Muuttopalvelu Raasepori


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Anna meidän olla avuksi kun etsit muuttopalvelua suorittamaan muuttosi Raaseporiin tai Raaseporista. Helppokäyttöinen tarjouspyyntölomake auttaa muuton määrittelyssä, jonka jälkeen välitämme pyyntösi alueella muuttoapua tarjoaville muuttopalveluille ilmaiseksi. Vertaile rauhassa muutot ja hinnat muuttofirmoilta ja valitse sopivin. Tarjouspyyntö ei siis tavoita pelkästään Raaseporin muuttofirmat vaan muualtakin muuttopalvelua tarjoavat yritykset.

Vertaile muuttopalveluita, löydä sopivin jossa hinta ja palvelu täsmää ja onnistu muutossasi.

Kilpailuta muuttopalvelu Raasepori »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Raaseporissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Raaseporissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Raasepori muuttoja ja kokemuksia

Muutto Hämeenlinnasta Raaseporiin

Rivitalon muutto, auton saa oven eteen. Kantajia on omasta takaa 3-4, vain kuljettaja tarvitaan. Asunto kaksikerroksinen. Painavimmat tavarat ovat pesukone, sänky ja kaksi sohvaa. Lisäksi ulkovaraston tyhjennys.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi muutaman päivän sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi pääkaupunkiseudulta. Muutto tehtiin urakkahinnoitellusti, koska se tulee pitkillä matkoilla asiakkaalle edullisemmaksi. Muuttofirma lähetti muuttoon muuttajan toiveesta ainoastaan kuskin joka osallistui tavaroiden kantamiseen. Muuton kustannuksiin sisältyi muuttoauto, polttoaineet, ajokilometrit, vastuuvakuutukset, alv ja muuttoa helpottavat välineet kuten nokkakärryt ja huovat.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Karjaalta Raaseporiin

Vien mukanani vain osan tavaroista. Painavien tavaroiden kantajia ei ole omasta takaa, koska muuttaja on selkävaivainen. Kuljettajan lisäksi olisi siis hyvä olla kaksi kantomiestä. Hankalin huonekalu on parisänky, jonka runkopatja on täysleveä 160 cm. Lisäksi siirtyy painavista ainakin pesukone ja sohva. Muutto tapahtuu kolmessa kohteessa: ensin tyhjennetään kahden neliön varasto osoitteessa Köpbölentie 341, 10600 Tammisaari. Osa varaston tavaroista jää muuton seuraavaan pisteeseen, Karl Fagerlundin tielle, osa jatkaa lopulliseen kohteeseen. Kaikissa kohteissa auton saa oven eteen. Viimeisessä paikassa ei ole hissiä ja kerros on toinen. Auton voi ajaa sisäpihalle, jossa on kierreportaiden kautta käynti asuntoon. Portaikko on kuitenkin liian ahdas isoimmille kalusteille. Toinen sisäänkäynti on kävelykadun (Kuninkaankatu) puolella, joten siinä pitäisi olla tilaa heti oven edessä. Tätä kautta kantomatkaa on enemmän.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi alle vuorokauden sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi Riihimäeltä. Muutto tehtiin tuntihinnoitellusti asiakkaan kaikki tarpeet huomioonottaen. Muuttomiehiä muuttoon tuli kaksi muuttofirman puolesta ja muuttoautoksi valittiin 37 kuution kuorma-auto, että kaikki tavaroista varmasti mahtuvat kerralla kyytiin. Veloitus alkoi siitä kun muuttomiehet olivat muutettavan pihassa ja päättyi, kun viimeinenkin tavara oli kannettu uuteen kotiin. Muuttofirmalla on asianmukaiset liikenneluvat ja paljon positiivisia palautteita Muuttomaailman muuttajilta muutoista.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ripeitä kavereita ja järkevä hinnoittelumalli."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Pianon siirto tehtiin ammattitaidolla ja nopeasti. Ystävällinen palvelu.

Muutto Kauniainen - Hämeenlinna

Muutto Hämeenlinnassa, muuttomiehet ovella sovittuun aikaan. Ihan loistava hinta-laatusuhde. Tavarat liikkuivat ripeästi ja ehjinä joten helppo ja nopea muutto. Suosittelen ehdottomasti!

