Muuttopalvelu Kuusamo


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Kuusamo

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Asunto on löytynyt ja vielä puuttuu muuttofirma. Ei hätää, Muuttomaailman avulla voit saada monta tarjousta muuttoon. Jätä tarjouspyyntö, vertaile muuttofirmoja ja valitse omiin tarpeisiin sopivin muuttopalvelu. Välitämme tarjouspyynnön muutosta Kuusamossa, Kuusamoon, tai Kuusamosta yli 300 muuttofirmalle ympäri Suomea.

Kun olet saanut tarjouksia, voit lukea muuttoarvostelut tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista ja kysyä tarkentavia kysymyksiä muuttoon liittyen palvelussa. Älä unohda lukea Muuttomaailman rahanarvoisia muuttovinkkejä, tai ladata Suomen kattavinta muuttajan muistilistaa helpottamaan muuton jokaista vaihetta.

Kilpailuta muuttopalvelu Kuusamo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kuusamossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kuusamossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kuusamo muuttoja ja kokemuksia

Muutto Rovaniemeltä Kuusamoon

Suurin osa pienirtaimistosta on jo muutettu (esim kirjat, astiat). Pyykkikone, astianpesukone, kaappipakastin (kork. 143cm). Kaksi lasiovellista vitriiniä (toisesta voi ovet irrottaa) keittiönpöytö + 8 tuolia + muutama muu tuoli, kaksi kirjoituspöytää, toisen voi purkaa osiin, sohva + 2 nojatuolia, puuhsohva (pit. 180cm), renginkaappi (vanha), purettuja varastohyllyjä (pystyt+hyllyt), parisänky osina + patjat, yöpöydät, asekaappi (peltinen), eteisen peilipöytä (ns. trymo) taulut pakattu aaltopahviin (23kpl). Kantajia Rovaniemellä ei vielä tiedossa, Kuusamossa hakusessa. Muuttoauton voi ajaa joko kadun puolelle tai pihalle oven eteen. Kysymys: miten lasivitriini (1 pl), tulisi suojata/löytyykö tarvikkeita siihen. Kellarivarastosta varastohylly (3klp) purettuna.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 1 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 2 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi omaan muuttoon parhaan muuttofirman Torniosta. Muuttofirma teki tarjouksen urakkahintaisena ja tarjosi muutossa omaa työpanostaan sekä 42 kuution kuorma-autoa. Muuttoauton mukana tuli pehmusteet, nokkakärryt, pianovaljaat, sidontavälineet ja muita muuttoon liittyviä tärkeitä tavaroita. Hintaan sisältyi tiekuljetusvakuutus. Muuttajan kysymykseen muuttofirma vastasi: Lasivitriiniin pahvi ja kiristekalvo päälle ja kevyt kiinnitys kuormatilan seinään.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Tiedotus kaikesta, myös pakkausjärjestelyistä muuttoautoon erinomaista. Aikataulu pysyi suunnitelmien mukaisena. Määränpäässä yrittäjä aloitti tavaroiden purkamisen itse kantajien myöhästyessä. Erinomaiset asiakaspalvelutaidot."

Muutto Raumalta Kuusamoon

Asunnon lisäksi mukaan tulee tavarat Raumalla olevasta 13,8 neliön vuokravarastosta. Kantajia ei kuljettajan lisäksi tarvita. Muuttolaatikoita ei tarvita, eikä apua pakkaamisessa. Isoimpia huonekaluja: 2kpl vaatekaappeja ja 2kpl keittiön piironkeja. Kodinkoneita on pesu- ja kuivauskone. Muuttoautolla pääsee jokaiseen kohteeseen ajettua oven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttoon sopiva muuttofirma löytyi Seinäjoelta. Muuttofirman puolesta muuttoon tuli kuski, joka toimi myös kantajana muutossa. Muuttofirman tarjoukseen sisältyi myös vastuu- ja tiekuljetusvakuutus sekä liikennelupa. Muutto tehtiin urakkahintaisena pitkän matkan vuoksi ja siksi muuttoautoksi valittiin tilava kuorma-auto, että tavarat saataisiin yhdellä kertaa kuljetettua asuntojen välillä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui erinomaisesti."

Muutto Seinäjoelta Kuusamoon

Tarve siirtää isoimmat tavarat (sängyt, pöydät, tasot, kaapit, kuivausrumpu yms), kantoapua löytyy 1-2 henkilöä Seinäjoella. Kuusamossa kantoapua runsaasti, joten sinne ei tarvita kuin kuski. Muutamia muuttolaatikoita tarvitaan, max 10 kpl. Muuttoauton voi ajaa oven eteen molemmissa paikoissa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen, joten sopivin muuttopalvelu löytyisi varmasti. Tarjoukset sisälsivät muuttolaatikoita ja niiden toimituksen sekä pois hakemisen.

