Muuttopalvelu Kurikka


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Onko muutto edessä? Jätä tarjouspyyntö muutosta Muuttomaailman sivuilla ja autamme sinua löytämään muuttofirman suorittamaan muuttoa Kurikkaan, Kurikassa, tai Kurikasta. Välitämme tarjouspyynnön palvelussa mukana oleville firmoille joita on jo yli 300 ympäri Suomea. Keskustele muuton yksityiskohdista muuttofirman kanssa palvelussa, lue muuttoarvostelut tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista ja lopulta valitse tarpeisiisi sopiva muuttopalvelu. Voit myös auttaa itseäsi jo ennen muuttoa lataamalla Suomen kattavimman muuttajan muistilistan.

Kilpailuta muuttopalvelu Kurikka »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kurikassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kurikassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kurikka muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kurikasta Turkuun

Nykyinen on omakotitalo, uusi osoite mahdollisesti 2-kerroksinen rivitalo. Tarkentuu myöhemmin. Emme ota kaikkea mukaan, kenties noin 50-60% tavaroista.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen. Hintahaarukka oli 390-950 euron lukemissa.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Seinäjoelta tarttui tilaisuuteen ja lähti tekemään muuttoa Kurikasta Turkuun. Muuttofirmalla on usean vuoden kokemus muutoista ja vaadittavat luvat kunnossa. Asiakas sai muuttotarjouksen hyväksyttyä palvelun mukana kaksi muuttomiestä ja hintaan sisältyi myös tiekuljetusvakuutus, vastuuvakuutus, alv, liikennelupa, pehmusteet tavaroille, nokkakärryt, polttoaineet ja muuttoauton. Kun valitset itsellesi ammattimaisen muuttofirman tekemään muuttoasi, saat itsellesi takuuvarmasti parempaa palvelua. Muuttomaailman kautta voit saada tarjouksia myös muuttofirmoilta joista et ole koskaan kuullut, tai jotka eivät välttämättä ole edes omalta paikkakunnaltasi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki hoitui niin kuin oli sovittu. Palvelu oli muuton kaikissa vaiheissa erinomaista. Huumoriakin löytyi niin johtajalta kuin henkilökunnaltakin. Muuttomiehet olivat todella tehokkaita. Suosittelen ilomielin!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Sovitusti paikalla. Ripeää muuttamista.

Muutto Kitee - Lohja

Äärettömän ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu muuton suunnitteluvaiheesta kuorman purkuun asti! Aikataulut pitivät täydellisesti ja kaikki tavarat tulivat ehjinä perille monen sadan kilometrin päähän. Erinomainen kokemus!

Muutto Kouvola - Keminmaa

Kaikki meni sovitusti ja ripeästi.

