Muuttopalvelu Kökar


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kökarssa, paikkakunnalle Kökar tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Kökarssa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Kökar »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kökarssa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kökarssa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Olivat ajallaan ja tekivät ripeästi hommat, mukavia muuttomiehiä kaiken lisäksi ☺

Muutto Sotkamo - Lempäälä

Voin ehdottomasti suositella, muutto sujui nopeasti ja ammattitaidolla! 👍🏻

Muutto Tampere - Rovaniemi

Reippaat nuoret miehet (4) hoitivat muuton siististi ja pysyivät suunnitellussa aikataulussa.

Muutto Tuusula - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kökarssa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Ahvenanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kökar - Helsinki, 27 m² kerrostalo yksiö
Muutamme kahdesta yksiöstä yhteen kaksioon, mutta mukaan tulee vain osa tavaroista. Muuttokuormassa painavia esineitä ainoastaan yksi sohva, yksi pesukone, yksi tv sekä yksi ikea malm lipasto (sänkyjä tms ei muuteta), tämän lisäksi lähinnä vaatteita, astioita ja keittiön tuolit. Pakkaamme kaiken valmiiksi hyvissä ajoin, emme tarvitse muuttolaatikoita ja voimme myös itse auttaa kantamisessa (meitä siis 2henk). Kaikissa kohteissa muuttoauton saa ajettua oven eteen eikä meillä ole erillisiä varastoja tyhjennettävänä. Kökar keskusta, kerrostalo. Jätkäsaari, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Kökar, 41 m² kerrostalo yksiö
Kuljettajan lisäksi tarvitsen kantomiehiä. Ei kantajia omasta takaa. En tarvitse apua tavaroiden pakkaamiseen enkä purkamiseen. Isoimmat huonekalut ovat sänky sekä sohva ja tv-taso+ kahden hengen ruokaryhmä. Ei kodinkoneita. Asunnon lisäksi häkkivarastossa pari patjaa. Lisäksi pientä tavaraa, astiat ym kannettavaksi. Muuttoauton saa ajettua melko lähelle ovea n. 10m ja uudessa asunnossa myös melkein ulko-oven eteen. Espoon keskusta, kerrostalo. Kökar keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Kökar, 35 m² kerrostalo yksiö
Kantomiehiä tarvitaan kuljettaja + 1 hlö. Muuttolaatikoiden tarve ei ole vielä selvillä. Pakkaus-purkuapua tai -tarvikkeita ei tarvita. Suurin huonekalu on runkopatjasänky 120x200 cm, sen lisäksi on nojatuoli, kaksi pöytää, tuoleja ja muuta pienempää tavaraa ja vaatteita. Ei kodinkoneita. Ei varastotilaa. Muuttoautolla pääsee lähtöosoitteessa oven eteen ja määränpäässä alle 10 m päähän. Itä-Pasila, kerrostalo. Kökar keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kökar - Helsinki, 42 m² kerrostalo yksiö
Muuttoon kuuluu asunnon lisäksi parveke, jossa mm. koriste tiiliskiviä sekä pieni ulkodivaani. Makuuhuoneessa on sänky, joka on laitettu osiin ja on siis helppo kantaa ja menee pieneen tilaan. Kirjahylly ja kirjoituspöytä myös menevät osiin, pöydässä on pukkijalat ja kirjahyllyssä vain levyjä jotka ovat seinässä metallisilla kiskoilla. Näiden lisäksi on pieni kahden istuttava sihva ja yksi nojatuoli, sekä yksi arvokas kahvipöytä. On muutama arvokas taideteos joista yksi varsin kookas, noin 170 cm leveä. Jos ei sada niin taulut voi viedä kyllä asuntoon myös kävellen, se on niin lähellä, kävellen noin 200 metrin päässä, mutta ylämäen päällä. Sen lisäksi on kasveja ja kirjoja ja astioita ja vaatesäkkejä. Vuokraan jonkun verran muuttolaatikoita, mutta minulla on säästössä viime muuton pahvilaatikot ja pakkausmateriaalejakaan en tarvitse. Auton saa pihalle suoraan oven eteen ja perillä auton saa joko kadulle tai sisäpihalle josta sitten kulku takaoven kautta. Kökar keskusta, kerrostalo. Lauttasaari, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kökar

Kökarssa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kökar »