Muuttopalvelu Laihia


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Laihiassa, paikkakunnalle Laihia tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Laihiassa.

Tutustu myös Laihiassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Laihia »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Laihiassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Laihiassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto oli vaikea ja sen ymmärrsivät muutomiehet ja auttoivat ennemmän kuin heille kuului joten kaikki sujui kuitenkin hyvin

Muutto Riihimäki - Hyvinkää

Kaikki meni paremmin kuin hyvin, vaikka olin jo muuttostressissäni valmistautunut täyteen katastrofiin pakkaussekoilujeni vuoksi. Mutta mukavien muuttomiesten tultua loppui kyllä stressi siihen paikkaan, kun huomasi että heillä oli homma hallussa. Erinomaista palvelua ja kaikki hoitui sovitusti (tai paremminkin), tällaisen muuton haluaisin ehdottomasti seuraavallakin kerralla!

Muutto Helsinki - Helsinki

Erittäin positiivinen kokemus muuttofirmasta! Kaikki toimi sujuvasti ja helposti niin yhteydenpidon osalta kuin itse muuttokin. Pisteenä iin päällä lisäpalveluna muuttosiivous! Suosittelen ilolla!

Muutto Hyllykallio - Seinäjoki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Laihiassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Laihia - Tuusula, 101 m² omakotitalo
Kaikki tavarat pakataan pahvilaatikkoihin ja säkkeihin itse. Isot kalusteet: sohva, sängyt (160 cm, 90 cm ja 90 cm), 3 nojatuolia, 3 hyllykköä, 2 tietokonepöytää, pesukone, 1 senkki, 1 tv-taso, 6 tuolia. Autotallissa jonkun verran tavaraa, osa pakattu muuttolaatikkoihin. Myös terassikalusteet, grilli, 3 polkupyörää, 2 hyllyä. Lähtöosoitteessa on 4 omaa kantomiestä ja tulo-osoitteessa 3. Laihia keskusta, omakotitalo. Hyrylä, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Laihia - Raasepori, 70 m² kerrostalo kolmio
Lastaus tosi helppo ekasta kerroksesta, ei yhtään porrasta. Purkupaikka ei vielä tiedossa tarkemmin. Sanoisin että normaalit asunnon kalusteet, iso tv 65 tuumaa. 2kpl parisänkyjä, helppo purkaa. Voidaan itse koota kohteessa. 2 isohkoa vaatekaappia, vaikea purkaa. Ehkä kannattaisi jättää/myydä ja hommata tilalle toiset. Ajankohta ehkä 2kk päästä. Kyseessä hintatiedustelu, ja uusi työnantaja maksaisi muuttokustannukset, joten tarjouksen ei tarvitse olla sitova, vaan suuntaa antava tarjous riittää tässä vaiheessa. Laihia keskusta, kerrostalo. Raasepori keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Laihia, 59 m² luhtitalo kaksio
Espoon päässä muuttoauto voi olla hankala ajaa ihan oven viereen, Laihian päässä onnistuu. Suurin osa tavaroista menee varastoon. Tv-taso, ruokapöytä, klaffipöytä, kirjahylly, hoitopöytä, kaikki saa osiin. Painavahko kirjoituspöytä, kevyt parvekesohva*, tiskikone* pesukone*, TV, polkupyörä ja autonrenkaat. Plus vaatteet ja muut irtotavarat (*jos en saa myytyä ennen muuttoa) En tarvitse laatikoita tai pakkausapua. Ei omia kantajia, tarvitsen kantajan, itse en pysty painavia kantaa. Matinkylä, luhtitalo. Laihia keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Koskenkylän Saha - Laihia, 48 m² kaksio
Muuttoon kuuluvat lisätiedot: Muuttolaatikot, jotka pakataan haettaessa Pakkausaika 1+ Muuttaja ja kaveri. Tarvittavat kodinkoneet normaalia huonekaluja. Molemmissa kohteissa autolla pääsee oven eteen. Pakkaustarvikkeita, Laihialla varastotilaan ja asuntoon. Muutettavat tavarat ei mahdu normaaliin pakettiautoon. Takalaita nostin toivottava. Lähtö noin kello 6-7 aamulla. Koskenkylän saha-alue, rivitalo. Laihia keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Laihia

Laihiassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Laihia »