Muuttopalvelu Järvenpää


Yli 40 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Järvenpää

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Luotettavan ja sopivan muuttofirman löytäminen muutettaessa Järvenpäähän tai Järvenpäästä voi olla haastavaa ja aikaavievää. Muuttomaailma.fi auttaa sinua säästämään aikaa ja rahaa tässä tehtävässä. Palveluun jätetty tarjouspyyntö tavoittaa alueelle muuttoapua tarjoavat muuttofirmat ja kiinnostuneet ovat sinuun yhteydessä tarjousten kera. Selvität hinnat ja erot muuttopalveluissa helposti ja löydät sopivimman muuttoapua tarjoavan firman vaivatta.

Muutot voivat olla stressaavaa aikaa, mutta niiden ei tarvitse olla. Jätä tarjouspyyntö ja saat tarjouksia. Näet mistä hinta muodostuu, palveluiden erot ja valitse vapaasti sopivin muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Järvenpää »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Järvenpäässä

Muutto tai kuljetus hakusessa Järvenpäässä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Järvenpää muuttoja ja kokemuksia

Muutto Järvenpään sisällä

Yksikerroksisesta rivarista muutto 2 kerroksiseen. Auton saa muutaman metrin päähän ovesta molemmissa päissä. Ei kantoapua omasta takaa, joten tarvitaan auto, kuski ja 2-3 muuttomiestä. Ei pesukonetta, tiskikonetta tms painavaa. Sänkyjä, pöytiä, sohva yms normi kodin tavaraa. Muuttolaatikoita tarvitaan 70. Myös verkkovarasto, jossa auton renkaat sekä lähinnä ulkoiluvälineitä.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 8 muuttofirmaa teki tarjouksen. Muuttofirma muuttoon valittiin 5 päivän harkinnan jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi Hyvinkääläisen muuttofirman tekemään muuttoa Järvenpäässä. Muuttofirma teki tarjouksen tuntihintaisena ja asiakas pääsi päättämään, että valitseeko muuttoon 3 vai 4 muuttomiestä. Asiakkaalle annettiin myös tarjous muuttolaatikoista, joita hän sai ottaa muuttoon haluamansa määrän. Muuttofirma suojasi muuttotavarat huovilla muutossa, kun tavarat oli kannettu autoon.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muuttomiehet saapuivat täsmällisesti. Rennon letkeän jutustelun ohessa asunto tyhjeni ripeästi. Toisessa päässä tavarat kannettiin oikeisiin huoneisiin. Tarjouksen aika-arvio 4h (+-1h) oli aika tarkka, aikaa kului vajaa 3h. Meillä firma hoiti muuton jo toisen kerran ja voin vain suositella muillekin. Kiitos."

Muutto Helsingistä Järvenpäähän

Muutossa huonekalut ja muutama laatikko kirjoja, kaikki muu viedään itse ja osa jo viety. Osa huonekaluista annettu pois. Kantajia ei ole, pakkausapua ei tarvita, muuttoauton saa ajettua kumpaisessakin päässä oven eteen

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 9 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 11 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Tähän muuttoon sopivin muuttofirma löytyi Espoosta. Muuttofirma teki tarjouksen tuntihintaisesti ja arvioi muuton kestävän 5 tuntia. Muuttoaika alkoi siitä kun muuttajat saapuivat lähtökohteeseen ja päättyi, kun muuttotavarat oli purettu muuttokohteessa. Muuttoautoksi valittiin 37 kuution kuorma-auto ja muuttomiehiä muuttoon tuli kaksi. Muuton hintaan sisältyi myös polttoaineet, alv, vakuutukset, nokkakärryt ja kelmutus tarvittaessa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki meni nappiin. Miehet olivat ammattitaitoisia ja kaikki sujui nopeasti. Huonekalut pysyivät ehjinä. Olemme erittäin tyytyväisiä."

Muutto Tuusulasta Järvenpäähän

Omasta takaa 2-4 kantajaa, mutta kuljettajan lisäksi tarvittaisiin pari kantomiestä. Muuttolaatikoita tarvitaan edellisellä viikolla ainakin 40. Isoimmat huonekalut: kaksi moottorisänkyä, Billy-kirjahyllyjä useampi (hyllyt irrotettuina), koivupuinen kirjoituspöytä kolmeen osaan purettuna, pesukone, liukuovikaappi osina, kaksi lipastoa, lamppuja, kellaritavarat, 4 kpl autonrenkaita, 2 polkupyörää. Muitakin huonekaluja (sohvaryhmä, ruokailuryhmä, piano) on tällä hetkellä, mutta niistä pyritään eroon muuttopäivään mennessä, joten niitä ei lasketa tähän mukaan.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 7 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi 2 päivää myöhemmin tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Vantaalta valittiin muuttoon Tuusulasta Järvenpäähän. Muuttofirman puolesta tuli 3 muuttomiestä, kuorma-auto ja muuttoa helpottavat välineet. Muuttofirman työ oli vakuutettua ja myös siksi firman valinta helpottui huomattavasti. Muuttaja oli myös käyttänyt aikaa muuttoarvosteluiden lukemiseen varmistaakseen muuttofirman luotettavuuden.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Järvenpäästä Hämeenlinnaan

