Muuttopalvelu Kumlinge


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kumlingessa, paikkakunnalle Kumlinge tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Kumlingessa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Kumlinge »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kumlingessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kumlingessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Koskaan ei ole muutto mennyt niin sujuvasti kuten tällä kertaa. Todella ammattitaitoista ja yksityiskohdatkin oli huomioitu viimeisen päälle. Suosittelen lämpimästi, kiitos!

Muutto Tampere - Helsinki

aikataulu piti tavarat pysyivät ehjinä perille asti ystävällinen palvelu kuluttajaystävällinen hinta

Muutto Orivesi - Vaasa

Ei jäänyt muuttofirman toiminnasta mitään valittamista. Muutto sujui molemmissa päädyissä ammattitaitoisesti ja ripeästi.

Muutto Espoo - Kolari

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kumlingessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kumlinge - Vantaa, 70 m² kerrostalo kolmio
Ei lainkaan omia kantajia. Muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeia, apua pakkaamisessa ja purkamisessa tarvitaan. Auton saa ovien eteen. Lähdössä tavaraa myös kierrätykseen (huonekaluja ja vaatetavaraa), lisäksi on ns. kaatapaikkatavaraa jätesäkeissä. Varastotilan tyhjennys lähtöpäässä ja uudessa asunnossa on pieni kellaritila. Onko tavaroiden asennuspalvelua uudessa asunnossa? Mitä maksaa ns. "täydellinen" muutto? Kumlinge keskusta, kerrostalo. Rekola, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kumlinge - Tampere, 82 m² rivitalo kolmio
Kantajia saan hankittua avuksi, kuljettaja autoineen riittää muttei apumiehestäkään haittaa ole. Normaalit kolmion huonekalut, ei pianoa tai muita ihmeellisyyksiä. Ainoat mieleeni tulevat mahdollisia hankaluuksia aiheuttavat esineet on 6h ruokapöydän lasinen kansi sekä (mahdollisesti) muutossa siirtyvä '65tuuman tv. Kunnollisista pakkauslaatikoista olisin myös kiinnostunut ehkäpä n.50-70 kpl, tavaraa ei mielestäni ole mahdottomasti mutta ainahan se muutaessa yllätää. Kutistekalvo, kuplamuovi, patjapussi 2x90cm sekä pakkaupaperi astioita varten olisi plussaa. Jos muuttomiehiltänne löytyy pätevyys irroittaa sekä kiinnittää pyykin- sekä astianpesukone olisi sekin plussaa. tarvitsen siis joka tapauksessa jonkun kuitillisen miehen tuohon hommaan jotta pystyn todentamaan sen vuokranantajalle. Isonkin auton saa ajettua suoraan ovelle sekä tavaroita pakattaessa että purkaessa. Lähtöpisteessä matka etuovelta autolle n.10m ja uudessa asunnossa vähän enemmän johtuen rappukäytävästä. Nykyisessä asunnossa pihavarasto mutta tyhjennän sen ennalta romuista sekä pakkaan mukaan lähtevät asianmukaisesti, ei tuota lisävaivaa. Tarkoitus ei ole siis muuttaa kaikkina kolmena päivänä vaa olen joustava ajankohdan suhteen. Muutto on uudiskohteeseen johon luovutetaan avaimet pe 29. klo.14 joten siellä saattaa olla muutama muukin tavaroitaan kantamassa tuona viikonloppuna. Uusi huoneistomme on kuitenkin ensimmäisessä kerroksessa maan tasalla joten hissille ei ole tarvetta. Kumlinge keskusta, rivitalo. Lentävänniemi, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kumlinge - Helsinki, 44 m² kerrostalo kaksio
Kantajia yksi omasta takaa. Kuljettajan lisäksi tarvetta kantomiehille. Myös muuttolaatikoita tarvitaan ja jonkin verran pakkaustarvikkeitakin. Kirjoja varsin paljon. Pesukone, painava kirjoituspöytä, sänky ja vuodesohva kuuluvat muutettaviin huonekaluihin. Kirjahylly on pienehköistä irrallisista ykslöistä koostuva ikea. Asunnon lisäksi on varastotilaa. Oven eteen ajamisessa saattaa olla ongalmia lähtöosoitteessa, toisessa päässä ei. Kumlinge keskusta, kerrostalo. Lassila, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Kumlinge, 100 m² omakotitalo
Kuljettajan lisäksi yksi kantomies, mutta kaksi jollei kuljettaja kanna. Huonekalujen kuljetus , lähtö omakotitalo 1 kerros oven eteen pääsee, tulo 8.krs, talossa hissi korkeus, lastaus suljetulta pihalta 2 kerroksesta, oven eteen pääsee. 2 kpl 3-hengen sohvaa (toisessa irroitettavt tyynyt), 4 nojatuolia, sohvapöytä, 2 sänkyä vaahtomuovipatjat (lev. 80 ja 100 cm), ruokapöytä 2 m pituus x 90 kork 73, 3 hyllylaatikostoa leveys100X syv. 40 , kork. 50, puuarkku 100 x50, 40 kork. vaatekaappi 210x lev. 80 syvyys 50, puuta runko 2 cm paksua lautaa vaneriovet 30-luku. Laajalahti, omakotitalo. Kumlinge keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kumlinge

Kumlingessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kumlinge »