Muuttopalvelu Hyrynsalmi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Hyrynsalmissa, paikkakunnalle Hyrynsalmi tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Hyrynsalmissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Hyrynsalmi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Hyrynsalmissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Hyrynsalmissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki toimi tosi hienosti aina aikatauluja myöten, suosittelen.

Muutto Hämeenkyrö - Tampere

Todella nopeaa ja ystävällistä toimintaa. Suosittelen kyllä kaikille tätä firmaa.

Muutto Kangasala - Upinniemi

Käytin muuttofirmaa ensimmäistä kertaa ja olen erittäin tyytyväinen. Kaikki hoitui ajallaan juuri niin kuin oli sovittu, nopeasti ja huonekalutkin meni oikeille paikoille. Helppoa.

Muutto Tervakoski - Orivesi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Hyrynsalmissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kajaani - Hyrynsalmi, 59 m² kerrostalo kaksio
Kaksi kantajaa omasta takaa, en tarvitse muuttolaatikoita enkä apua pakkaamisessa, ei isoja huonekaluja, auton voi ajaa ovien eteen. Kajaani keskusta, kerrostalo. Hyrynsalmi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hyrynsalmi - Kuopio, 49 m² luhtitalo kaksio
Omasta takaa kantajia 1-2, tarvitsemme sekä kuljettajan, että yhden kantomiehen. Tarvitsemme myös muuttolaatikoita, arviolta n. 15-20 (riippuen koosta). Muutettava asunto sijaitsee kaksien lyhyiden portaiden päässä, toisessa kerroksessa luhtitaloa. Suoraan portaiden alas ei välttämättä iso auto mahdu, mutta kantomatkaa max 5-10 metriä portailta. Muuttokohteessa pääsee oven eteen autolla. Muuttoon kuuluu kaikki asunnon tavarat, isoimpia tavaroita ovat divaanisohva (2 osaa), pyöreä keittiönpöytä, sänky (160cm, kahdessa osassa), pyykinpesukone, tv-taso ja kaksi pienempää pöytää. Pakkaamis-/purkamisapua emme tarvitse, emmekä muutakaan apua kuin tavaroiden kantamisen autoon, ajamisen kohdeasuntoon, ja tavaroiden kantamisen uuteen asuntoon. Hyrynsalmi keskusta, luhtitalo. Puijonlaakso, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jämsä - Hyrynsalmi, 120 m² omakotitalo
Kyseessä on 24,5 neliön kokoisen yksiön tavarat, jotka ovat väliaikaisesti nyt olleet pari viikkoa omakotitalossa. Tavarat ovat pääosin yhdessä rykelmässä talon eteisessä, eli eivät missään nimessä sikin sokin ympäri taloa. Muutettavat huonekalut/isoimmat tavarat ovat seuraavat: sänky, kahden istuttava sohva, matala kaappi (korkeus ehkä 140 cm), kaksi pientä lipastoa, pieni ruokapöytä, kaksi tuolia ja keittiöjakkara. Lisäksi jonkin verran laatikoita (yhden ihmisen tavarat 24,5 neliön yksiöstä). Ei pesukonetta tai isoja kaappeja/hyllyjä tai pianoa. En tarvitse kuljettajan lisäksi kantajia; heitä on omasta takaa ainakin neljä, ehkä enemmänkin. Muuttoauton saa ajettua molemmilla paikkakunnilla ovien eteen. Lähtökohteessa ei ole tavaroita varastossa. Muuttokohteessa on varasto, mutta kaikki tavarat on tarkoitus kantaa asuntoon. Jämsä keskusta, omakotitalo. Hyrynsalmi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 33 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hyrynsalmi - Espoo, 83 m² kerrostalo kolmio
Ainakin yksi kantaja tarvitaan kuljettajan lisäksi (mielellään kaksi), jotta muutto ei kestä mahdottoman kauan. Apukäsiä paikalla omasta takaa 1-2. Emme tarvitse muuttolaatikoita, pakkausapua tms. Isoimmat huonekalut on hyllyjä/kaappeja, ja/tai sängyn runko. Mm. sohvaa ei muuton hetkellä ole. Muuttoauton saa molemmissa kohteissa oven eteen. Asunnon varastotilasta tulee mukaan autonrenkaat ja polkupyörät. Hyrynsalmi keskusta, kerrostalo. Haukilahti, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Hyrynsalmi

Hyrynsalmissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Hyrynsalmi »