Liittyvä paikkakunta: Hämeenlinna

Isot kalusteet valkoinen nahkakulmasohva ja pesukone. Omia kantajia 2 miestä. Molemmissa päissä saa auton oven eteen. Rivitalo asunnot yhdessä tasossa molemmissa päissä. Muutetaan ainostaan asunto ja sen irtaimisto, ei varastoja, kaksi polkupyörää. Kuljettajan lisäksi olisi tarve yhdelle muuttomiehelle. Kaikki tavarat on pakattuna valmiiksi, joten ei tarvetta pakkausmateriaaleille.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 6 päätä huimaavaa tarjousta 2 päivässä. Jokaisessa tarjouksessa oli huomioitu asiakkaan tarpeet ja muuttofirmojen luvat, kalusto ja miehitys oli hyvässä kunnossa.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi muuttoonsa tuntihinnoittelulla suunnitellun muuton. Mukana tulivat kuorma-auto perälautanostimella, nokkakärryt, kantoliinat, kiinnitysliinat, kuljettaja ja yksi muuttomies kantoavuksi. Muuttofirman kuljetusluvat ja vakuutukset ovat kunnossa. Kun on valinnut ammattilaiset tekemään muuttoa, voi stressikin muutossa olla huomattavasti vähäisempi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muuttoauto miehineen saapui jopa sovittua aikasemmin ja kaikki sujui erinomaisesti. Hinta laatusuhde hyvä. Kiitos vielä kerran."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin tarkka hinta-arvio ja ripeää ajantasaista toimintaa. Suosittelen lämpimästi.

Muutto Helsinki - Järvenpää

Muuttoauto saapui täsmälleen sovittuna aikana. Tehokasta toimintaa ja kohteliaat muuttomiehet, kohtelivat tavaroita hellävaraisesti. Olen tyytyväinen.

Muutto Järvenpää - Järvenpää

Tehokas muutto, kaikki sujui ilman ongelmia. Ripeitä, huolellisia ja ystävällisiä muuttohenkilöitä!

Muutto Järvenpää - Järvenpää

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Järvenpäässä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muutto Forssa - Järvenpää, 80 m² rivitalo kolmio
Omasta takaa 1 kantaja eli kuskin lisäksi pitäisi olla 1 kantomies lisää. Muuttolaatikoita 30 tarvisin. Tavaroiden kannossa tietysti apua vanhasta ulos ja uudessa paikassa sisälle. Raskaimmat on pesukone, sohva joka menee kolmeen osaan. Sängyn saa osiin. 1 vitriini sekin menee kahteen osaan tv taso, yksi pieni lipasto. Keittiön pöytä ja tuolit takapihalta pöytä kaksi tuolia ja 2hengen penkkki mutta ne ei paina mittään.. Varastosta ei tule kun polkupyörä. Nykyisessä asunnossa saa auton suoraan oven eteen koska rivitalo. Viksberg, rivitalo. Loutti, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta
Muutto Pornainen - Järvenpää, 90 m² omakotitalo
Tavarat, jotka tulevat mukaan muutossa: sohvasänky, rahi, 3 keittiön tuolia, 2 kattovalaisinta, keittiön pöytä, Tv+reitittimet, tietokoneet yms, kukkapöytä, 80x200 sänky, kirjoituspöytä, 3 vartalopeiliä, pyyhkeet, lakanat yms, astiat kattilat, vaatteet, pesuaineet, pari kitaraa, syntetisaattori, imuri, muutama kasvi, kylmälaukku, makuupussi, matkalaukkuja yms. Auton saa ajettua oven eteen. Keski-Pornainen, omakotitalo. Järvenpää keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 5 tarjousta

Muuttoauto Järvenpää

Järvenpäässä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Järvenpäähän muutto ja kaupunkitietoa

Liki 41 000 asukkaan Järvenpää on iloinen ja eläväinen kaupunki Keski-Uudellamaalla, rauta- ja moottoriteiden varrella. Tuusulanjärven rannalla sijaitseva Järvenpää on myös säveltäjämestari Jean Sibeliuksen kotikaupunki.

Viihtyisässä ja monipuolisessa Järvenpäässä voit asua keskustassa, eri puolilla kaupunkia sijaitsevilla kerros- ja pientaloalueilla tai vesistöjen ja luonnon välittömässä läheisyydessä maalaismiljöössä.

Kattavat julkiset ja kaupalliset palvelut ovat likellä asukkaita. Kaupungin alueella välimatkat taittuvat ripeästi riippumatta siitä millä olet liikkeellä. Lisäksi Järvenpäästä on lyhyt matka ja toimivat yhteydet Helsingin seudun kuntiin, koska kaupunki sijoittuu pääradan ja Helsinki-Lahti-radan varrelle. Myös kaksi moottoritietä lisäävät kulkuyhteyksiä.

Muita suosittuja paikkakuntia: Porvoo, Sastamala ja Hollola

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS, 17.2.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Järvenpää »