Muuttopalvelu Leppävirta


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Leppävirtassa, paikkakunnalle Leppävirta tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Leppävirtassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Leppävirta »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Leppävirtassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Leppävirtassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Leppävirta muuttoja ja kokemuksia

Muutto Leppävirrasta Jyväskylään

Molemmissa paikoissa rivitalon päätyhuoneisto ja muuttoauton saa aivan oven eteen. Kantajia molemmissa päissä omasta takaa neljä, eli tarvitaan vain kuljettaja. Ei tarvita muuttolaatikoita eikä pakkausapua. Ei isoja tai painavia kalusteita, ei esim. pianoa. Kalusteita, mm. sohva, lipasto, tv-tuoli, keittiön pöytä ja tuolit, pieni pyöreä pöytä ja kaksi tuolia, sänky, leveys 140 cm, pyykinpesukone ja astioita ja vaatteita.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttoon käytettiin 25 kuutioista autoa ja kuljettaja kuului pakettiin. Asiakkaalla oli omat kantajat, jotka kantoivat tavarat ja kuski asetteli muutettavat tavarat omille paikoilleen turvallisesti. On hyvin tärkeää muistaa, että muutettavien tavaroiden autoon pakkaaminen on hyvä jättää ammattilaisen harteille tavaroiden ehjänä säilymistä ajatellen. Muuttomiehet tietävät miten muuttokuorma parhaiten sopii autoon ja miten tavara kannattaa sinne pakata, että vältytään suuremmilta vaurioilta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto hoitui tosi sujuvasti. Muuttomies oli paitsi iloinen ja palveluhenkinen, niin myös hommansa hyvin hallitseva. Laittoi tavarat hyvin kuormaan, ei tullut mitään vaurioita. Ja siisti auto, ei likaantunut eikä sotkeentunut mitään. Suosittelen kovasti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttomiehet olivat paikalla sovitussa aikataulussa, ja muutto sujui erittäin joutuisasti ja ammattitaidolla. Kaikki tavarat kulkivat ehjinä perille. Porukan hyvä fiilis ja korkea työmoraali näkyivät ja kuuluivat, ja toiminta oli luotettavaa ja ammattitaitoista. Kiitos tuhannesti superhyvin hoidetusta muutosta, erittäin lämmin suositus tälle firmalle!

Muutto Vantaa - Helsinki

Ripeää ja ammattitaitoista palvelua. Hinnoittelu oli selkeä ja hyvä.

Muutto Lieto - Lieto

Hyvin meni muutto. Reippaita heppuja. Kiitos vielä kerran.

Muutto Ii - Joensuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Leppävirtassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Leppävirta - Nokia, 35 m² rivitalo yksiö
Pari kuutiota tavaraa varastosta+autonrenkaat+polkupyörä. Lähdössä auton saa parin metrin päähän ulko-ovesta. Mukaan ei tule sänkyä. Paljon kirjoja, kaksi tietokonetta ja näyttöä. Stereolaitteita, isot kaiuttimet. Pienehkö, mutta painava pesukone. "Kiinteitä kalusteita" vain tv-taso ja Lundian laatikosto, lisäksi Lundian hyllytikkaita ja hyllyjä. Tarvitsen lisäkantomiehen. Pakkauslaatikoita on omasta takaa. Omalla autolla on kuljetettava kissa, ja yritettävä pysyä perässä Leppävirta keskusta, rivitalo. Harjuniitty, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Karijoki - Leppävirta, 18 m² varasto yksiö
Tavarat ovat jo kaikki pakattu muuttovalmiiksi ja ovat varastossa. Ei tarvitse mitää muuta kuin pakettiauto ja nokkakärry. Minulla on vielä oma nokkakärryn. Tavarat ovat jo niin tiheasti pakattu ja kokonaistilavuus varmasti noin 25 m3. Varaston pinta-ala on noin 18 ja tavarat ovat kasattu noin 1,5 metria ylöspäin. Kannattaa tarkistaa kuvat ennen tarjousta. Yksi ylimääräinen kantaja olisi melkein pakko, siis kuljettaja + 1 kantaja. Kiitokset. Karijoki keskusta, varasto. Leppävirta keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Leppävirta - Oulu, 100 m²
Muutetaan varaston sisältö (kotimuuttona) Leppävirralta Ouluun. Kantajia molemmissa päissä vähintään kaksi omasta takaa, kuski tarvitaan. Normaaleja huonekaluja (sohva, arkkupöytä, pari hyllyä) lisäksi jätesäkeissä vaatteet ja tekstiilit sekä sisustusirtaimistoa (tauluja, peili,huonekasveja jne.), pieni pesukone. Itse en osaa arvioida tavaroiden tilan tarvetta, joko "suurin mahdollinen" paku tai pieni kuormuri, uskoisin. Leppävirta keskusta, rivitalo. Kaukovainio, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Leppävirta - Jyväskylä, 53 m² rivitalo kaksio
Molemmissa paikoissa rivitalon päätyhuoneisto ja auton saa aivan oven eteen. Kantajia molemmissa päissä omasta takaa neljä, eli tarvitaan vain kuljettaja. Ei tarvita muuttolaatikoita eikä pakkausapua. Ei isoja tai painavia kalusteita, ei esim. pianoa. Kalusteita, mm. sohva, lipasto, tv-tuoli, keittiön pöytä ja tuolit, pieni pyöreä pöytä ja kaksi tuolia, sänky, leveys 140 cm, pyykinpesukone ja astioita ja vaatteita. Leppävirta keskusta, rivitalo. Kortepohja, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Leppävirta

Leppävirtassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS, 17.2.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Leppävirta »