Muuttopalvelu Laihia


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Laihiassa, paikkakunnalle Laihia tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Laihiassa.

Tutustu myös Laihiassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Laihia »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Laihiassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Laihiassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto tapahtui sovittuna aikana ja sujui oikein mutkattomasti. Luotettavaa ja hyvää palvelua! Suosittelen!

Muutto Jyväskylä - Jyväskylä

Aivan mahtavia ihmisiä ja pitkän matkan muutto sujui erittäin hyvin. Ahkeria miehiä. Kiitos kaikesta! Hyvää jatkoa urallenne.

Muutto Rovaniemi - Vantaa

Ihan huippu muuttomies!

Muutto Iisalmi - Kajaani

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Laihiassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Pohjanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Laihia - Raasepori, 70 m² kerrostalo kolmio
Lastaus tosi helppo ekasta kerroksesta, ei yhtään porrasta. Purkupaikka ei vielä tiedossa tarkemmin. Sanoisin että normaalit asunnon kalusteet, iso tv 65 tuumaa. 2kpl parisänkyjä, helppo purkaa. Voidaan itse koota kohteessa. 2 isohkoa vaatekaappia, vaikea purkaa. Ehkä kannattaisi jättää/myydä ja hommata tilalle toiset. Ajankohta ehkä 2kk päästä. Kyseessä hintatiedustelu, ja uusi työnantaja maksaisi muuttokustannukset, joten tarjouksen ei tarvitse olla sitova, vaan suuntaa antava tarjous riittää tässä vaiheessa. Laihia keskusta, kerrostalo. Raasepori keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Laihia, 59 m² luhtitalo kaksio
Espoon päässä muuttoauto voi olla hankala ajaa ihan oven viereen, Laihian päässä onnistuu. Suurin osa tavaroista menee varastoon. Tv-taso, ruokapöytä, klaffipöytä, kirjahylly, hoitopöytä, kaikki saa osiin. Painavahko kirjoituspöytä, kevyt parvekesohva*, tiskikone* pesukone*, TV, polkupyörä ja autonrenkaat. Plus vaatteet ja muut irtotavarat (*jos en saa myytyä ennen muuttoa) En tarvitse laatikoita tai pakkausapua. Ei omia kantajia, tarvitsen kantajan, itse en pysty painavia kantaa. Matinkylä, luhtitalo. Laihia keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Koskenkylän Saha - Laihia, 48 m² kaksio
Muuttoon kuuluvat lisätiedot: Muuttolaatikot, jotka pakataan haettaessa Pakkausaika 1+ Muuttaja ja kaveri. Tarvittavat kodinkoneet normaalia huonekaluja. Molemmissa kohteissa autolla pääsee oven eteen. Pakkaustarvikkeita, Laihialla varastotilaan ja asuntoon. Muutettavat tavarat ei mahdu normaaliin pakettiautoon. Takalaita nostin toivottava. Lähtö noin kello 6-7 aamulla. Koskenkylän saha-alue, rivitalo. Laihia keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Laihia - Kokkola, 76 m² kolmio
Eli asunnossa on kolme isompaa kodinkonetta: kuivausrumpu, pesukone, tiskikone. Parisänky (jonka saa pieniin osiin), kaksi lastensänkyä, 2 lipastoa, (toinen painavempi) keittiönpöytiä 2kappaletta (nekin purettu osiin) + kirjoituspöytä, 5tuolia, +olohuoneen pöytä, leluja, vaatteita, mattoja ja muuta kodin roinaa laatikoissa ja jätesäkeissä. Sohvia tai nojatuolia muutossa ei ole. Auton saa ihan alaoven eteen. Varmaankin 2 apumiestä tarvitsee kuskin lisäksi. Laihian päässä on kantoapua kavereista, mutta Kokkolan päässä ei. Taloudesta löytyy lemmikkejä, joten ei mielellään kissa tai koira-allergisia muuttomiehiä. Laitoin useamman muuttopäivän vaihtoehdon kun me pystymme muuttamaan aika joustavalla aikataululla. Laihia keskusta, rivitalo. Rytimäki, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Laihia

Laihiassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Laihia »