Muuttofirman valinta
Muutaman päivän kuluttua muuttaja valitsi itselleen sopivimman muuttofirman, ja päivämäärä saatiin merkattua kalentereihin. Valittu firma on saanut erittäin hyviä asiakasarvosteluja, joten muuttaja pystyi tekemään valinnan luottavaisin mielin.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Hyvin hoidettu muutto kokonaisuudessan! Oikein mukava, ystävällinen ja ammattitaitoinen porukka! Suosittelen 👍"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Todella nopeaa ja toimivaa palvelua, viimehetken muutokset tarpeisiin otettiin myös erittäin hyvin vastaan ja toteutettiin.

Muutto Jyväskylä - Jyväskylä

Ihanat, ystävälliset ja osaavat muuttomiehet!

Muutto Helsinki - Helsinki

Ei jäänyt muuttofirman toiminnasta mitään valittamista. Muutto sujui molemmissa päädyissä ammattitaitoisesti ja ripeästi.

Muutto Espoo - Kolari

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kuusamossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kuusamo - Nurmo, 59 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsen kantoapua tavaroiden siirtämisessä. Isompia tavaroita löytyy: sänky, tv-taso sekä rahi. Tarvitsen myös muuttolaatikoita, ja apua tavaroiden pakkaamiseen. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen molemmissa kohteissa. Kodinkoneita löytyy vain mikro, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Mukanani muuttaa myös sähkökitara ja vahvistin. Kuusamo, kerrostalo. Nurmo keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Porvoo - Kuusamo, 63 m² kerrostalo kolmio
Terve, isommat tavarat 2 sohvaa, ruokailuryhmä, piano. Varastoa ei tarvitse muuttaa. Kodinkoneita ei tarvitse muuttaa. Matka on pitkä ja olisi aikainen lähtö-pianon kantoon tarvitsee Porvoon päässä apua. Itse pysyn auttaamaan muut tavarat. Eli kantomiehet pianolle ja isot tavarat Porvoon päässä. Kuusamon päässä järjestetään kantajat vastaan kun olemme perillä. Laatikoita ja pakkaustarvikeita ei tarvita. Itse ajan oman auton muuttoauton perässä. Auton saa ajettua oven eteen molemmissa suunnissa. Porvoo keskusta, kerrostalo. Lososaari, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuusamo - Tyrnävä, 82 m² kerrostalo kolmio
Tavarat valmiiksi pakattuina, suurin huonekalu sänky 200x140, raskain pesukone. Herkin tavara tyhjä akvaario 100x40x30. Muuttoon sisältyy 6neliön varaston tavarat, 3 polkupyörää, lasten rattaat, 2 katiskaa. Kuusamossa 2 miestä kantamassa, Tyrnävällä 2. Kuskin apua tarvitaan ainakin isoimpien huonekalujen kanssa. Lähtö mieluiten aamupäivällä. Kuusamossa ovelle pääsy kuorma-autolla vaikeaa, jos on vielä lunta maassa, silloinkin vain 10m kantomatkaa. Tyrnävällä pääsee ovelle. Siellä sängyt on kannettava asunnon yläkertaan. Kuusamon osoite ei näy karttapalveluissa oikein, sijainti 500m luoteeseen. Kuusamo, kerrostalo. Tyrnävä, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Muhos - Kuusamo, 120 m² omakotitalo
Okt, lämmin ja kylmävarasto, talon täydeltä tavaraa. Pyykinpesukone, kuivausrumpu, 2 parisänkyä, puisia "suht raskaita" puuhuonekaluja, polkupyörät, puutarhakalusteita, grilli, kulmasohva, iso ruokailupöytä, paljon astiaa ja kirjalaatikoita. Lasivitriinejä 2... itse pakattu. Kantajat ilmeisesti omasta takaa. Eli pelkkä autoon laitto, kuljetus perille ehjänä. Muhos keskusta, omakotitalo. Kuusamo, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kuusamo

Kuusamossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Kuusamoon muutto ja kaupunkitietoa

Kuusamo on kaupunki Suomessa ja se sijoittuu Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan, Koillismaalle. Kunnaksi Kuusamo perustettiin jo vuonna 1868, ja kaupungiksi Kuusamoa on nimitetty vuoden 2000 alusta asti. Kuusamo on Pohjois-Pohjanmaan pohjoisin ja itäisin kunta. Kuusamon keskustasta Kuusamon lentoasemalle on matkaa 6 kilometriä.

Kuusamon naapurikuntia ovat Posio, Salla, Suomussalmi ja Taivalkoski. Isompia lähikaupunkeja ovat Rovaniemi, Kemi, Oulu, Inari ja Ii

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen, 4.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kuusamo »