Hyrynsalmissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Puolanka - Hyrynsalmi, 130 m² omakotitalo
Kantajia ei omasta takaa. Kummassakin kohteessa pääsee autolla oven eteen. Talo mistä muutetaan on rintamamiestalo, eli on e leveää rappusta taloon. Kellarissa pyykinpesukone, muuten tavarat ensimmäisessä samassa kerroksessa. Painavimmat tavarat arkkupakastin, pyykinpesukone ja sohva. En tarvitse apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Puolanka keskusta, omakotitalo. Hyrynsalmi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pielavesi - Hyrynsalmi, 37 m² kerrostalo yksiö
Etsin erittäin edullista, yksinkertaista ja reipasta yhden miehen muuttoapua naiselle ja isolle koiralle 31.3-1.4 kieppeillä välille Pielavesi-Hyrynsalmi, noin 210 km yhteen suuntaan. Ekan kerroksen yksiöstä ( vain muutama rappunen), yksiöön maan tasalle. Suoraan ja helposti ovelta ovelle ja tarve olisi vähintään 10 m3 paku, jossa matkustamo niin alhaalla että vanhan koiran 27 kg jaksaa nostaa sinne mukaan. Kaikki pakattu hienosti valmiiksi, ei varastoa. Mukaan tulee päältä täytettävä pesukone ja pieni kaappipakastin, joten nokkakärryt ois hyvä. Pienempi auto isolla peräkärrylläkin käy. Pielavesi Keskus-Jylänki, kerrostalo. Hyrynsalmi keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 25 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kajaani - Hyrynsalmi, 59 m² kerrostalo kaksio
Kaksi kantajaa omasta takaa, en tarvitse muuttolaatikoita enkä apua pakkaamisessa, ei isoja huonekaluja, auton voi ajaa ovien eteen. Kajaani keskusta, kerrostalo. Hyrynsalmi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hyrynsalmi - Kuopio, 49 m² luhtitalo kaksio
Omasta takaa kantajia 1-2, tarvitsemme sekä kuljettajan, että yhden kantomiehen. Tarvitsemme myös muuttolaatikoita, arviolta n. 15-20 (riippuen koosta). Muutettava asunto sijaitsee kaksien lyhyiden portaiden päässä, toisessa kerroksessa luhtitaloa. Suoraan portaiden alas ei välttämättä iso auto mahdu, mutta kantomatkaa max 5-10 metriä portailta. Muuttokohteessa pääsee oven eteen autolla. Muuttoon kuuluu kaikki asunnon tavarat, isoimpia tavaroita ovat divaanisohva (2 osaa), pyöreä keittiönpöytä, sänky (160cm, kahdessa osassa), pyykinpesukone, tv-taso ja kaksi pienempää pöytää. Pakkaamis-/purkamisapua emme tarvitse, emmekä muutakaan apua kuin tavaroiden kantamisen autoon, ajamisen kohdeasuntoon, ja tavaroiden kantamisen uuteen asuntoon. Hyrynsalmi keskusta, luhtitalo. Puijonlaakso, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Hyrynsalmi

Hyrynsalmissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Hyrynsalmi »