Muuttopalvelu Kustavi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kustavissa, paikkakunnalle Kustavi tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Kustavissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Kustavi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kustavissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kustavissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto tapahtui sovittuna aikana ja sujui oikein mutkattomasti. Luotettavaa ja hyvää palvelua! Suosittelen!

Muutto Jyväskylä - Jyväskylä

Kiitos muuttomiehille, kaikki meni juuri niin kuin oli sovittu👍ystävällinen palvelu ja hintakin kohdallaan.

Muutto Kotka - Espoo

Muutto alkoi 10min myöhässä, muuten kaikki sujui oikein hyvin.

Muutto Salo - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kustavissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Varsinais-Suomi

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kustavi - Helsinki, 100 m² omakotitalo
Kantomiestarve: kuljettaja+apumies. Muutettavat tavarat: kuuden hengen ruokailupöytä (jalat purettu) + tuolit, parisänky (purettu), sohvakausto, astiakaappi (vanha ja painava), kirjoituspöytä+tuoli, noin 20 pakattua laatikkoa, matot rullattuna pusseissa) ym. Ei erityisen isoja tavaroita. Ei kodinkoneita, ei pianoa. Oven eteen pääsee molemmissa päissä. Kaikki muutotavarat mahtuvat sisälle, ei varastoon kantamista. Kustavi, omakotitalo. Etelä-Haaga, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kustavi - Oulu, 54 m² rivitalo kaksio
Kodin irtaimiston muutto, emme tarvitse apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Isoja huonekaluja yksi sohva ja pesukone. Muuttoauto pääsee oven eteen, rivitalosta muutetaan. Haluaisimme tarjoukset ilman yhtä kantajaa/ kantajan kanssa. Kustavi, rivitalo. Taskila-Toppila, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kustavi - Turku, 78 m² rivitalo kolmio
Ei ole kantoapua joten auton ja kuskin lisäksi tarvitaan kantomiehiä. Muutto Kustavista rivarista, kolmiosta, mutta tavaraa korkeintaan kaksion verran. Isoimpia tavaroita on sohva (menee kahteen osaan), tv-taso, lipasto ja pesukone. Sänkyä ei ole, patjat vain. Laatikoita ei tarvita ellei muuttofirma itse vaadia käytettäväksi muovisia. Muuttopäivä ei ole ihan varma vielä, että se olisi tuo kyseinen maanantai. Kustavi, rivitalo. Varissuo, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tuusula - Kustavi, 100 m² omakotitalo
Tuusulassa rintamamiestalo. Ajo portaiden eteen. Tavarat pääasiassa keskikerroksessa eli kellarista ja yläkerrasta vähän. Perustavaraa. Ei tarvetta muuttolaatikoille. Tarvitsen kaksi kantajaa. Toisessa päässä tavarat puretaan suoraan varastoon johon pääsee ajamaan sisälle. Hyrylä, omakotitalo. Kustavi, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kustavi

Kustavissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kustavi »