Muuttopalvelu Kustavi


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kustavissa, paikkakunnalle Kustavi tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Kustavissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Kustavi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kustavissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kustavissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erinomaisen hyvä muuttofirma, tekivät juurikin niin kuin toivoimmekin. Hintakin oli kohdallaan. Muuttomiehet asiansa osaavia, kohteliaita jne. Ja jos uusi muutto tulee vielä, muuttofirma on jo valittu. Terveisin Liisi ja Ilpo

Muutto Helsinki - Ylöjärvi

Erittäin tarkka hinta-arvio ja ripeää ajantasaista toimintaa. Suosittelen lämpimästi.

Muutto Helsinki - Järvenpää

Kaikki meni aikataulujen ja suunnitelmien mukaan. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin myös erittäin nopeasti.

Muutto Rovaniemi - Turku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kustavissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kustavi - Turku, 50 m² omakotitalo kaksio
Tarvitsen 2 muuttomiestä, kuorma-auton 20 kuutiota, en tarvitse muuttolaatikoita tai muita tarvikkeita tai pakkausapua kun löytyy omasta takaa. En halua pakettiautoa ja peräkärryä, koska ne ei riitä. Muutossa iso jenkkisänky+pääty kahdelle, pyykinpesukone, ruokapöytä tuolineen, taulu-tv, 35 isoa muuttolaatikkoa ja irtaimistoa kuten massiivipuiset painavat lipastot 2kpl, jotka tarvitsevat erityisvarovaisuutta liikuteltaessa. Muuttoauton saa oven eteen. Ei varastotilaa. Kustavi, omakotitalo. Martti-Korppolaismäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 46 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kustavi - Helsinki, 100 m² omakotitalo
Kantomiestarve: kuljettaja+apumies. Muutettavat tavarat: kuuden hengen ruokailupöytä (jalat purettu) + tuolit, parisänky (purettu), sohvakausto, astiakaappi (vanha ja painava), kirjoituspöytä+tuoli, noin 20 pakattua laatikkoa, matot rullattuna pusseissa) ym. Ei erityisen isoja tavaroita. Ei kodinkoneita, ei pianoa. Oven eteen pääsee molemmissa päissä. Kaikki muutotavarat mahtuvat sisälle, ei varastoon kantamista. Kustavi, omakotitalo. Etelä-Haaga, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kustavi - Oulu, 54 m² rivitalo kaksio
Kodin irtaimiston muutto, emme tarvitse apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Isoja huonekaluja yksi sohva ja pesukone. Muuttoauto pääsee oven eteen, rivitalosta muutetaan. Haluaisimme tarjoukset ilman yhtä kantajaa/ kantajan kanssa. Kustavi, rivitalo. Taskila-Toppila, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kustavi - Turku, 78 m² rivitalo kolmio
Ei ole kantoapua joten auton ja kuskin lisäksi tarvitaan kantomiehiä. Muutto Kustavista rivarista, kolmiosta, mutta tavaraa korkeintaan kaksion verran. Isoimpia tavaroita on sohva (menee kahteen osaan), tv-taso, lipasto ja pesukone. Sänkyä ei ole, patjat vain. Laatikoita ei tarvita ellei muuttofirma itse vaadia käytettäväksi muovisia. Muuttopäivä ei ole ihan varma vielä, että se olisi tuo kyseinen maanantai. Kustavi, rivitalo. Varissuo, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kustavi

Kustavissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kustavi »