Muuttopalvelu Kuusamo


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Kuusamo

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Asunto on löytynyt ja vielä puuttuu muuttofirma. Ei hätää, Muuttomaailman avulla voit saada monta tarjousta muuttoon. Jätä tarjouspyyntö, vertaile muuttofirmoja ja valitse omiin tarpeisiin sopivin muuttopalvelu. Välitämme tarjouspyynnön muutosta Kuusamossa, Kuusamoon, tai Kuusamosta yli 250 muuttofirmalle ympäri Suomea.

Kun olet saanut tarjouksia, voit lukea muuttoarvostelut tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista ja kysyä tarkentavia kysymyksiä muuttoon liittyen palvelussa. Älä unohda lukea Muuttomaailman rahanarvoisia muuttovinkkejä, tai ladata Suomen kattavinta muuttajan muistilistaa helpottamaan muuton jokaista vaihetta.

Kilpailuta muuttopalvelu Kuusamo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Kuusamon muuttoja ja kokemuksia

Muutto Rovaniemeltä Kuusamoon

Suurin osa pienirtaimistosta on jo muutettu (esim kirjat, astiat). Pyykkikone, astianpesukone, kaappipakastin (kork. 143cm). Kaksi lasiovellista vitriiniä (toisesta voi ovet irrottaa) keittiönpöytö + 8 tuolia + muutama muu tuoli, kaksi kirjoituspöytää, toisen voi purkaa osiin, sohva + 2 nojatuolia, puuhsohva (pit. 180cm), renginkaappi (vanha), purettuja varastohyllyjä (pystyt+hyllyt), parisänky osina + patjat, yöpöydät, asekaappi (peltinen), eteisen peilipöytä (ns. trymo) taulut pakattu aaltopahviin (23kpl). Kantajia Rovaniemellä ei vielä tiedossa, Kuusamossa hakusessa. Muuttoauton voi ajaa joko kadun puolelle tai pihalle oven eteen. Kysymys: miten lasivitriini (1 pl), tulisi suojata/löytyykö tarvikkeita siihen. Kellarivarastosta varastohylly (3klp) purettuna.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 1 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 2 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi omaan muuttoon parhaan muuttofirman Torniosta. Muuttofirma teki tarjouksen urakkahintaisena ja tarjosi muutossa omaa työpanostaan sekä 42 kuution kuorma-autoa. Muuttoauton mukana tuli pehmusteet, nokkakärryt, pianovaljaat, sidontavälineet ja muita muuttoon liittyviä tärkeitä tavaroita. Hintaan sisältyi tiekuljetusvakuutus. Muuttajan kysymykseen muuttofirma vastasi: Lasivitriiniin pahvi ja kiristekalvo päälle ja kevyt kiinnitys kuormatilan seinään.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Tiedotus kaikesta, myös pakkausjärjestelyistä muuttoautoon erinomaista. Aikataulu pysyi suunnitelmien mukaisena. Määränpäässä yrittäjä aloitti tavaroiden purkamisen itse kantajien myöhästyessä. Erinomaiset asiakaspalvelutaidot."

Muutto Raumalta Kuusamoon

Asunnon lisäksi mukaan tulee tavarat Raumalla olevasta 13,8 neliön vuokravarastosta. Kantajia ei kuljettajan lisäksi tarvita. Muuttolaatikoita ei tarvita, eikä apua pakkaamisessa. Isoimpia huonekaluja: 2kpl vaatekaappeja ja 2kpl keittiön piironkeja. Kodinkoneita on pesu- ja kuivauskone. Muuttoautolla pääsee jokaiseen kohteeseen ajettua oven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttoon sopiva muuttofirma löytyi Seinäjoelta. Muuttofirman puolesta muuttoon tuli kuski, joka toimi myös kantajana muutossa. Muuttofirman tarjoukseen sisältyi myös vastuu- ja tiekuljetusvakuutus sekä liikennelupa. Muutto tehtiin urakkahintaisena pitkän matkan vuoksi ja siksi muuttoautoksi valittiin tilava kuorma-auto, että tavarat saataisiin yhdellä kertaa kuljetettua asuntojen välillä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui erinomaisesti."

Muutto Seinäjoelta Kuusamoon

Tarve siirtää isoimmat tavarat (sängyt, pöydät, tasot, kaapit, kuivausrumpu yms), kantoapua löytyy 1-2 henkilöä Seinäjoella. Kuusamossa kantoapua runsaasti, joten sinne ei tarvita kuin kuski. Muutamia muuttolaatikoita tarvitaan, max 10 kpl. Muuttoauton voi ajaa oven eteen molemmissa paikoissa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen, joten sopivin muuttopalvelu löytyisi varmasti. Tarjoukset sisälsivät muuttolaatikoita ja niiden toimituksen sekä pois hakemisen.

Muuttofirman valinta
Muutaman päivän kuluttua muuttaja valitsi itselleen sopivimman muuttofirman, ja päivämäärä saatiin merkattua kalentereihin. Valittu firma on saanut erittäin hyviä asiakasarvosteluja, joten muuttaja pystyi tekemään valinnan luottavaisin mielin.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Hyvin hoidettu muutto kokonaisuudessan! Oikein mukava, ystävällinen ja ammattitaitoinen porukka! Suosittelen 👍"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto kerrassaan täydellinen, pojat ahkeria, ei taukoja, muuttofirma luotettava, suosittelemma 10+

Muutto Kempele - Tupos

Kaikki sujui erinomaisesti, ja palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä. Erittäin hyvä muuttokokemus. Suosittelen lämpimästi!

Muutto Kouvola - Helsinki

Kaikki meni nappiin jo alusta saakka. Sain hyvän tarjouksen, jossa kaikki oli eritelty. Aikataulu piti täysin. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja käytös kohteliasta. Tuli turvallinen olo, kun kodin tavaroita olen muuttamassa. Suosittelen lämpimästi!

Muutto Uusikaupunki - Kaskinen, 27.11.2018

Kuusamoon muutto ja kaupunkitietoa

Kuusamo on kaupunki Suomessa ja se sijoittuu Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan, Koillismaalle. Kunnaksi Kuusamo perustettiin jo vuonna 1868, ja kaupungiksi Kuusamoa on nimitetty vuoden 2000 alusta asti. Kuusamo on Pohjois-Pohjanmaan pohjoisin ja itäisin kunta. Kuusamon keskustasta Kuusamon lentoasemalle on matkaa 6 kilometriä.

Kuusamon naapurikuntia ovat Posio, Salla, Suomussalmi ja Taivalkoski. Isompia lähikaupunkeja ovat Rovaniemi, Kemi, Oulu, Inari ja Ii

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!