Muutto Helsinki - Varkaus

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kurikassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Etelä-Pohjanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kurikka - Kurikka, 39 m² kerrostalo yksiö
Itse olen yhtenä kantajana pienemmille tavaroille. Muuttolaatikoita tarvitaan (20 kpl) ja pakkaustarvikkeita. Isoimmat tavarat on vaatekaappi ja 90 cm leveä sänky (toimitan kuvat ja mitat tarvittaessa). Isojen huonekalujen suojaamisessa/pakkaamisessa ja purkamisessa tarvitsen apua. Pienemmät tavarat pakkaan ja puran itse. Muut huonekalut: kaksi 1,5 m työpöytää (purettavissa osiksi), ruokapöytä (purettavissa osiksi), neljä tuolia, tv-taso (joka on kahvallinen pyörillä varustettu säilytyslaatikko), 55" tv, kaksi yöpöytää, matala kaapisto (purettavissa erillisiksi osiksi). Kodinkoneita vain mikro ja pölynimuri. Muuttoauton saa noin 10 m päähän ulko-ovesta vanhassa asunnossa, uudessa noin 5 m. Varastotiloista muuttoon mukaan 1-2 polkupyörää sekä mahdollisesti kosketinsoitin (Casio WK1300). Kurikka keskusta, kerrostalo. Kurikka keskusta, paritalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kurikka - Kurikka, 64 m² kerrostalo kolmio
Äitini muuttoa varten pyytäisin tarjouksia. Kantajia ei ole omasta takaa, joten siinä eniten apua tarvitsisimme. Äitini asuu kaksiossa toisessa kerroksessa ja muuttaa melkein naapuritalon alakertaan. Pakkaustarvikkeet saisi tulla myös firman puolesta.. innolla tarjouksianne odotellessa Kurikka keskusta, kerrostalo. Kurikka keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vaasa - Kurikka, 35 m² kerrostalo yksiö
Kuljettajan lisäksi tarvitsen kantomiehiä huonekalujen kantoon. Muutettavia tavaroita ovat ainakin 120cm leveä sänky, divaanisohva, hylly, tv-taso ja pyykinpesukone (mahdollisesti muutama kevyempi huonekalu ja laatikko). Auton saa ajettua parin metrin säteelle kerrostalon ulko-ovesta. Vaasa keskusta, kerrostalo. Kurikka keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 59 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kurikka - Helsinki, 85 m² rivitalo kolmio
Kotimuutto: 1 sova, moottorisänky 90 cm lev., ruokapöytä, 6 tuolia, 1 nojatuoli, iso peili ja sen pöytä, työpöytä, työtuoli, kirjahylly purettuna, lipasto, 3 laatikostoa, kirjoja, pyykkikone, polkupyörä, astiat, vaatteet, mattoja, ym kodin tavallista tavaraa, jotka mahtuvat 45 m2:n asuntoon. Tämän hetken tiedolla ei ole lähtöpäässä kantoapua, Helsingissä voi olla. Ei tarvita muuttolaatikoita, ei tarvita pakkaamisapua eikä purkamisapua. Lähtöpäässä muuttoauton saa ajaa oven eteen. Ihan tarkkaan en tiedä Helsingin tilannetta, kun oven edestä menee leveä kevyenliikenteen väylä, Luutnantinpolku. Oletan, että sitä pitkin saa ajaa ovelle. Varasto Kurikassa on jo tyhjä. Kurikka keskusta, rivitalo. Malminkartano, kerrostalo.
Asiakas sai 13 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kurikka

Kurikassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Kurikkaan muutto ja kaupunkitietoa

Suomen kaupunki Kurikka sijoittuu Etelä-Pohjanmaan maakuntaan. Kaupungin väkiluvuksi mitattiin vuonna 2014 huhtikuussa 21 139 ihmistä ja tammikuussa 2018 mitattiin, että pinta-alaltaan Kurikka on 1 743,86 km². Vuonna 2009 Jurva ja vuonna 2016 Jalasjärvi molemmat liittyivät Kurikkaan. Kuntaliitosten ansiosta Kurikka on pinta-alaltaan Etelä-Pohjanmaan maakunnan isoin ja väkiluvultaan toisena Etelä-Pohjanmaan kaupungeista. Maatalouden tuloilla mitattuna Kurikka on Suomen suurin maatalouspitäjä. Nykyisin Kurikassa on myös paljon teollisuusyrityksiä.

Asukkailleen kaupunki tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset palvelut elämän kaikkiin vaiheisiin. Kaupunkilaiset nauttivat Kurikassa luonnosta, yhdessä tekemisestä ja pohjalaisesta yrittäjyydestä. Kaupunkiin saapuu väkeä kauempaakin Kurikan vireän kulttuurielämän ja ainutlaatuisten harrastusmahdollisuuksien vuoksi.

Kurikka sijaitsee yritystoimintaa ajatellen keskeisellä paikalla suurien kaupunkien lähellä ja valtateiden varrella.

Muita suosittuja paikkakuntia: Seinäjoki, Vaasa, Jämsä, Ilmajoki ja Kauhajoki

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kurikka »