Muuttopalvelu Vaala


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Vaalassa, paikkakunnalle Vaala tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Vaalassa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Vaala »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Vaalassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Vaalassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Vaala muuttoja ja kokemuksia

Muutto Vaalasta Tornioon

Meidän perheen omakotitalon tavarat. Itse kannetaan kyytiin ja pois. Kuorma-auto kortillinen kuski löytyy myös jos niin sovitaan. Helpot pihat molemmissa. muutettavista isoimmat..Iso sohva, pesutorni, parisänky, kaksosten sängyt(aika pienet) 2 normi sänkyä, keittiön pöytä+6tuolia, tv taso, matala kaappi, 2 koululaisten pöytää, terassin pöytä ja tuolit. Kaiken näköstä muutakin. Tarvittaessa meillä käytössä paketti auto, henkilöauto ja kaksi normi kuomu kärryä jos tullee autoon ahasta. Uskoisin että yksi normi kuorma-auto riittäisi( normi kuljetusauton kokoinen). Lisätietoja soittamalla. Kiitos.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 päätä huimaavaa tarjousta. Tarjouksissa oli otettu hyvin huomioon asiakkaan tarpeet.

Muuttofirman valinta
Muutaman päivän miettimisen jälkeen asiakas valitsi itselleen Oulussa toimivan muuttofirman tekemään muuttoa. Kannattaa muistaa, että vaikka muuttofirma ei ole samalta paikkakunnalta kuin mihin muutetaan, tai mistä muutetaan, voi silti saada itselleen sopivamman tarjouksen muutosta muuttofirmalta joka ei ole paikallinen. Muuttomaailman kautta voit saada yllättäviä tarjouksia yrityksiltä jotka ovat tuttuja, mutta myös muuttofirmoilta joista et välttämättä ole vielä kuullutkaan. Jätä tarjouspyyntö Muuttomaailmaan, valitse sopivin muuttofirma ja ylläty kuinka mukavaa muuttaminen voi olla!

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui hienosti. Suosittelen👍"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ammattitaitoista, nopeaa ja ystävällistä palvelua.

Muutto Paimio - Turku

Muutto sujui mallikkaasti ja kaverit oikein päteviä. Ei minkäänlaista mutinaa vaikka kaikki tavarat ei ollut ihan muuttolaatikossa kaikki kukkaruukut vietiin kiltisti.

Muutto Pori - Pori

Erinomaisesti sujui, suosittelen! Kaikki meni sovitusti, joustavasti ja ammattitaitoisesti.

Muutto Varkaus - Tuusula

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Vaalassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kuopio - Vaala, 27 m² kerrostalo yksiö
Kuopion päädyssä kantajia ainakin 2 omasta takaa, Vaalassa tarvitaan kantajia 2 kappaletta (kuljettaja + 1 kantaja, jos kuljettaja haluaa olla kantoapuna). Huonekaluja: iso peili, pienehkö työpöytä, tv ja mahdollisesti Kallax-hylly. Muut tavarat ovat pakattuina kestokasseihin ja pahvilaatikoihin. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen molemmissa paikoissa, varastotilaa ei ole. Puijonlaakso, kerrostalo. Vaala Keskus-Oterma, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vaala - Oitti, 71 m² paritalo kolmio
Kuljettaja ja kantaja. Muuttolaatikoita tarvitsen noin 10. Pakkaan ja puran itse. Muutettavana on normaali kodin irtaimisto ja huonekalut, ei pianoa, vain iso tv, laiskanlinna, täyspuinen keittiön pirttikalusto, pesukone, kuivuri, kirjoituspöytä. Muut tavarat kevyitä ja helposti kannettavia. Muuttoauton saa oven eteen. Vaala Keskus-Oterma, paritalo. Oitti, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 26 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lappeenranta - Vaala, 132 m² rivitalo
Omia kantajia on 2-4 ja tarvitsemme 2-4 kantajaa, kuljettaja mukana. Samalla vahvuudella myöskin tavaroiden kantaminen Vaalassa. Normaalit huonekalut. Pakkaustarvikkeet, jos tarvitaan ilmoitetaan lähempänä muuttopäivää. Muuttoauton voi Lappeenrannassa peruuttaa pihaan, josta n. 1 kerroksen nousu yläpihalle. Vaalassa n. 1/2 kerroksen nousu pihatasosta. Vaalassa käytössä varastona katutasossa oleva autotalli väliaikaisesti. Muuttopäivä on maanantai 29. päivä ja muutto pyritään saamaan tehdyksi kokonaisuudessaan samana päivänä. Kesämäki, rivitalo. Vaala keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 21 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hämeenlinna - Vaala, 98 m² paritalo
Omia kantajaa ei ole eli tarvitaan kuljettajan lisäksi kantomiehiä. Muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita eikä tavaroiden pakkaamista eikä purkausta ei tarvita. Sähköpiano, iso ruokapöytä (täyspuuta), iso nahkasoffa. Muuttoauton saa ajettua molemmissa paikoissa ovien eteen. Vaalan asunnolla on hissi, mutta tämä ei ole tarkoitettu muuttotavaroiden kuljettamiseksi. Asunnoissa on varastotilat (3 pyörää + pientavarat). Muuttopäiväksi toivotaan ens kuun 1. tai 2. päivä. Jukola, paritalo. Vaala keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 22 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Vaala

Vaalassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Vaala »