Muutto Hämeenlinna - Hämeenlinna

Muutto sujui nopealla aikataululla toiseen kaupunkiin, kuski oli erittäin ammattitaitoinen ja saimme muuttolaatikot kätevästi vuokrattua firman kautta. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun!

Muutto Tampere - Hämeenlinna

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Raaseporissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Raasepori - Espoo, 45 m² kerrostalo kaksio
Olen itse läsnä muutossa, mutta en varsinaisesti yhtenä kantajana, eli muuttomiehet tarvitaan. Teen itse pakkaushommat, tarvitsen muuttolaatikoita 20 kpl, mielellään kotiin kuljetettuna ja myös muuton jälkeen noudettuna n. viikko ennen ja n. 3 pvä jälkeen muuton. Lisäksi tarvitsen huonekalujen suojaamiseen kuplamuovia. Tekstiilejä pakkaan jätesäkkeihin, ne löytyvät itseltä. Muutettava irtaimisto sisältää suurimpana divaanisohvan (menee kahteen osaan). Lisäksi sohvan rahi, työpöytä ja tuoli, tv-taso, iso monitori, lattiakaiuttimet. Arvioni mukaan kaikki mahtuvat kohteessa hissiin, se on suhteellisen iso ja niitä on 2 kpl. Raasepori keskusta, kerrostalo. Etelä-Leppävaara, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Raasepori - Salo, 68 m² kerrostalo kolmio
2 kantajaa omasta takaa. Jos kuljettaja ei kanna, nii kuskin lisäksi 2 kantajaa. Pesukone, 2 hengen sohva suurimmat. Kellarivarastossa, johon hissillä pääsy, tavaraa on. Muuttopahvilaatikoita mahdollisesti voitaisiin tarvita, mitä ei tavitse palauttaa. Raasepori keskusta, kerrostalo. Salo keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 11 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Laihia - Raasepori, 70 m² kerrostalo kolmio
Lastaus tosi helppo ekasta kerroksesta, ei yhtään porrasta. Purkupaikka ei vielä tiedossa tarkemmin. Sanoisin että normaalit asunnon kalusteet, iso tv 65 tuumaa. 2kpl parisänkyjä, helppo purkaa. Voidaan itse koota kohteessa. 2 isohkoa vaatekaappia, vaikea purkaa. Ehkä kannattaisi jättää/myydä ja hommata tilalle toiset. Ajankohta ehkä 2kk päästä. Kyseessä hintatiedustelu, ja uusi työnantaja maksaisi muuttokustannukset, joten tarjouksen ei tarvitse olla sitova, vaan suuntaa antava tarjous riittää tässä vaiheessa. Laihia keskusta, kerrostalo. Raasepori keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Raasepori - Tampere, 69 m² kerrostalo kolmio
Muutto tarvitaan huonekaluille, 2 x makuuhuonetta ja olohuone-keittiö. Muuttolaatikoita ei tarvita, samaan kuljetukseen niin paljon laatikoita mitä on ennätetty pakkaamaan, mutta kaikki muut tavarat paitsi huonekalut saadaan siirrettyä myös omalla autolla ja näin on tarkoitus osittain tehdäkin. Pesukone pitäisi myös irroittaa ja siirtää. Kantoapua huonekaluille tarvitaan. Kaikki huonekalut mahtuvat hissiin. Raasepori keskusta, kerrostalo. Leinola-Vehmainen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 32 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Raasepori

Raaseporissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Raaseporiin muutto ja kaupunkitietoa

Raaseporin kaupungin nimi on peräisin Tammisaaren Snappertunassa sijaitsevasta Raaseporin linnasta. Kaupunki sijaitsee noin 80 kilometriä Helsingistä ja noin 100 kilometriä Turusta, riippuen missä päin Raaseporia olet. Kaupunkiin voit saapua monipuolisesti autolla, junalla, linja-autolla tai jopa veneellä.

Raaseporin tunnetuin nähtävyys on Raaseporin linnanrauniot, joka on Tammisaaren ja koko läntisen Uudenmaan merkittävin historiallinen jäänne. Osittain entisöidyn linnan läheisyydessä toimii kesäteatteri jonka näyttelijät toimivat linnassa myös oppaana.

Muita suosittuja paikkakuntia: Turku, Kirkkonummi ja Raisio

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Raasepori »